Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

StjørdalNorway

Kulturlandskapets mange stemninger og hintene av historie gjør Stjørdal til mye mer enn bare en innfallsport til Trondheim.

Stjørdal ligger i en veldig fruktbar del av Norge, og har vært et arnested for landbruk i tusener av år. Med landbruket kom også stormennene, og gårdene, slottene og kirkene i området har vært åsted for flere viktige hendelser i Norges historie. En reise til Stjørdal kan gi deg god anledning til å fylle ferien med både vill natur – til lands og til vanns – og flott arkitektur. Et sted som oppfyller begge kravene på én gang, er Steinvikholm Slott på Skatval, der det ligger på Steinvikholmen i Åsenfjorden.

Kommunesenteret Stjørdalshalsen er et koselig tettsted, og kan gi deg flere hyggelige opplevelser på en weekendtur. Er det storbyferie du er på utkikk etter, er det allikevel ikke langt å reise før du befinner deg i Trondheim, med alle byens opplevelser. Toget inn til byen tar rundt 35 minutter, og det er avgang minst én gang i timen. Reiser du til Trondheim med fly, er du faktisk nødt til å se Stjørdal – det er her Trondheim lufthavn Værnes ligger.

Med sin sentrale plassering i overgangen mellom Nord- og Sør-Norge, er området preget av århundrer med handel, som også gikk østover til Sverige. Håndverkere av alle slag lagde varer for innenriksmarkedet, og flere verksteder og andre bygninger er blitt bevart på Stjørdal Museum. Dette, og museene på Hegra festning, er obligatorisk for historieinteresserte.

For musikkinteresserte har Stjørdal en skikkelig godbit å by på, med den årlige bluesfestivalen Blues in Hell. Denne arrangeres på tettstedet Hell, som ligger like sør for Stjørdalshalsen, og trekker tusener av publikummere hver eneste høst. Hvert tredje år utpå høsten er også tid for Agrisjå, en av Norges aller største messer for alt som har med landbruk å gjøre. Messen er et mekka for de som er interessert i all slags landbruksmaskiner, nyvinninger for husdyr og mye annet innen fagfeltet – men med en egen trøndersk vri.

Er du blant dem som setter pris på jordnære opplevelser, historie og friluftsliv, men samtidig ønsker muligheten til å besøke en by, har Stjørdal masse å by deg. Her går nytt, gammelt, vilt og vakkert, hånd i hånd. Du vil ikke angre på reisen hit!

De mest populære hotellene i Stjørdal

Scandic Hell
Scandic Hell
4 out of 5
Sandfaerhus 22, Hell, Stjørdal
Prisen er 837 kr per natt fra 12. des. til 13. des.

Dette hotellet ligger i Stjørdal og 5 kilometer unna Kimen kulturhus, Vaernes Church og Storvika. Dessuten ligger Stjørdal golfklubb og Hegra Festning 15 kilometer ...

4.3/5Excellent! (950 anmeldelser)

"God atmosfære, trivelig betjening, godt renhold..."…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2020

Scandic Hell
Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
4 out of 5
Lufthavnsveien 30, Postboks 314, Trondheim, Stjørdal
Prisen er 990 kr per natt fra 4. des. til 5. des.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i landlige omgivelser og 5 kilometer unna Kimen kulturhus, Vaernes Church og Storvika. Dessuten ligger Stjørdal ...

4.3/5Excellent! (976 anmeldelser)

"God stolen på rommet var ikke god lenger Dørhengsler til toalettet trenger olje"…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2020

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Quality Hotel Airport Vaernes
Quality Hotel Airport Vaernes
3.5 out of 5
Kjøpmannsgate 20, Stjørdal
Prisen er 921 kr per natt fra 12. des. til 13. des.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Stjørdal og 2 kilometer unna Kimen kulturhus og Vaernes Church. Dessuten ligger Stjørdal golfklubb og Hegra Festning ...

4.1/5Very Good! (360 anmeldelser)
Supert hotell

"Sentral belligenhet. Beste hotellet på den lange Norgesferien. Stort rom og deilige senger. Parkering utenfor eller bak hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2020

Quality Hotel Airport Vaernes
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Stjørdal

Pensjonat Jarlen
Pensjonat Jarlen
3 out of 5
Kongens gate 40, Trondheim
Prisen er 725 kr per natt fra 18. des. til 19. des.

Denne leiligheten ligger i Trondheim sentrum og 2 kilometer unna NTNU Vitenskapsmuseet og Sankt Olavs universitetssykehus. Dessuten ligger Torget og Stiftsgården ...

3.4/5 (125 anmeldelser)

"Ett greit og veldig sentralt sted å overnatte. Veldig vonde madrasser på familierommet der det er køyesenger, så dem kunne gjerne blitt oppgradert. Såg det var bedre senger på rom som ikke var familierom. Skulle ønsket dusjkabinett eller forheng på badet da hele gulvet fyltes med vann da man dusjet. ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2020

Pensjonat Jarlen
Trondheim Leilighetshotell
Trondheim Leilighetshotell
3.5 out of 5
Gardemoens gate 1, Trondheim
Prisen er 1 200 kr per natt fra 1. des. til 2. des.

Denne leiligheten ligger i Trondheim, 1,1 kilometer unna Brattøra og 3,5 kilometer unna Sankt Olavs universitetssykehus. Dessuten ligger Korsvika og Korsvika ...

4.3/5Excellent! (24 anmeldelser)

"Enkelt og greit å finne frem, leiligheten var stor, hadde god plass og var nylig pusset opp( så ut som det iallefall), den var også godt utstyrt med nye hvitevarer og diverse kjøkkenutstyr. Jeg fikk altså veldig mye bra for en relativt lav pris for en natt. Eneste minus var at det ikke var noen ledig ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2020

Trondheim Leilighetshotell
Ranheim Apartments AS
Ranheim Apartments AS
4 out of 5
Martin Barstads veg 3, Trondheim, Sør-Trøndelag
Prisen er 937 kr per natt fra 17. des. til 18. des.

Denne leiligheten ligger i Trondheim, 2 kilometer unna Hansbakkfjæra og 5 kilometer unna Leangen veddeløpsbane og Leangen ishall. Dessuten ligger Ringve botaniske ...

4.3/5Excellent! (14 anmeldelser)
Bra sted å overnatte

"Fin lokasjon, OK standard og alt man trenger for en rask overnatting i Trondheimsområdet. Veldig greit å slippe å betale ekstra for parkering, slik man må på de fleste hoteller."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2020

Ranheim Apartments AS
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Stjørdal

Anmeldelser av Stjørdal

3.5

Gjestevurdering

5 - Fantastisk
2
5 - Fantastisk 8.333333333333334%
4 - Bra
10
4 - Bra 41.666666666666664%
3 - OK
11
3 - OK 45.833333333333336%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 4.166666666666667%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

3/5 - OK

Verifisert reisende

13. mai 2020

På gjennomreise, så intet av Stjørdal.

4/5 - Bra

Janne

4. mar. 2020

Reiser der i fra når vi skal på ferie.

Byer nær Stjørdal