Hotell i Oppdal

Se alle de 7 hotellene i Oppdal
Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer

O. Skasliens vei 9, Oppdal 7340

4.0 av 5.0
4,3 av 5 (324 anmeldelser)

Dette hotellet, som ligger på fjellet, befinner seg nær skiløypene i Oppdal og 2 kilometer unna Oppdal Troll og Oppdal Museum …

NOK 833
Oppdal Gjestetun Motell

Oppdal Gjestetun Motell

O. Skasliens veg 5, Oppdal 7340

3.0 av 5.0
3,4 av 5 (16 anmeldelser)

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Oppdal og 2 kilometer unna Oppdal Troll og Oppdal Museum. Oppdal kirke ligger 3, …

Hent priser
Gjesteheim Havdal - Hostel

Gjesteheim Havdal - Hostel

7,4km fra Oppdal
2.0 av 5.0
3,5 av 5 (17 anmeldelser)

Dette vandrerhjemmet ligger i Rennebu og 32 kilometer unna Oppdal Museum, Oppdal Troll og Oppdal kirke. Dessuten ligger Kvikn …

Hent priser
Sunndalsora Hotell

Sunndalsora Hotell

18,6km fra Oppdal

Hent priser
Dombås Motell

Dombås Motell

30,2km fra Oppdal
2.0 av 5.0
3,2 av 5 (25 anmeldelser)

Denne leiligheten ligger i Dombås og 52 kilometer unna Jørundgard Middelaldersenter, Galleri Slåen og Sel kirke. Dessuten …

Hent priser
Thon Hotel Varsog

Thon Hotel Varsog

30,4km fra Oppdal
4.0 av 5.0
4,2 av 5 (18 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Surnadal, 1,2 kilometer unna Øye kirke og 4,6 kilometer unna Surnadal Bygdemuseum. Mo kirke ligger …

NOK 1 173
Dombås Hotel

Dombås Hotel

30,9km fra Oppdal
3.0 av 5.0
4 av 5 (92 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Dombås og 52 kilometer unna Jørundgard Middelaldersenter, Galleri Slåen og Sel kirke. Otta …

Hent priser

Nylige anmeldelser i Oppdal

Begrens søket ditt

Hotellguide for Oppdal

Hotell Oppdal: Oppdal er en kommune i Sør-Trøndelag med over 6800 innbyggere. Kommunen ble i 2015 kåret til Norges beste kommune å bo i av Kommunal Rapport – noe som må sies å være en fin prestasjon. I Oppdal kan du blant annet overnatte på spa-hotell samt velge mellom 3-stjerners og 4-stjerners hoteller. Bruker du Expedia når du skal bestille, er du sikret å finne et billig hotell i Oppdal.

Siden det er begrenset med hoteller i Oppdal, og hotellene ligger et godt stykke fra hverandre, lønner det seg å sjekke nøye hvor hotellet du bestiller ligger. Bestiller du et hotell et godt stykke utenfor sentrum, vil du kanskje måtte ha leiebil i Oppdal .

Transport

For å reise til Oppdal er tog eller bil de to beste alternativene. Selv om du ikke kan fly til Oppdal , er det beste alternativet å fly til Trondheim lufthavn, Værnes, som bare er omtrent to timer med bil og to og en halv time med tog unna. Dette er et godt alternativ hvis du kommer langveisfra.

Det er også mulig å komme seg til Oppdal med buss fra de fleste store byer i Norge.

Aktiviteter ved hotellet i Oppdal

Oppdal er en plass mange drar til for å gå på ski. Oppdal er kjent for å ha et av Norges største alpinanlegg. Det finnes fire skiheisanlegg i bygda, og disse holder åpent hver dag i sesongen. Det er også mulig å drive med isfiske i vintersesongen. Ønsker du å få mest mulig ut av Oppdalsregionen, kan du leie en personlig guide på vinterfjellet og overnatte i telt. Er du heldig får du sett både reinsdyr og fjellrev.

Oppdal har også mye å by på når snøen forsvinner. Er du interessert i dyr kan du dra til Dovrefjell Nasjonalpark og kaste deg med på en moskussafari. Et blinkskudd av det digre dyret er absolutt noe for fotoalbumet. Elg er kanskje ikke like sjeldent som moskusen, men fortsatt et sjeldent syn for mange nordmenn. Får du med deg en guide, skal sannsynligheten for å få sett elg i sitt naturlige element være meget stor, ifølge en av operatørene.

For dem som liker fart og spenning, er det om sommeren muligheter for rafting, hanggliding, downhill-sykling og ridning.

Topptur

De mange friluftsmulighetene er Oppdals store trekkplaster. Ønsker du deg en god topptur kan du bestige Almannberget, som på sitt høyeste rager 1342 meter over bakken. Det finnes både en enkel rute og en mer luftig rute, for den som ønsker seg en utfordring. Det mangler ikke få fjellturer hvis man skal være i området stund. Oppdal er en god startplass for turer til Snøhetta, Blåhøa, Hornet, Blåøret og Orkelhøa.

Sport og moro

Oppdal har landets eldste curlingklubb, som ble stiftet i 1954. Den dag i dag er fortsatt denne curlingklubben Norges største. For besøkende er det mulig å prøve seg på curling for første gang, noe som kan være en morsom gruppeaktivitet om man er mange nok. Den konkurranseorienterte har også mulighet til å ta seg en runde med golf.

Hotellbestilling: Oppdal

Søk etter et hotell i Oppdal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Oppdal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Oppdal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oppdal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Oppdal for dine datoer.
false