Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Oppdal

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Oppdal

Dombås Hostel
2 out of 5
Skitrekkvegen 18, Dovre
Prisen er 795 kr per natt
55.45 km fra sentrum
4/5Very Good! (2 anmeldelser)
Pitstop på vei til tynset

"Rolige forhold når eg va der, så slappet godt av å gikk meg en tur til sentrum bare for å få sett meg rundt."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Dombås Hostel
3 Roms Overnatting i Dalholen
Sætervegen 108, Folldal, Innlandet
Hent priser
40.57 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Dalholen
Dombås Motell
2 out of 5
Romsdalsveien 6, Dombas, Dovre
Hent priser
55.57 km fra sentrum
3.2/5 (25 anmeldelser)
Frister ikke til gjentagelse

"Mye mugg på badet- løsnet tapet på veggen der. Ikke varmtvann til dusjen. Veldig lytt mellom rommene. Stod et gammelt kjøleskap der i tillegg til et nytt. Den var frakoblet. Skitten innvendig med mye rustvann. Veldig enkel standard. Ikke TV eller Wi-Fi."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2017

Dombås Motell
Oppdal Turisthotell
3.5 out of 5
Turistvegen 31, Oppdal
Hent priser
9.77 km fra sentrum
Oppdal Turisthotell
Dovregubbens Hall
3.5 out of 5
Trondheimsvegen 2100, Dovre, Oppland
Prisen er 987 kr per natt
41.17 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (38 anmeldelser)
Abefales!

"Enkel standard, men romslig og alt vi trengte for et behagelig og koselig opphold. Særdeles hyggelig og serviceinnstilt betjening!"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Dovregubbens Hall
Savalen Fjellhotell & Spa
4 out of 5
Savalen, Tynset, Hedmark
Prisen er 1 770 kr per natt
56.73 km fra sentrum
4/5Very Good! (47 anmeldelser)
Flott opphold

"Flott opphol med hyggelig betjening. God og mye mat. Flott beliggenhet med mange tilbud som langrenn, alpint, gåturer, kjempefliott kanefart og ridemuligheter. Det eneste som manglet noe var et bedre lekerom for de minste."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Savalen Fjellhotell & Spa
Thon Hotel Surnadal
4 out of 5
Svartvassvegen 1, Surnadal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 031 kr per natt
63.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (59 anmeldelser)
Super hotell.

"Fint opphold.Vi bor årlig på hotellet og syns det er meget bra service mat og sengene er veldig gode.Så vi gleder oss til neste års opphold.hilsen Irene og Oddmund"…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

Thon Hotel Surnadal
Trolltun Hotel
3 out of 5
Skitrekkvegen 18, Dovre
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 150 kr per natt
55.45 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (15 anmeldelser)
Midt på treet.

"Fin beliggenhet, svært imøtekommende personale. Litt slitent rom men rent og pent. Litt skuffet over frokosten med ferdig oppskåret brød og og ferdig oppvarmede rundtstykker (av den helt enkle og billige varianten fra butikken) Her hadde jeg nok forventet noe bedre kvalitet. Ellers var alt bra og ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Trolltun Hotel
Oppdal Gjestetun Hotell
3 out of 5
Ola Saetroms Veg 39, Oppdal, Sør-Trøndelag
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 986 kr per natt
9.49 km fra sentrum
4/5Very Good! (119 anmeldelser)
Bra nok for overnatting .

"Bra nok for en natt , god frokost med varm mat og mye pålegg."…"

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2020

Oppdal Gjestetun Hotell
Dombås Hotel
3 out of 5
Dombaasgrendi 1, Dombas, Dovre
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 295 kr per natt
56.25 km fra sentrum
4/5Very Good! (252 anmeldelser)

"Flott Hotell med kjempehyggelige ansatte, den ene delen trenger oppgradering på rommene. God mat og drikke👍"…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Dombås Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oppdal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Oppdal

Hotell Oppdal: Oppdal er en kommune i Sør-Trøndelag med over 6800 innbyggere. Kommunen ble i 2015 kåret til Norges beste kommune å bo i av Kommunal Rapport – noe som må sies å være en fin prestasjon. I Oppdal kan du blant annet overnatte på spa-hotell samt velge mellom 3-stjerners og 4-stjerners hoteller. Bruker du Expedia når du skal bestille, er du sikret å finne et billig hotell i Oppdal.

