Starten på sidens hovedinnhold

Amsterdam

Kjent for Museer, Sykkelturer og Båtturer

Opplev det urbane området Amsterdam. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Dam-plassen og Det kongelige slott.

Slik kommer du deg til Amsterdam

Opplev det urbane området Amsterdam. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Dam-plassen og Det kongelige slott.

Aktiviteter i Amsterdam

Ta en kikk på de ulike interessante utstillingene ved Anne Franks hus, et velkjent museum i Amsterdam. Dette urbane området har livemusikk og teatre du bør oppleve.

Se på de ulike spennende utstillingene ved Van Gogh-museet, et godt besøkt museum i Amsterdam. Dette urbane området har shoppingmuligheter du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som sykkelturer.

Ta en tur til Red Light District, en velkjent severdighet i Amsterdam. Dette urbane området har teatre du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som sykkelturer.

Se på de ulike spennende utstillingene ved Rijksmuseum, et velkjent museum i Amsterdam. Dette urbane området har både livemusikk og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Dam-plassen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Amsterdam. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som sykkelturer.

Ta en kikk på de ulike interessante utstillingene ved Heineken Experience, et velkjent museum i Amsterdam. Dette urbane området har både kunst og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Leidseplein er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Amsterdam. Dette urbane området har livemusikk du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som sykkelturer.

Se på de ulike interessante utstillingene ved Madame Tussauds, et godt besøkt museum i Amsterdam. Dette urbane området har livemusikk og interessante museer du bør oppleve.

Billetter og turer

I en begrenset periode er dette en av verdens største blomsteroppvisninger med velduftende utstilling av syv millioner tulipaner, påskeliljer, syriner og andre underverk i vårhagen. Benytt deg av behagelig transport direkte til inngangen og unngå de lange køene med billetten din.

Billetter og turer

Når mørket senker seg våkner de fortryllende kanalene, som snor seg gjennom Amsterdams historiske sentrum, stemningsfullt til live. Nipp til en deilig cocktail, kos deg med velsmakende snacks og hør på et lydspor som får deg i godt humør om bord i en komfortabel båt, mens de sjarmerende omgivelsene på kveldstid passerer bedagelig forbi.

Billetter og turer

Reis bort fra det travle sentrum av Amsterdam, og utforsk det roligere tempoet på den nederlandske landsbygden. Ta bilder av vindmøller langs elven, besøk fiskerlandsbyer som fortsatt er fulle av tradisjoner, sett tennene i velsmakende smaksprøver hos en lokal osteprodusent, og finn ut hvordan et par med ikoniske nederlandske tresko lages.

Billetter og turer

Kjenn, se, lær og opplev Nederland på bare én time. Har du alltid har drømt om en unik flyreise opplevelse som ikke bare viser, men virkelig gir deg følelsen av Nederland. Fantastisk film tilbyr et fantastisk fugleperspektiv, i tillegg til ny innsikt i hvordan Nederland ble til.

Billetter og turer

Nyt et overdådig, 4-retters festmåltid ved bordet ditt mens du seiler fredelig langs fortryllende opplyste kanaler. Gli forbi landemerker som Anne Franks hus og Hermitage-museet. Det lokale mannskapet forteller spennende historier om byen mens du nyter omgivelsene med en drink i hånden.

Billetter og turer

Kveldscruiset vårt er et 90 minutters cruise om kvelden som introduserer deg til den unike stemningen i Amsterdam om kvelden. Tusenvis av lys med fokus på hundrevis av broer og ikoniske bygninger langs kanalene.

De beste områdene å besøke i Amsterdam

Hvilke andre steder er som Amsterdam?

Se lignende reisemål som du kanskje vil like