Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Frankfurt 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Frankfurt med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Frankfurt. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Frankfurt

Finn de beste områdene og bydelene i Frankfurt for aktivitetene du liker best. Les mer om Frankfurt

De mest populære hotellene i Frankfurt

Hampton by Hilton Frankfurt Airport
Hampton by Hilton Frankfurt Airport
3.5 out of 5
Thea Rasche Straße 6, Frankfurt, Hessen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 633 kr per natt fra 5. mar. til 6. mar.
4.1/5Very Good! (1,057 anmeldelser)
Close to the airport

"Had a great stay here."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2020

Hampton by Hilton Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
THE SQUARE, Am Flughafen, Frankfurt, HE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 092 kr per natt fra 7. mar. til 8. mar.
4.3/5Excellent! (2,404 anmeldelser)

"Flott hotell, enkel adkomst fra Airport"…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2020

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
 Hotel Miramar
Hotel Miramar
3 out of 5
Berliner Straße 31, Frankfurt, HE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 397 kr per natt fra 7. mar. til 8. mar.
4.1/5Very Good! (267 anmeldelser)

"Et veldig koselig hotell med hyggelig betjening.Beliggenheten kunne ikke vært bedre i forhold til julemarked og shoppingområdet.Har bodd her mange ganger og kommer helt sikkert tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2015

Hotel Miramar
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Frankfurt

Expedias pakketilbud på fly og hotell hjelper deg å spare penger. Vårt store utvalg av pakker med fly og hotell er det beste valget når du ønsker å spare både tid og penger. Pengene du får til overs kan du bruke mens du befinner deg i Frankfurt. $603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for reisende som bestiller en pakkereise. I vår internasjonale database med opptil 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne drømmereisen. Reisen til Frankfurt vil bli enda bedre med Expedias priser. Hvis planene dine endres, kan du avbestille nesten alle hotellreservasjoner, og du trenger ikke å betale et avbestillingsgebyr til oss.

Frankfurt: steder å besøke

Vi har de beste rådene om sightseeing under turen til Frankfurt. Finn fram kalenderen og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Du vil oppleve å befinne deg i nærheten av en hel del bemerkelsesverdige attraksjoner, for eksempel Museum for moderne kunst og Børsen. Ønsker du å få mest mulig ut av reisen, bør du også få med deg Roemer og Palmengarten. Mange turister tar turen hit for å se nærmere på Frankfurt domkirke. Hvorfor ikke legge til severdigheten på listen din? Deretter bør du besøke Kongresshaus der Messe Frankfurt og Frankfurt operahus.

Flyplasser nær Frankfurt

Flyplassen er nok ikke det morsomste på reisen, men det er godt å vite at den velfortjente turen til Frankfurt bare er en flytur unna. Når du går ut av flyet på Frankfurt Internasjonale (FRA), befinner du deg 9 kilometer fra bykjernen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Frankfurt (og omegn)?
Frankfurt am Main Süd kan være et supert utgangspunkt for din kommende tur til Frankfurt (og omegn). Bestill rom på et trivelig overnattingssted og bruk dagene på å utforske kjente severdigheter som Commerzbank-Arena og Staedel Museum. Innenstadt er et annet godt valg. Hvis du overnatter her, vil du være i nærheten av blant annet Alte Oper og Römer.
Hvilke er de beste hotellene i Frankfurt (og omegn)?
En stor del av de som besøker Frankfurt (og omegn) velger å bo i Bahnhofsviertel, der Victoria Hotel og mk hotel frankfurt er to populære alternativer. Med det finnes også andre spennende steder her. Du kan for eksempel bo på Lindner Hotel & Sports Academy Frankfurt eller Kleine Villa Frankfurt, som ligger i Frankfurt am Main Süd.
Når på året er det best å besøke Frankfurt (og omegn)?
Du kan besøke Frankfurt (og omegn) alle tider av året, men de beste tilbudene kan du sikre deg i august. Prisene pleier å øke i januar, så da må du være forberedt på å betale mer for hotell og fly. Er du glad i sightseeing, men ikke å stå i kø? Da bør du planlegge ferieturen til Frankfurt (og omegn) til lavsesongen i desember, oktober, november. Da er det langt færre turister enn under høysesongen i juni, juli, mai.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Frankfurt (og omegn)?
Selv om prisene kan variere, anbefales det stort sett at du bestiller ferien så tidlig som mulig. De fleste internasjonale flybilletter blir tilgjengelige på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Ikke bekymre deg hvis du bestiller i siste liten, du kan fremdeles ha hellet med deg. Av og til kan man finne billige reiser til Frankfurt (og omegn) få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Frankfurt (og omegn)?
Du kan spare mye med en pakkereise fra Expedia. Kombiner flyreiser, leiebiler og overnattingssteder, og nyt godt av lave priser. Hoteller er imidlertid ikke det eneste alternativet. Vi tilbyr alt fra leiligheter ved stranden og sjarmerende hytter i fjellene, til husbåter og slott.