Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Spar tid og penger med en pakkereise til Dresden

Vil du på ferie, men vet ikke hvor? Reis til Dresden og se de mange severdighetene du finner der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Dresden

Spar tid og penger hos Expedia ved å bestille overnatting og flyreise samtidig. Erfarne kunder er klar over at pakkereiser er den beste måten å spare både tid og penger på. Hva skal du og familien gjøre i Dresden med pengene som er spart?

Hva sier du til å kunne spare opptil $603? Finn familiens pakkereise nå!

I vår globale database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne en reise som møter alle dine behov.

De fantastiske tilbudene på pakkereiser hos Expedia vil gjøre forberedelsen av ferien til Dresden langt enklere. Bestill feriereisen din allerede i dag!

Du trenger ikke å bekymre deg for endringer i reiseplanene, siden størstedelen av våre reservasjoner ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Dresden

Innbyggertallet i dette området av Sachsen ligger på ca. 490 000.

La barna løpe fritt på Nordbad Dresden og Geibeltbad Pirna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Dresden Funicular Railway og Theater in der Fabrik sørger for mer moro.

Barna kan bruke en hel ettermiddag på å vandre rundt og undersøke de forskjellige dyrene på Dresden dyrehage og Wildgehege Moritzburg. Hvis du er på besøk i Dresden, kan du ta en tur til Dresden dyrehage eller Wildgehege Moritzburg for å se på alle de eksotiske dyreartene.

Tilbring litt tid i selskap med øl-glade fra mange andre land på Radeberger bryggeri, en anerkjent institusjon. Besøk fasilitetene for å finne ut hva de har i vannet her for å gjøre ølet så lett å drikke.

Hvis du setter pris på god vin og tradisjonene bak, bør du vurdere å ta med vennene dine til Wackerbarth slott eller Hoflößnitz vingårdmuseum. Ingenting er som å åpne en flaske lokal vin for å kose seg på fritiden. Skål! Hvis du befinner deg i Dresden, bør du ta en tur til Wackerbarth slott og Hoflößnitz vingårdmuseum og se hvordan vin lages.

Lær om lokale og eksotiske planter på Dresden botaniske hage. Ikke glem å ta med kameraet ditt så du kan få et par bilder av noen av de flotteste plantene.

Ta med noe å spise og drikke og ta en pause i de fredelige omgivelsene i Grosser Garten og Rosehagen. Luckner Park og Grosssedlitz barokkhager er rette sted hvis du vil spille ballspill med gode venner.

Lößnitzbad har grønne omgivelser, mykt gress og en flott utsikt over det speilaktige vannet.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige utstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Karl May-museet og Porselensamling. Meissen porselenmuseum og Dresden rustkammer er også verdt en nærmere titt.

Finn ut mer om mange fascinerende gjennombrudd innen vitenskapen ved å ta en tur til hvilket som helst av vitenskapsmuseene. Folk som er glad i vitenskap bør sette av litt tid til å besøke Dresden Museum of Technology and Industry, Adolph Diesterweg observatorium og Royal Cabinet of Mathematical and Physical Instruments. Utvid dine kunnskaper med et besøk til Dresden Museum of Technology and Industry, Adolph Diesterweg observatorium eller Royal Cabinet of Mathematical and Physical Instruments. Disse inspirerende museene stiller ut de siste fremskrittene og oppfinnelser i vitenskapens verden.

Dresden er et sentrum for kunstnerisk energi, og skilter med gallerier i fleng. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Albertinum eller Gemäldegalerie Alte Meister (kunstgalleri). Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Dresden statlig kunstgalleri og Leonhardi-museet.

Bli med på en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra tidligere år på Grünes Gewölbe eller DDR-museet. Bundeswehr militærhistoriske museum og Meissens bymuseum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan fortsette utforskingen på Bundeswehr militærhistoriske museum eller Meissens bymuseum.

Reis tilbake i tid med et besøk til Det japanske slottet eller Dresden Panometer, bare to av de historiske bygningene og stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Brühlsche Terrasse og Sächsische Staatskanzlei (delstatsparlament) er også flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Blauen Wunder bro eller Augustus Bridge er to majestetiske konstruksjoner som krysser elvene i området.

Prektige residenser innkapsler ofte tidens høyeste idealer innenfor bygningsdesign, og de som finnes i Dresden er fantastiske eksempler på dette. Du kan beundre interiørdetaljene og og ta deg en liten pause på gårdsplassene og i hagene på Zwinger Palace, Heidenschanze og Heidenschanze.

