Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Köln 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Köln med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Köln. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Köln

Finn de beste områdene og bydelene i Köln for aktivitetene du liker best. Les mer om Köln

De mest populære hotellene i Köln

Dorint Hotel am Heumarkt Köln
Dorint Hotel am Heumarkt Köln
5 out of 5
Pipinstrasse 1, Køln, NW
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 944 kr per natt fra 27. feb. til 28. feb.
4.2/5Very Good! (992 anmeldelser)

"Flott hotell, med meget god beliggenhet nær sentrum. God frokost, fine rom. Det som trakk ned for vår del var at air condition ikke virket, og vi meldte fra til hotellet 6 ganger, men de klarte ikke fikse det, eller tilby oss nytt rom. Temperaturen på rommet var mellom 28 og 30 grader hele helgen. ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019

Dorint Hotel am Heumarkt Köln
Hilton Cologne
Hilton Cologne
4 out of 5
Marzellenstr. 13-17, Køln, NW
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 000 kr per natt fra 5. mar. til 6. mar.
4.2/5Very Good! (992 anmeldelser)
asy and friendly with style.

"Spaceous rooms, good comfort, very comprehensive breakfast buffet. Friendly staff and clean and tidy rooms and accessory spaces."…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019

Hilton Cologne
Steigenberger Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
4.5 out of 5
Habsburgerring 9-13, Køln, NW
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 772 kr per natt fra 5. mar. til 6. mar.
4.4/5Wonderful! (995 anmeldelser)
10/10

"ett av de bedre hotellene jeg har bodd på, moderne gjennomført, hyggelig og effektiv bemanning på hotellet"…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Steigenberger Hotel Köln
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Köln

Spar penger med en pakkereise hos Expedia. Bestilling av fly og overnatting er en stor del av reiseforberedelsene. Hos oss kan du sette sammen en pakkereise som både forenkler prosessen og sparer deg penger. Det betyr at du får mer å rutte med under oppholdet ditt i Köln. Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Finn din pakkereise i dag! Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår omfattende database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden gjør jobben enklere. Se hvor mye tid og penger du kan spare med de gode prisene og pakkereisene hos Expedia. Du kan gjøre endringer i reiseplanene hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellreservasjoner.

Köln: steder å besøke

Her kommer alle de beste rådene om sightseeing på reisen til Köln. Finn fram kalenderen og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Med severdigheter som Rådhuset og Kölnerdomen finnes det ikke et kjedelig øyeblikk under en ferie i denne energiske byen. Sørg for at du også setter av tid til Alter Markt og Store St. Martin kirke. Mange turister drar hit for å oppleve Volkstheater Millowitsch. Hva med å gjøre attraksjonen til en del av planene dine? Deretter burde du ta turen til Wallraf-Richartz-museet og Romano-germansk museum.

Flyplasser nær Köln

Flyplassen nærmest reisemålet ditt er Köln - Bonn (CGN), 13 kilometer unna. Så det er bare å stramme setebeltet og få på flymodus – nå er drømmeturen til Köln ikke langt unna!

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Köln (og omegn)?
Innenstadt kan være et godt utgangspunkt for din kommende ferietur til Köln (og omegn). Bestill et rom på et bra overnattingssted og bruk dagene på å utforske kjente severdigheter som Kölnerdomen og Alter Markt. Altstadt-Nord er en annen mulighet. Velger du å bo her, vil du være i nærheten av blant annet Kölnerdomen og Alter Markt.
Hvilke er de beste hotellene i Köln (og omegn)?
Hvis du vil tilbringe tid i Innenstadt, er Dorint Hotel am Heumarkt Köln og Hotel zur Malzmühle to utmerkede alternativer. Gamlebyen er også et ettertraktet område i Köln (og omegn). Foretrekker du denne delen av byen, kan både Hotel am Augustinerplatz og Hotel Monte Christo anbefales.
Når på året er det best å reise til Köln (og omegn)?
Det kommer an på hva som er viktigst for deg. Hvis du ser etter den beste prisen, bør du besøke Köln (og omegn) i juli. Prisene på fly og hoteller er stort sett mye lavere på det tidspunktet enn i september. Hvis du vil oppleve den livlige stemningen i Köln (og omegn) i høysesongen, kan du planlegge ferien din i juli, april, mai. Det er stort sett færre besøkende i februar, oktober, november.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Köln (og omegn)?
Det er ikke lett å forutse det ideelle tidspunktet for å kjøpe flybilletter, men generelt sett er det best å være ute i god tid. Mange internasjonale flyvninger på Expedia er tilgjengelige opptil et år i forveien. Hvis du er ute i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Billige billetter kan bli tilgjengelig kun få uker innen avreisedato.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Köln (og omegn)?
Så mange steder å reise til og så mye å se. Med en pakkereise har du råd til å oppleve mer. Sett sammen flyreiser, hoteller og leiebiler og spar stort.