Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Dresden

Vil du på ferie, men vet ikke hvor? Reis til Dresden og se de mange severdighetene du finner der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Dresden

Spar tid og penger hos Expedia ved å bestille overnatting og flyreise samtidig. Erfarne kunder er klar over at pakkereiser er den beste måten å spare både tid og penger på. Hva skal du og familien gjøre i Dresden med pengene som er spart?

Hva sier du til å kunne spare opptil $603? Finn familiens pakkereise nå!

I vår globale database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne en reise som møter alle dine behov.

De fantastiske tilbudene på pakkereiser hos Expedia vil gjøre forberedelsen av ferien til Dresden langt enklere. Bestill feriereisen din allerede i dag!

Du trenger ikke å bekymre deg for endringer i reiseplanene, siden størstedelen av våre reservasjoner ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Dresden

Innbyggertallet i dette området av Sachsen ligger på ca. 490 000.

La barna løpe fritt på Nordbad Dresden og Geibeltbad Pirna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Dresden Funicular Railway og Theater in der Fabrik sørger for mer moro.

Barna kan bruke en hel ettermiddag på å vandre rundt og undersøke de forskjellige dyrene på Dresden dyrehage og Wildgehege Moritzburg. Hvis du er på besøk i Dresden, kan du ta en tur til Dresden dyrehage eller Wildgehege Moritzburg for å se på alle de eksotiske dyreartene.

Tilbring litt tid i selskap med øl-glade fra mange andre land på Radeberger bryggeri, en anerkjent institusjon. Besøk fasilitetene for å finne ut hva de har i vannet her for å gjøre ølet så lett å drikke.

Hvis du setter pris på god vin og tradisjonene bak, bør du vurdere å ta med vennene dine til Wackerbarth slott eller Hoflößnitz vingårdmuseum. Ingenting er som å åpne en flaske lokal vin for å kose seg på fritiden. Skål! Hvis du befinner deg i Dresden, bør du ta en tur til Wackerbarth slott og Hoflößnitz vingårdmuseum og se hvordan vin lages.

Lær om lokale og eksotiske planter på Dresden botaniske hage. Ikke glem å ta med kameraet ditt så du kan få et par bilder av noen av de flotteste plantene.

Ta med noe å spise og drikke og ta en pause i de fredelige omgivelsene i Grosser Garten og Rosehagen. Luckner Park og Grosssedlitz barokkhager er rette sted hvis du vil spille ballspill med gode venner.

Lößnitzbad har grønne omgivelser, mykt gress og en flott utsikt over det speilaktige vannet.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige utstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Karl May-museet og Porselensamling. Meissen porselenmuseum og Dresden rustkammer er også verdt en nærmere titt.

Finn ut mer om mange fascinerende gjennombrudd innen vitenskapen ved å ta en tur til hvilket som helst av vitenskapsmuseene. Folk som er glad i vitenskap bør sette av litt tid til å besøke Dresden Museum of Technology and Industry, Adolph Diesterweg observatorium og Royal Cabinet of Mathematical and Physical Instruments. Utvid dine kunnskaper med et besøk til Dresden Museum of Technology and Industry, Adolph Diesterweg observatorium eller Royal Cabinet of Mathematical and Physical Instruments. Disse inspirerende museene stiller ut de siste fremskrittene og oppfinnelser i vitenskapens verden.

Dresden er et sentrum for kunstnerisk energi, og skilter med gallerier i fleng. Omgi deg med den hippe atmosfæren på Albertinum eller Gemäldegalerie Alte Meister (kunstgalleri). Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Dresden statlig kunstgalleri og Leonhardi-museet.

Bli med på en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra tidligere år på Grünes Gewölbe eller DDR-museet. Bundeswehr militærhistoriske museum og Meissens bymuseum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan fortsette utforskingen på Bundeswehr militærhistoriske museum eller Meissens bymuseum.

Reis tilbake i tid med et besøk til Det japanske slottet eller Dresden Panometer, bare to av de historiske bygningene og stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Brühlsche Terrasse og Sächsische Staatskanzlei (delstatsparlament) er også flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Blauen Wunder bro eller Augustus Bridge er to majestetiske konstruksjoner som krysser elvene i området.

Prektige residenser innkapsler ofte tidens høyeste idealer innenfor bygningsdesign, og de som finnes i Dresden er fantastiske eksempler på dette. Du kan beundre interiørdetaljene og og ta deg en liten pause på gårdsplassene og i hagene på Zwinger Palace, Heidenschanze og Heidenschanze.

