Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Hamburg

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Hamburg

Hamburg – aktiviteter i Tysklands glemte perle

Hamburg er perfekt for deg som er på jakt etter et hyggelig sted å tilbringe langhelgen din. Det er raskt og enkelt å komme seg til byen samtidig som du slipper unna de store turistmengdene du finner i Berlin. Det er på ingen måte noen mangel på ting å gjøre i Hamburg enten du liker å studere arkitektur vil kose deg i grønne parker

eller utforske kulturelle institusjoner for å lære mer om byen. Ta med hele familien på tur eller reis med en person du er glad i – Hamburg vil sørge for en underholdende reise som vil gi deg mange gode minner.

Sightseeing i Hamburg – bli kjent med og opplev byen

I de aller fleste europeiske storbyer finner du «hopp på hopp av»-busser men i Hamburg tar det samme konseptet deg også med ut på vannet! De røde toetasjes bussene stopper på 29 forskjellige steder mens båtene har ni stopp. Begi deg ut på et skikkelig sightseeingmaraton og få med deg alle de 38 stoppene på samme dag eller legg en plan over de tingene du virkelig vil se så du har god tid på hvert av disse stedene. Hvis du synes det er litt i overkant å kjøre rundt i disse bussene kan du fint gå rundt til mange av attraksjonene i sentrum. Hamburger Kunsthalle ligger rett ved sentralstasjonen i byen og dette er byens fremste og viktigste kunstgalleri. Galleriet stiller blant annet ut verker av Rubens Rembrandt Andy Warhol og Jeff Koons. Hvis du vil besøke byens fremste landemerke tar du turen til St. Michaeli-kirken. Gå opp til toppen av tårnet som er 82 meter høyt og du har flott utsikt over byen.

Aktiviteter i Hamburg for barn

Det er ikke noe problem å fylle opp ferien med aktiviteter for barna i Hamburg. De aller flest barn liker dyr og i Hamburg ligger det som sies å være den beste og vakreste dyrehagen i hele Tyskland. Carl Hagenbecks Tierpark er hjem til mer enn 2 500 dyr fordelt på omtrent 360 forskjellige arter. Her lever dyrene i så åpne og naturlige områder som det lar seg gjøre å gjenskape og i tillegg til alle dyrene er det et tropisk akvarium med haier og krokodiller i dyrehagen. Ta også med barna til Hamburgs eget barnemuseum som er lagt opp på en pedagogisk måte. Her kan barn utforske eksperimentere og lære på egen hånd. For de litt større barna er The Dungeons Hamburgs skrekk-kabinett en spennende attraksjon å besøke.

Hamburg – ting å gjøre for den eldre garde

Noe som egner seg både for de eldre og de yngre er å se en fotballkamp på HSH Nordbank Arena hvor Hamburger Sportsverein spiller hjemmekampene sine. En attraksjon som definitivt kun er for de eldre er Hamburgs erotiske kunstmuseum. Samlingen her er verdens største av sitt slag og den består av erotisk kunst fra de siste seks århundrene. Dette museet er åpnet 365 dager i året og det koster ikke mange kroner for en inngangsbillett.

Kart

Discover neighborhoods in Hamburg

Speicherstadt

De renoverte lagerbygningene i rød murstein i den historiske bydelen Speicherstadt er omgitt av kanaler, broer, museer og kafeer.

ShoppingSjømatFamilievennlig

Eimsbüttel

Eimsbüttel kan friste med blant annet luksuriøse spasentre. Du bør også ta turen til Hagenbeck zoologiske hage, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Hagendeel U-Bahn-stasjon eller Niendorf marked U-Bahn-stasjon.

FamilievennligTurSport

Hamburg-Mitte

Hamburg-Mitte er kjent for blant annet interessante museer og nydelig sjøutsikt, og du kan også få med deg kjente attraksjoner som Elbe filharmoniske hall og Miniatur Wunderland. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Veddel S-Bahn-stasjon eller Meßberg U-Bahn-stasjon.

HavnTeaterKulturell aktivitet

Wilhelmsburg

Hyggelige kaféer og nydelig sjøutsikt gjør Wilhelmsburg vel verdt et besøk. Du kan også ta turen til Georgswerder, og for å se mer av området er det bare å hoppe på metroen på Wilhelmsburg S-Bahn-stasjon.

FamilievennligHavnTur