Starten på sidens hovedinnhold

La deg skjemme bort på disse overnattingsstedene med spa


Se prisene på hoteller i Oslo

I kveld 17. nov - 18. nov
Denne helgen 23. nov - 25. nov
Neste helg 30. nov - 2. des

Populære Spahoteller i Oslo

Vis alle de 206 overnattingsstedene i Oslo
Grand Hotel Oslo
Grand Hotel Oslo
5.0 av 5.0 Karl Johansgate 31, Oslo
4,5/5 (684 anmeldelser)
1 705 kr per nattfor 2 gjester

Fantastisk bra service og hyggelig personale både ved innsjekk, utsjekk, frokost, rengjøringspersonale og baren. Flott beliggenhet. Kommer definitivt tilbake.

Anmeldelse skrevet 12. aug 2018
Scandic Holmenkollen Park
Scandic Holmenkollen Park
4.0 av 5.0 Kongeveien 26, Oslo
Gratis avbestilling
4,2/5 (1 123 anmeldelser)
1 033 kr per nattfor 2 gjester

Veldig fullt hotell så det var litt kaos ved frokosten. Vi hadde 2 rom- det ene OK det andre var det klissete og skittent. Ellers flott beliggenhet og god service.

Anmeldelse skrevet 13. aug 2018
THE THIEF
THE THIEF
5.0 av 5.0 Landgangen 1, Oslo
Gratis avbestilling
4,6/5 (322 anmeldelser)
3 205 kr per nattfor 2 gjester

Flott frokost.

Anmeldelse skrevet 9. mai 2018
Son Spa
Son Spa
3.5 av 5.0 Hollandveien 60, Vestby
Gratis avbestilling
4,1/5 (128 anmeldelser)
1 384 kr per nattfor 2 gjester

Fantastisk personale som gjør alt for gjesten, strekker seg MYE lengre enn noe annet hotell for å gjøre deg fornøyd. Ypperlig beliggenhet, og veldig god mat.

Anmeldelse skrevet 8. jul 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
4.0 av 5.0 Holbergs Gate 30, Oslo
Gratis avbestilling
4,0/5 (4 690 anmeldelser)
1 225 kr per nattfor 2 gjester

Fint hotell med bra beliggenhet. Har hatt et flott opphold

Anmeldelse skrevet 13. nov 2018
Clarion Collection Hotel Bastion
Clarion Collection Hotel Bastion
4.0 av 5.0 Skippergaten 7, Oslo
Gratis avbestilling
4,1/5 (369 anmeldelser)
1 062 kr per nattfor 2 gjester

Koselig hotell med meget hyggelig betjening!

Anmeldelse skrevet 6. aug 2018
Clarion Collection Hotel Gabelshus
Clarion Collection Hotel Gabelshus
3.5 av 5.0 Gabelsgate 16, Oslo
4,2/5 (348 anmeldelser)
1 062 kr per nattfor 2 gjester

Var der i to dager, og var veldig fornøyd med alt, bortsett fra at det var veldig lite utvalg under kveldsmaten. Var liksom ikke noe til en og enhver, var maks 3 retter.

Anmeldelse skrevet 27. jun 2018
Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub
4.0 av 5.0 Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
4,1/5 (1 068 anmeldelser)

A nice hotel near to everything

Anmeldelse skrevet 27. feb 2017
Hurdalsjøen Hotell
Hurdalsjøen Hotell
4.0 av 5.0 Skredderbakkvegen 9, Hurdal
Gratis avbestilling
4,0/5 (29 anmeldelser)
1 152 kr per nattfor 2 gjester

Pene ute-omgivelser som er meget godt utnyttet (møblering, grupperinger, blomsterbed og badeplass). Dyr og middelmådig middagsrestaurant, med rotete service. O.K. frokost. Nøkterne rom. Hotellbygget litt slitt utvendig, pent innvendig

Anmeldelse skrevet 7. aug 2018
Kart

Nylig bestilte hoteller i Oslo

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 15 timer siden

Reiseguide: Spahoteller i Oslo

Spahotell i Oslo:Det har stadig blitt større fokus på spa og velvære i Norge, og dette er spesielt synlig i hovedstaden. Det er mange spahoteller i Oslo, og overnattingsstedene ligger godt spredt rundt om i byen. Du er dermed ikke låst til et spesielt område hvis du ser etter hotell med spabehandling i Oslo. Enten du vil bo midt på Karl Johans gate, på Tjuvholmen, i Holmenkollen eller et stykke utenfor sentrum – valget er ditt og mulighetene er mange.

