Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Berlin

Se de 17 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Berlin

Et vell av aktiviteter lokker deg til Berlin

Som de aller fleste tyskere vil fortelle deg er Berlin nesten for en egen verden å regne. Her finnes det mennesketyper og ting å gjøre som er ganske unike fra resten av Tyskland. Allikevel hadde ikke byen fått sin status som reisemål hvis det ikke var for noen klassiske må-se aktiviteter og ting å gjøre i Berlin. I nesten 30 år delte Berlinmuren de vestlige og østlige bydelene fra hverandre og deler av muren står fortsatt som et minne om denne tiden. De beste stedene å oppleve dette er Berlinmurens minnested Gedenkstätte Berliner Mauer

som ligger i Bernauer Straße der man kan se rester av slik det var med vakttårn og ingenmannsland. En annen mye mere fargerik hyllest til historien er East Side Gallery. Her har et lang strekke mur blitt beholdt og utsmykket av en rekke kunstnere.

Andre symboler på Berlins politiske historie er Riksdagen Brandenburger Tor og Potsdamer Platz som alle spilte viktige roller under den kalde krigen. Ved alle disse er det masse å lære. Men byen har mye annet å lære kunnskapshungrige turister og perlen i Berlins museumstilbud er Museumsinsel som ligger i elva Spree. Her er det mange spennende aktiviteter og utstillinger året rundt. Pergamonmuseet Altes Museum og Neues Museum er bare noen av institusjonene som hører hjemme her og man kan virkelig la seg fortape i de mange opplevelsene området har å by på.

Ikke bare museer

Når museene stenger og mørket senker seg over byen er berlinerne blant de mest eventyrlystne i Europa. De flokker utpå restauranter og barer teatre og klubber hver eneste ukedag. Det er mange aktiviteter i Berlin som finner sted lenge etter at man ellers kanskje ville krøpet til køys der hjemme: Admiralspalast bringer frem minner av mellomkrigstidens Berlin med sine ville og populære show mens Deutsche Oper og Philharmonie gir konserter med noen av verdens største orkestre og solister. Vil du heller høre moderne musikk kan du ikke gå feil med Quasimodo. Yorkschlösschen i Kreuzberg er hjem til noen av de kuleste jazzkonsertene byen har å by på men er det elektronisk musikk du er ute etter må du legge aktivitetene til legendariske Berghain. Du finner også gode musikaler og teater i Berlin som er verdt å besøke.

Barnas Berlin

Det er massevis av ting å gjøre i Berlin hvis du tar med deg barna. Berlin Zoo er plassert midt i byen og er – med sine over 20 000 dyr – verdens største samling fauna. Parken er lett å komme seg rundt i selv for de minste. BergWerk i Hellersdorf er en innendørs klatrearena der barna kan forsøke seg helt oppunder taket.

Hvis du har noen Euro som brenner hull i lommeboka er shopping i Berlin noe utenom det vanlige. Om du ikke finner på noen ting å gjøre i Berlin er det et enormt utvalg av butikker å gå i. Enten du liker second hand haute couture eller design vil du finne noe som passer deg. Langs Kurfürstendamm finner du alle de velkjente merkene mens bydelen Friedrichshain kan skilte med et kornukopia av bruktbutikker. Om du bestiller et hotell i Berlin vil du ha utallige ting å gjøre rett rundt hjørnet. Du vil ikke gå lei.

Kart

Discover neighborhoods in Berlin

Mitte

Dette sentrale området i Berlin er en blanding av boligområder, store sovjetiske plasser og noen av Europas mest anerkjente museer.

ArkitekturUrbantShopping

Wedding

Wedding i den nordlige delen av Berlin sentrum overrasker besøkende med mange ulike severdigheter, grønne oaser og rolige hjørner.

FamilievennligShoppingSjømat

Kreuzberg

Kreuzberg er et av de kuleste nabolagene i Berlin, og har en lang tradisjon for ungdomskultur, tilflytning fra flere deler av verden og noen av byens beste underholdningssteder.

ShoppingFamilievennligSjømat

Charlottenburg-Wilmersdorf

Sentrumet av det som en gang var Vest-Berlin er fortsatt et av byens mest ettertraktede nabolag – og ikke minst byens flotteste butikkområde.

ShoppingSjømatArkitektur

Friedrichshain

Dette tidligere industrielle området ligger idyllisk til langs begge sider av elven Spree, og er hjemmet til noen av Berlins mest nyskapende nattklubber.

ArkitekturLHBT-vennligUrbant

Schöneberg

David Bowie og Iggy Pop er blant kjendisene som har bodd i Schöneberg, en fascinerende og variert del av Berlin som nå er sentrum for byens skeive miljø.

LHBT-vennligShoppingSjømat