Starten på sidens hovedinnhold

Amsterdam sentrum

Kjent for Museer, Sykkelturer og Kultur

Opplev det urbane området Amsterdam sentrum. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Oude Kerk og Madame Tussauds.

Slik kommer du deg til Amsterdam sentrum

Opplev det urbane området Amsterdam sentrum. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Oude Kerk og Madame Tussauds.

Aktiviteter i Amsterdam sentrum

Ta en tur til Red Light District, en velkjent severdighet i Amsterdam. Dette urbane området har teatre du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som sykkelturer.

Oude Kerk er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Amsterdam. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Dam-plassen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Amsterdam. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som sykkelturer.

De enorme rommene i denne kongelige residensen huser en av verdens best bevarte samlinger av møbler i empirestil.

Det holdes ikke lenger gudstjenester i den gotiske kirken på Dam-plassen, men den huser utstillinger av religiøs kunst, kultur og gjenstander fra hele verden.

Ta en kikk på de ulike interessante utstillingene ved Anne Franks hus, et velkjent museum i Amsterdam. Dette urbane området har interessante museer og livemusikk du bør oppleve.

Denne slottslignende bygningen, som er fylt med nederlandske malerier og internasjonale artefakter, er landets største offentlig finansierte museum.

Se på de ulike spennende utstillingene ved Van Gogh-museet, et godt besøkt museum i Amsterdam. Dette urbane området har shoppingmuligheter du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som sykkelturer.

Billetter og turer

Kveldscruiset vårt er et 90 minutters cruise om kvelden som introduserer deg til den unike stemningen i Amsterdam om kvelden. Tusenvis av lys med fokus på hundrevis av broer og ikoniske bygninger langs kanalene.

Billetter og turer

Tilbring en kveld på vannet, spis nybakt pizza rett fra ovnen og nyt forfriskende drikke mens du cruiser langs Amsterdams pittoreske kanaler. Nyt deilig italiensk pizza, iskrem til dessert og øl fra Heineken mens du passerer byens severdigheter.

Billetter og turer

Nyt et overdådig, 4-retters festmåltid ved bordet ditt mens du seiler fredelig langs fortryllende opplyste kanaler. Gli forbi landemerker som Anne Franks hus og Hermitage-museet. Det lokale mannskapet forteller spennende historier om byen mens du nyter omgivelsene med en drink i hånden.

Billetter og turer

Når mørket senker seg våkner de fortryllende kanalene, som snor seg gjennom Amsterdams historiske sentrum, stemningsfullt til live. Nipp til en deilig cocktail, kos deg med velsmakende snacks og hør på et lydspor som får deg i godt humør om bord i en komfortabel båt, mens de sjarmerende omgivelsene på kveldstid passerer bedagelig forbi.

Billetter og turer

Denne spesielle kombinasjonsbilletten for to hovedattraksjoner i Amsterdam sparer deg for både penger og tid mens du utforsker Amsterdams fantastiske steder og dens sjarmerende kanaler. Bruk først i køen-billetten til å komme inn i et av Amsterdams vakreste museer, Rijksmuseum.

Billetter og turer

Reis bort fra det travle sentrum av Amsterdam, og utforsk det roligere tempoet på den nederlandske landsbygden. Ta bilder av vindmøller langs elven, besøk fiskerlandsbyer som fortsatt er fulle av tradisjoner, sett tennene i velsmakende smaksprøver hos en lokal osteprodusent, og finn ut hvordan et par med ikoniske nederlandske tresko lages.

De beste områdene å besøke i Amsterdam sentrum