Du får nok ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Dresden slott eller Moritzburg slott. Ta en tur til Pillnitz slott og park og Albrechtsburg slott for flere eldgamle historier og slående utsikt. Pillnitz slott og park og Albrechtsburg slott er to andre arkitektoniske monumenter som er like fascinerende.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i Frauenkirche og Dreikönigskirche. Hvis du er interessert i å utforske et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Dresden-katedralen og Church of the Holy Cross. Du kan også besøke Dresden-katedralen og Church of the Holy Cross.

Før du pakker kofferten og reiser hjem igjen, sørg for å stikke innom noen av Dresden's mindre kjente attraksjoner. Sächsische Landesbibliothek (bibliotek) og Procession of Princes er to gode alternativer. Hvis du har nok tid, kan du også vurdere et besøk til Meissen porselenfarbrikk og Kunsthof-Passage.

Overnatting i Dresden

Når er sted er så populært som Dresden, kommer det neppe som en overraskelse at det finnes et stort utvalg av hoteller og leiligheter der. Du kan finne 104 hoteller i Dresden på Expedias hotellsider.

Populære hoteller i Dresden inkluderer QF Hotel Dresden i Neumarkt 1 og Relais & Châteaux Hotel Bülow Palais, som ligger i Koenigstr. 14. Cityherberge Dresden i Lingnerallee 3 og Sportpension Dresden i Marienallee 14 B er to rimeligere alternativer det kan være en idé å se nærmere på hvis du reiser på budsjett.


Guide til Dresden


De beste hotelltilbudene i Dresden

Vis alle de 293 overnattingsstedene i Dresden
Holiday Inn Express Dresden City Centre 652 kr
Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018
Mer informasjon
 
Holiday Inn Express Dresden City Centre

Holiday Inn Express Dresden City Centre

Dr. Kuelz Ring 15a, Dresden, SN
   
  4,1 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  OK hotell nær severdigheter. Små rom med ok standard. Liten resepsjon/barområde. Måtte parkere i parkeringshus fem min. unna.

  Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre 578 kr
  Anmeldelse skrevet 16. aug. 2018
  Mer informasjon
   
  Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre

  Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre

  Nizzastrasse 55, Radebeul, SN
    
   4,0 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Veldig bra hotell, ligger litt kronglete til om du er på bilferie som vi var... Fint badebassengområde inne:-)

   Steigenberger Hotel de Saxe 869 kr
   Anmeldelse skrevet 10. nov. 2018
   Mer informasjon
    
   Steigenberger Hotel de Saxe

   Steigenberger Hotel de Saxe

   Neumarkt 9, Dresden, SN
     
    4,6 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Meget bra, flott beliggenhet. Men vi byttet rom da det vi hadde fått var litt mørkt og trist. Måtte betale 50 Euro mer PR natt.

    Pullman Dresden Newa 670 kr
    Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018
    Mer informasjon
     
    Pullman Dresden Newa

    Pullman Dresden Newa

    Prager Straße 2c, Dresden, SN
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     sentral beliggenhet, dessverre er frokost ikke inkludert. interresante dusj-løsning.

     Hyperion Hotel Dresden Am Schloss 869 kr
     Anmeldelse skrevet 7. apr. 2018
     Mer informasjon
      
     Hyperion Hotel Dresden Am Schloss

     Hyperion Hotel Dresden Am Schloss

     Schlosstrasse 16, Dresden, SN
       
      4,7 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Veldig bra og god service.

      FELIX Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger 1 058 kr
      Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      FELIX Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger

      FELIX Suiten im Lebendigen Haus am Zwinger

      Kleine Brüdergasse 5, Dresden
        
       4,5 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Tolle Lage mit schönen geräumigen Zimmern. Bar auf der Dachterrasse ist einen Besuch wert. Personal war nett und hilfsbereit

       Hilton Dresden 842 kr
       Anmeldelse skrevet 16. feb. 2019
       Mer informasjon
        
       Hilton Dresden

       Hilton Dresden

       An der Frauenkirche 5, Dresden, SN
         
        4,3 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Very good hotel in the middle of old town.

        NH Collection Dresden Altmarkt 641 kr
        Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016
        Mer informasjon
         
        NH Collection Dresden Altmarkt

        NH Collection Dresden Altmarkt

        An der Kreuzkirche 2, Dresden, SN
          
         4,6 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Rent, nytt og fint hotell med sentral beliggenhet. Parkeringshus i kjelleren var veldig vanskelig å finne, men vi fikk hjelp på hotellet. Vi hadde ikke frokost inkludert - denne var veldig dyr, men det var mange plasser i nærheten å spise frokost på.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.