Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Hamburg

Se de 6 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Hamburg

Hamburg – aktiviteter i Tysklands glemte perle

Hamburg er perfekt for deg som er på jakt etter et hyggelig sted å tilbringe langhelgen din. Det er raskt og enkelt å komme seg til byen, samtidig som du slipper unna de store turistmengdene du finner i Berlin. Det er på ingen måte noen mangel på ting å gjøre i Hamburg, enten du liker å studere arkitektur, vil kose deg i grønne parker, eller utforske kulturelle institusjoner for å lære mer om byen. Ta med hele familien på tur, eller reis med en person du er glad i – Hamburg vil sørge for en underholdende reise som vil gi deg mange gode minner.

Sightseeing i Hamburg – bli kjent med og opplev byen

I de aller fleste europeiske storbyer finner du «hopp på, hopp av»-busser, men i Hamburg tar det samme konseptet deg også med ut på vannet! De røde toetasjes bussene stopper på 29 forskjellige steder, mens båtene har ni stopp. Begi deg ut på et skikkelig sightseeingmaraton og få med deg alle de 38 stoppene på samme dag, eller legg en plan over de tingene du virkelig vil se, så du har god tid på hvert av disse stedene. Hvis du synes det er litt i overkant å kjøre rundt i disse bussene, kan du fint gå rundt til mange av attraksjonene i sentrum. Hamburger Kunsthalle ligger rett ved sentralstasjonen i byen, og dette er byens fremste og viktigste kunstgalleri. Galleriet stiller blant annet ut verker av Rubens, Rembrandt, Andy Warhol og Jeff Koons. Hvis du vil besøke byens fremste landemerke, tar du turen til St. Michaeli-kirken. Gå opp til toppen av tårnet, som er 82 meter høyt, og du har flott utsikt over byen.

Aktiviteter i Hamburg for barn

Det er ikke noe problem å fylle opp ferien med aktiviteter for barna i Hamburg. De aller flest barn liker dyr, og i Hamburg ligger det som sies å være den beste og vakreste dyrehagen i hele Tyskland. Carl Hagenbecks Tierpark er hjem til mer enn 2 500 dyr, fordelt på omtrent 360 forskjellige arter. Her lever dyrene i så åpne og naturlige områder som det lar seg gjøre å gjenskape, og i tillegg til alle dyrene er det et tropisk akvarium med haier og krokodiller i dyrehagen. Ta også med barna til Hamburgs eget barnemuseum, som er lagt opp på en pedagogisk måte. Her kan barn utforske, eksperimentere og lære på egen hånd. For de litt større barna er The Dungeons, Hamburgs skrekk-kabinett, en spennende attraksjon å besøke.

Hamburg – ting å gjøre for den eldre garde

Noe som egner seg både for de eldre og de yngre, er å se en fotballkamp på HSH Nordbank Arena, hvor Hamburger Sportsverein spiller hjemmekampene sine. En attraksjon som definitivt kun er for de eldre, er Hamburgs erotiske kunstmuseum. Samlingen her er verdens største av sitt slag, og den består av erotisk kunst fra de siste seks århundrene. Dette museet er åpnet 365 dager i året, og det koster ikke mange kroner for en inngangsbillett.