Tilpasset for -søket ditt:

5-stjerners hotell i Oslo

Hotell Oslo
Oslo

Oslo: populære 5-stjerners hotell

Grand Hotel - Hoteller i Oslo
Rating: 5.0 Stars
1 895 kr

Grand Hotel

Karl Johansgate 31, Oslo - Kart
 
 
"Velkjent Hotell midt i sentrum"
Ankomst og betjening tok greit imot meg, og bilen ble raskt parkert av disse i eget garasjeanlegg rett rundt hjørnet
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Oslo sentrum og få skritt unna Oslo Nye Teater, Karl Johans gate og Parlamentet …Mer
THE THIEF - Hoteller i Oslo
Rating: 5.0 Stars

THE THIEF

Landgangen 1, Oslo - Kart
 
 
"Veldig fint hotell, men mye rot rundt betaling."
Vi booket rom på The Thief i forbindelse med vårt bryllup. Hotellet har en flott beliggenhet og var generelt veldig fint. Det var heller ikke noe problem å sjekke inn tidligere når jeg forklarte at oppholdet var i forbindelse med bryllupet vårt. Problemet oppsto når vi skulle sjekke ut. Jeg forsøkte å forklare at oppholdet allerede var betalt, men dette klarte de altså ikke å se da bestillingen ble foretatt via expedia. Jeg ble altså trukket to ganger for oppholdet. Når jeg henvende meg til en annen i resepsjonen ryddet hun imidlertid opp med en gang å førte pengene tilbake på min konto. Synes imidlertid det er veldig rart at et så flott hotell gjør en slik feil. Har bestilt flere hotellopphold tidligere via expedia og har aldri opplevd noe problemer med det.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Oslo og 10 minutters gange unna Astrup Fearnley Museum of Modern …Mer
Hotel Continental - Hoteller i Oslo
Rating: 5.0 Stars

Hotel Continental

Stortingsgaten 24-26, Oslo - Kart
 
 
"Hotell med sjel"
Utmerket hotell med hyggelig betjenig, god mat og sental beliggehet. Vi storkoste oss!
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Oslo sentrum og 5 minutters gange unna Nasjonalteateret, Parlamentet og …Mer

Søk blant 3 hoteller i Oslo - 5 stjerner


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide: 5-stjerners hotell i Oslo

  Hotell med 5 stjerner i Oslo

  Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

  5-stjerners hotell i Oslo betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Norge er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

  Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

  Søk etter et 5-stjerners hotell i Oslo. Du kan finne overnatting på et billig 5-stjerners hotell i Oslo ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5-stjerners hotell i det nabolaget du foretrekker i Oslo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oslo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5-stjerners hotell i Oslo for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser