Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Köln

Se de 4 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Köln

Ting å gjøre i Köln

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Köln har å by på! Hvis du planlegger en tur til Köln kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Köln sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Köln-aktiviteter

Köln er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Köln og gjør det lekende lett å utforske Köln. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Köln som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Köln

Köln tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Köln å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Köln.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Köln men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Köln

Innenstadt

Innenstadt har mye å by på, blant annet flotte katedraler og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Kölnerdomen og LANXESS arena, og hopper du på metroen på Heumarkt U-Bahn-stasjon eller Severinstraße U-Bahn-stasjon, kan du utforske mer av byen.

KatedralerBusinessMuseer

Deutz

Spennende museer, spennende butikker og vakker elveutsikt er bare noe av det som trekker folk til Deutz. Mens du er her, bør du også få med deg LANXESS arena og Köln varemesseområde, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Deutz Kölnarena U-Bahn-stasjon eller Suevenstraße U-Bahn-stasjon.

BusinessMuseerLHBT-vennlig

Gamlebyen

Kölnerdomen og Alter Markt er noen av de mest populære attraksjonene i Gamlebyen. Det er bare å hoppe på metroen på Heumarkt U-Bahn-stasjon eller Neumarkt U-Bahn-stasjon og la deg fascinere av flotte katedraler, vakker elveutsikt og spennende butikker.

KatedralerBusinessShopping

Porz

Porz kan friste med mye forskjellig, blant annet trivelige barer og golfmuligheter. Du bør også få med deg severdigheter som City Center Porz og Kleiner Kiesstrand, og det er enkelt å komme seg rundt i byen med metroen fra Porz (Rhein) stasjon eller Porz Markt U-Bahn-stasjon.

TeatreGolfVennlige folk

Altstadt-Nord

Altstadt-Nord har mye å by på, blant annet flotte katedraler og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Kölnerdomen og Museum Ludwig, og hopper du på metroen på Appellhofplatz/Breite Straße U-Bahn-stasjon eller Heumarkt U-Bahn-stasjon, kan du utforske mer av byen.

KatedralerBusinessMuseer

Kalk

Trivelige barer og artige festivaler er bare noe av det som trekker folk til Kalk. Du bør også få med deg severdigheter som Odysseum og Bergisches Land, og for å komme deg rundt i området er det bare å hoppe på metroen fra Autobahn U-Bahn-stasjon eller Merheim U-Bahn-stasjon.

BusinessRomantiskSmåbyer