I Oslo finnes det nok å gjøre også på de dagene du ikke har lyst til å bli bortskjemt med deilige behandlinger for kropp og sjel. Dra opp til Akershus festning for å se på utsikten utover Oslofjorden, der det på sommeren ofte anløper cruiseskip og mindre lystbåter, og for å gå innom de tilhørende museene. Ta turen ut til Bygdøy for å besøke noen av de fem museene som finnes der, blant annet Norsk Folkemuseum og Vikingskipshuset. Holmenkollen kan selv skilte med fabelaktig utsikt, og ligger en kort t-banetur unna sentrum og Majorstuen.

Spaopphold i Oslo

Når du føler at du virkelig har gjort deg fortjent til et herlig opphold på hotell og spa i Oslo, har du ulike å velge mellom. Noen tilbyr spabehandling på rommet, mens andre har egne basseng og badstuer i tillegg til treningsrom. Du behøver i mange tilfeller ikke engang å bevege deg utendørs, da de fleste har egen restaurant. Dersom du skulle ønske å ta turen ut på kveldstid, finnes det derimot et utall ulike spisesteder i byen. Hva med å avslutte kvelden på teater eller kino? Det finnes mange hotell i Oslo, så det er lett å finne noe som passer, uansett hva slags opplevelse dere er ute etter.

Idyllisk spa-opplevelse med utsikt over byen

Dersom du ønsker nærhet til sentrum, men vil bo i rolige, naturskjønne omgivelser, er Scandic Holmenkollen Park et godt alternativ for deg. Hotellet ligger flott til i Holmenkollen, med nærhet til naturen og Holmenkollbakken. Det har naturlig nok et eget spa, hvor du kan nyte flere forskjellige fantastiske behandlinger – perfekt for den som trenger å lade batteriene. Ta kontakt med hotellets resepsjon for å avtale behandlinger.

Moderne opplevelser på Tjuvholmen

THE THIEF er et av Oslos nyeste luksushotell, og ligger fantastisk til på Tjuvholmen. Hotellet har umiddelbar nærhet til blant annet Astrup Fearnley Museet. THIEF SPA er et uavhengig spa-tilbud, i THE THIEFs ånd, som ligger rett ved hotellet. Dersom du bor på THE THIEF, er det også mulig å få spa-behandlinger på rommet.

Luksuriøst spa-hotell midt i sentrum

Dersom du foretrekker å ha nærhet til de fleste av byens attraksjoner og gjerne vil komme rett ut i byens hovedgate når du forlater hotellet, er Grand Hotel et godt valg. Dette er et av Oslos mest respektable hoteller, og det ligger rett ved blant annet Det kongelige slott, Nasjonalteateret og Stortinget. Hotellets spa har navnet Artesia Spa, og byr både på behandlinger og et eget område med bassenger, badstuer m.m. Dette spaet er åpent for alle, så selv om du ikke bor på Grand Hotel kan du benytte deg av dette vakre spaet. I tillegg til Artesia Spa har hotellet et basseng som er gratis for alle hotellets gjester.

Fantastisk utsikt – midt i byen

Dersom du er ute etter fantastisk utsikt over byen, men samtidig vil bo midt i sentrum – er Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo et godt valg. Hotellet holder til i Oslos høyeste bygg, og ligger et steinkast fra byens buss- og togstasjon. Godt over 100 meter over bakkenivå finner du hotellets avslapningsområde, som er det perfekte stedet for å slappe av etter en intens dag fylt med opplevelser. Det er både svømmebasseng og badstue tilgjengelig for hotellets gjester, og det beste av alt er den fantastiske utsikten du kan nyte mens du slapper av i bassenget.

Spa-opplevelser rett ved flyplassen

Dersom du ikke har så god tid, eller bare skal overnatte for å fly videre neste dag, er det spa-muligheter også i nærheten av Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen ligger bokstavelig talt på flyplassen, og her kan hotellets gjester blant annet kose seg i hotellets badstue eller benytte seg av treningsrommet.

Hotellbestilling: Oslo

Søk etter et hotell i Oslo. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Oslo ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Oslo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oslo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Oslo for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Oslo. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Oslo.