Du får nok ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Dresden slott eller Moritzburg slott. Ta en tur til Pillnitz slott og park og Albrechtsburg slott for flere eldgamle historier og slående utsikt. Pillnitz slott og park og Albrechtsburg slott er to andre arkitektoniske monumenter som er like fascinerende.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i Frauenkirche og Dreikönigskirche. Hvis du er interessert i å utforske et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Dresden-katedralen og Church of the Holy Cross. Du kan også besøke Dresden-katedralen og Church of the Holy Cross.

Før du pakker kofferten og reiser hjem igjen, sørg for å stikke innom noen av Dresden's mindre kjente attraksjoner. Sächsische Landesbibliothek (bibliotek) og Procession of Princes er to gode alternativer. Hvis du har nok tid, kan du også vurdere et besøk til Meissen porselenfarbrikk og Kunsthof-Passage.

Dresden er den livlige delstatshovedstaden i Sachsen, og kan tilby et glimrende utvalg steder å overnatte. Med Expedias hotellsøk finner du så mange som 130 hoteller i Dresden å velge mellom.

Besøkende som leter etter et rom eller en suite med litt stil, vil like at Dresden har flere solide overnattingsalternativer, som for eksempel Suitess - An der Frauenkirche i An der Frauenkirche 13 og Relais & Châteaux Hotel Bülow Palais i Koenigstr. 14.

Mer økonomiske overnattingsalternativer du bør se nærmere på, er Cityhotel Stadt Dresden i Rothenburger Strasse 15 og Cityherberge Dresden i Lingnerallee 3.


Guide til Dresden


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Dresden

Vis alle de 369 overnattingsstedene i Dresden
Holiday Inn Express Dresden City Centre 580 kr
Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019
Mer informasjon
 
Holiday Inn Express Dresden City Centre

Holiday Inn Express Dresden City Centre

Dr. Kuelz Ring 15a, Dresden, SN
   
  4,1 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Resepsjonisten kunne vært mer imøtekommende. Flott rom og bad. Var litt kø i frokostsalen da bordene ikke ble ryddet raskt nok. God frokost. Hotellet hadde fin beliggenhet. Bilparkering i garasje.

  Hilton Dresden 808 kr
  Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Hilton Dresden

  Hilton Dresden

  An der Frauenkirche 5, Dresden, SN
    
   4,3 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Et meget flott hotell med en perfekt beliggenhet, der Fraumkirchen er nærmeste nabo. Helt fantastisk!

   ibis Dresden Zentrum 435 kr
   Anmeldelse skrevet 26. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   ibis Dresden Zentrum

   ibis Dresden Zentrum

   Prager Strasse 5, Dresden, SN
     
    3,9 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Ok overnatting. Sentralt. Stort hotell. Utpreget gjennomreise.

    Dorint Hotel Dresden 798 kr
    Anmeldelse skrevet 24. sep. 2018
    Mer informasjon
     
    Dorint Hotel Dresden

    Dorint Hotel Dresden

    Grunaer Str. 14, Dresden, SN
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Profesjonelt og imøtekommende personale, stort og pent rom, kjøleskap til egen disp., god, men dyr parkering i kjelleren. 5-10 min gangavstand til severdigheter og Altstadt.

     Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre 594 kr
     Anmeldelse skrevet 16. aug. 2018
     Mer informasjon
      
     Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre

     Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre

     Nizzastrasse 55, Radebeul, SN
       
      4,0 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Veldig bra hotell, ligger litt kronglete til om du er på bilferie som vi var... Fint badebassengområde inne:-)

      Pullman Dresden Newa 732 kr
      Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Pullman Dresden Newa

      Pullman Dresden Newa

      Prager Straße 2c, Dresden, SN
        
       4,3 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Meget sentralt beliggende. Flotte rom og hyggelig betjening. Kan anbefales.

       Hotel Taschenbergpalais Kempinski Dresden 1 203 kr
       Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Taschenbergpalais Kempinski Dresden

       Hotel Taschenbergpalais Kempinski Dresden

       Taschenberg 3, Dresden, SN
         
        4,7 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Alt var topp fra mottagelsen og gjennom hele oppholdet. Vi var heldige og fikk oppgradert rom noe som selvsagt gjorde det ekstra bra. Kan trykt anbefales!

        Suitess - An der Frauenkirche 607 kr
        Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        Suitess - An der Frauenkirche

        Suitess - An der Frauenkirche

        An der Frauenkirche 13, Dresden, SN
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Meget sentralt, kort avstand til det meste av severdigheter,