Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Amsterdam

Vis alle leiebiler i Amsterdam

Gode tilbud på leiebiler i Amsterdam

Bilutleie i Amsterdam

Du har mange valgmuligheter hvis du er ute etter å leie en bil i Amsterdam i forbindelse med et kort eller lengre opphold i denne sjarmerende byen. På Expedia finner du en rekke gode tilbud, og det er et utmerket sted å se etter en billig leiebil i Amsterdam.

Amsterdam har mye å by på i sentrum, og de fleste turistene velger å holde seg til attraksjonene som ligger i gåavstand fra sitt hotell i Amsterdam. Velger du å leie en leiebil i Amsterdam, vil det være lettere å komme seg både til disse og til severdigheter og områder utenfor sentrum.

Dra til Amsterdams attraksjoner med en leiebil

Amsterdam sentrum har et stort utvalg av interessante museer og steder, og en ferie i Amsterdam kan ikke sies å være komplett uten at du har besøkt severdigheter som Anne Franks hus, Rijksmuseum, Van Gogh-museet og Stedelijk Museum. Du kan dessuten parkere bilen ved en av kanalene i sentrum og ta deg en spasertur langs de flotte vannveiene og se blomstermarkedet ved Koningsplein, eller du kan satse på å parkere i et parkeringshus i sentrum og utforske de livlige plassene Leidseplein og Rembrandtplein til fots.

Har du behov for å utforske noen grøntområder mens du befinner deg i byen, kan du dessuten kjøre ut til Vondelpark eller Rembrandtpark og bruke litt tid på å vandre rundt og nyte synet av plantene og fuglene rundt deg der.

Lei en bil i Amsterdam for å utforske områder utenfor byen

Selv om du kan bruke flere dager på å bare utforske selve Amsterdam sentrum, finnes det også nok av ting å se og oppleve utenfor. Har du tatt et fly til Amsterdam om sommeren, kan det være det frister med en tur til stranden. Det tar kort tid å kjøre til strandstedene Bloemendaal aan Zee og Zandvoort aan Zee, som byr på lange strandstrekninger og barer og spisesteder hvor du kan styrke deg i løpet av dagen. Er du derimot i byen om våren, kan det være en god idé å få med seg et besøk i Keukenhof, som ikke ligger langt unna de nevnte strandstedene, og som byr på nydelige syn hvert år når tulipanene blomstrer.

Høsten og vinteren kan også by på flotte dager som passer utmerket for en biltur til et utendørs område utenfor byen, men foretrekker du å bruke tid på innendørs shopping, kan du med en leiebil raskt kunne komme deg til de ulike forretningene og kjøpesentrene rundt byen. Hva med å for eksempel ta turen til det spennende outlet-senteret Batavia Stad, som ligger like nordøst for Amsterdam?

Å leie bil i Amsterdam har aldri vært enklere

Uavhengig hvor lenge du planlegger å bli værende i Amsterdam og hva du foretrekker å bruke tiden din på, kan du finne en billig leiebil i Amsterdam som passer med dine behov. På Expedia kan du velge mellom ulike typer leiebiler og forskjellige hente- og leveringssteder og bestille en bil med få tastetrykk!

Utforsk Amsterdam

Utforsk Amsterdam med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!