Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Amsterdam

Bilutleie i Amsterdam

Du har mange valgmuligheter hvis du er ute etter å leie en bil i Amsterdam i forbindelse med et kort eller lengre opphold i denne sjarmerende byen. På Expedia finner du en rekke gode tilbud, og det er et utmerket sted å se etter en billig leiebil i Amsterdam.

Amsterdam har mye å by på i sentrum, og de fleste turistene velger å holde seg til attraksjonene som ligger i gåavstand fra sitt hotell i Amsterdam. Velger du å leie en leiebil i Amsterdam, vil det være lettere å komme seg både til disse og til severdigheter og områder utenfor sentrum.

Dra til Amsterdams attraksjoner med en leiebil

Amsterdam sentrum har et stort utvalg av interessante museer og steder, og en ferie i Amsterdam kan ikke sies å være komplett uten at du har besøkt severdigheter som Anne Franks hus, Rijksmuseum, Van Gogh-museet og Stedelijk Museum. Du kan dessuten parkere bilen ved en av kanalene i sentrum og ta deg en spasertur langs de flotte vannveiene og se blomstermarkedet ved Koningsplein, eller du kan satse på å parkere i et parkeringshus i sentrum og utforske de livlige plassene Leidseplein og Rembrandtplein til fots.

Har du behov for å utforske noen grøntområder mens du befinner deg i byen, kan du dessuten kjøre ut til Vondelpark eller Rembrandtpark og bruke litt tid på å vandre rundt og nyte synet av plantene og fuglene rundt deg der.

Lei en bil i Amsterdam for å utforske områder utenfor byen

Selv om du kan bruke flere dager på å bare utforske selve Amsterdam sentrum, finnes det også nok av ting å se og oppleve utenfor. Har du tatt et fly til Amsterdam om sommeren, kan det være det frister med en tur til stranden. Det tar kort tid å kjøre til strandstedene Bloemendaal aan Zee og Zandvoort aan Zee, som byr på lange strandstrekninger og barer og spisesteder hvor du kan styrke deg i løpet av dagen. Er du derimot i byen om våren, kan det være en god idé å få med seg et besøk i Keukenhof, som ikke ligger langt unna de nevnte strandstedene, og som byr på nydelige syn hvert år når tulipanene blomstrer.

Høsten og vinteren kan også by på flotte dager som passer utmerket for en biltur til et utendørs område utenfor byen, men foretrekker du å bruke tid på innendørs shopping, kan du med en leiebil raskt kunne komme deg til de ulike forretningene og kjøpesentrene rundt byen. Hva med å for eksempel ta turen til det spennende outlet-senteret Batavia Stad, som ligger like nordøst for Amsterdam?

Å leie bil i Amsterdam har aldri vært enklere

Uavhengig hvor lenge du planlegger å bli værende i Amsterdam og hva du foretrekker å bruke tiden din på, kan du finne en billig leiebil i Amsterdam som passer med dine behov. På Expedia kan du velge mellom ulike typer leiebiler og forskjellige hente- og leveringssteder og bestille en bil med få tastetrykk!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Amsterdam

Hva er den beste prisen på leiebil i Amsterdam?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Amsterdam .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Amsterdam?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Amsterdam er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Amsterdam?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Amsterdam?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Amsterdam

Utforsk Amsterdam med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!