Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.


Oslo: populære 5-stjerners hotell

Se alle de 173 hotellene i Oslo
Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Karl Johansgate 31, Oslo
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (393 anmeldelser)
Flott hotell midt i sentrumVeldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Hotellet ligger perfekt gangavstand til alt du trenger!
  13. mar 2017

kr 1,718

kr 1,718
Hotel Continental

Hotel Continental

Stortingsgaten 24-26, Oslo
5.0 av 5.0
4,6 av 5 (862 anmeldelser)
Sentralt og fantastisk!Jeg og min mann overnattet i forbindelse med kurs. Rommene var delikate og rene, sengene var fantastisk deilige. Vi spiste lunsj og frokost, maten var nydelig og personalet imøtekommende og hjelpsomme.
  19. jan 2017

kr 2,268

kr 2,268
THE THIEF

THE THIEF

Landgangen 1, Oslo
5.0 av 5.0
4,6 av 5 (276 anmeldelser)
FANTASTISK!! Unn deg/dere en natt på dette hotellet!!! Det er verdt det! Topp service, fantastiske rom og en nydelig frokost.
  1. feb 2017

kr 2,991

kr 2,991
Kart

Reiseguide: 5-stjerners hotell i Oslo

Hotell med 5 stjerner i Oslo

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Oslo betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Oslo er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5-stjerners hotell i Oslo. Du kan finne overnatting på et billig 5-stjerners hotell i Oslo ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5-stjerners hotell i det nabolaget du foretrekker i Oslo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oslo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5-stjerners hotell i Oslo for dine datoer.

Nylig bestilte hoteller i Oslo

Grand Hotel
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 14 timer siden