Siden det er begrenset med hoteller i Oppdal, og hotellene ligger et godt stykke fra hverandre, lønner det seg å sjekke nøye hvor hotellet du bestiller ligger. Bestiller du et hotell et godt stykke utenfor sentrum, vil du kanskje måtte ha leiebil i Oppdal .

Transport

For å reise til Oppdal er tog eller bil de to beste alternativene. Selv om du ikke kan fly til Oppdal , er det beste alternativet å fly til Trondheim lufthavn, Værnes, som bare er omtrent to timer med bil og to og en halv time med tog unna. Dette er et godt alternativ hvis du kommer langveisfra.

Det er også mulig å komme seg til Oppdal med buss fra de fleste store byer i Norge.

Aktiviteter ved hotellet i Oppdal

Oppdal er en plass mange drar til for å gå på ski. Oppdal er kjent for å ha et av Norges største alpinanlegg. Det finnes fire skiheisanlegg i bygda, og disse holder åpent hver dag i sesongen. Det er også mulig å drive med isfiske i vintersesongen. Ønsker du å få mest mulig ut av Oppdalsregionen, kan du leie en personlig guide på vinterfjellet og overnatte i telt. Er du heldig får du sett både reinsdyr og fjellrev.

Oppdal har også mye å by på når snøen forsvinner. Er du interessert i dyr kan du dra til Dovrefjell Nasjonalpark og kaste deg med på en moskussafari. Et blinkskudd av det digre dyret er absolutt noe for fotoalbumet. Elg er kanskje ikke like sjeldent som moskusen, men fortsatt et sjeldent syn for mange nordmenn. Får du med deg en guide, skal sannsynligheten for å få sett elg i sitt naturlige element være meget stor, ifølge en av operatørene.

For dem som liker fart og spenning, er det om sommeren muligheter for rafting, hanggliding, downhill-sykling og ridning.

Topptur

De mange friluftsmulighetene er Oppdals store trekkplaster. Ønsker du deg en god topptur kan du bestige Almannberget, som på sitt høyeste rager 1342 meter over bakken. Det finnes både en enkel rute og en mer luftig rute, for den som ønsker seg en utfordring. Det mangler ikke få fjellturer hvis man skal være i området stund. Oppdal er en god startplass for turer til Snøhetta, Blåhøa, Hornet, Blåøret og Orkelhøa.

Sport og moro

Oppdal har landets eldste curlingklubb, som ble stiftet i 1954. Den dag i dag er fortsatt denne curlingklubben Norges største. For besøkende er det mulig å prøve seg på curling for første gang, noe som kan være en morsom gruppeaktivitet om man er mange nok. Den konkurranseorienterte har også mulighet til å ta seg en runde med golf.

Hotellbestilling: Oppdal

Søk etter et hotell i Oppdal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Oppdal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Oppdal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oppdal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Oppdal for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Oppdal?
Quality Hotel Skifer er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Bortistu Gjestegard og Oppdal Turisthotell.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Oppdal hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Oppdal.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Oppdal?
Quality Hotel Skifer er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Oppdal?
Oppdal Gjestetun Hotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og tekjøkken på rommet. Quality Hotel Skifer er også en valgmulighet for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Oppdal?
Basert på reisestatistikken vår er Oppdal Gjestetun Hotell er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et leilighetshotell kan blant annet friste med skioppbevaring og tekjøkken på rommet. Quality Hotel Skifer er også et bra valg hvis du vil bo i nærheten av skibakkene. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Pomaløypa eller Vangsløypa.
Hva er det beste spahotellet i Oppdal?
Oppdal Gjestetun Hotell er et spahotell i toppklasse med restaurant og bar/lounge. Quality Hotel Skifer er et annet populært spahotell i Oppdal.
Hvordan er det å overnatte i Oppdal?
Oppdal har mye å tilby sine besøkende, blant annet skimulighetene, fjellene og spisestedene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over monumentene og museene. I Oppdal kan du velge mellom 5 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Oppdal?
Her finner du dessuten severdigheter som Oppdal kirke, Oppdal Troll og Mågålaupet. Vakre naturomgivelser, som Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Raudøra, bidrar til byens skjønnhet. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Oppdal Museum og Pomaløypa.
Hvordan utforsker jeg Oppdal?
Hvis du vil utforske flere steder i nærheten, kan du ta et av togene som går fra Oppdal togstasjon eller Kongsvoll togstasjon. Kollektivtilbudet i Oppdal er kanskje ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Oppdal?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -8 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Oppdal er 912 mm.

Nylige anmeldelser i Oppdal

Flere reisealternativer