Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Firenze

I hjertet av Toscana finner du denne perlen av en by. Italia er kjent som et land som er rik på kultur, arkitektur og romantikk, og Firenze er definitivt intet unntak. Byen byr på eksepsjonell renessansekunst, og noen vil beskrive den som verdens navle for kunst og arkitektur.

Bilutleie Firenze – For å komme deg rundt i byen enkelt og raskt, kan du klikke deg inn på Expedia.no for å få en fin oversikt over hvilke selskaper som tilbyr billig leiebil i Firenze. Dette er en by der du kan gå i dybden av ekte Italiensk atmosfære og kultur. Med en leiebil i Firenze vil du enkelt kunne utforske alt dette.

Hent leiebilen på flyplassen

Et tips før du lander med fly til Firenze på Peretola lufthavn (eller Amerigo Vespucci lufthavn, som flyplassen også kalles) er å ha avtalt å hente leiebilen der. Da kan du komme deg raskt og enkelt til ditt utvalgte hotell i Firenze. Det er stor konkurranse mellom bilutleieselskapene, så her kan du leie bil i Firenze til en rimelig pris.

Velg riktig leiebil i Firenze

Når du skal leie bil i Firenze, er det mye å velge mellom. For best mulige parkeringsmuligheter vil det være praktisk med en liten og økonomisk bil. Da har du og følget ditt på én eller to personer god plass til handleposer og annet snadder. Er dere flere, kan det være mer praktisk med en romsligere bil – som har plass til både hele reisefølget og all bagasjen.

Opplevelser i Firenze

Selv om atmosfæren i Firenze er preget av romantikk og kunst, er dette også en fin by for familier. Med billig leiebil i Firenze kan du enkelt ta med barna til Arte al Sole – en leir fylt med kultur og kunst. Her kan de oppleve byen gjennom forskjellige aktiviteter, mens de voksne enten kan bli med på all moroen, eller nyte litt voksentid. Det kan være en god idé å velge en stor og behagelig leiebil i Firenze for en slik reise, og på Expedia.no kan du fikse den riktige bilen med et par klikk. Reiser du med venner eller kjæreste, er det lurt å ta en titt på de litt mindre bilene, siden du kan spare en del penger på å velge en av disse. Kjør med bilen til Giotto’s Campanile, for så å ta deg til toppen og nyte utsikten over denne spektakulære byen.

Andre attraksjoner i Firenze

Det er ikke til å unngå at vi anbefaler deg å smake på velsmakende hjemmelaget pizza når du er i Firenze. Du trenger ikke kjøre lange turen med din leiebil i Firenze for å finne gode restauranter som tilbyr dette. Etter et måltid kan du kjøre videre til Boboli Gardens. Her finner du det som kan virke som endeløse, vakre stier frem til fontenen og videre til de skjulte grottene.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Firenze

Hva er den beste prisen på leiebil i Firenze?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Firenze .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Firenze?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Firenze er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Firenze?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Firenze?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Firenze

Utforsk Firenze med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!