Verdal

Hoteller i Verdal

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Verdal

Jegtvolden Fjordhotell
3.5 out of 5
Jektvollvegen 89, Inderøy, Nord-Trøndelag
1 620 kr
per natt
3. des.–4. des.
4.1/5Veldig bra! (75 anmeldelser)
Et supert opphold!

"Et flott hotell med nydelig beliggenhet. Hyggelige ansatte, fine rom og kjempegod frokost. Kommer gjerne tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Jegtvolden Fjordhotell
Best Western Tingvold Park Hotel
4 out of 5
Gamle Kongeveg 47, Steinkjer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 120 kr
per natt
23. nov.–24. nov.
4.3/5Utmerket! (333 anmeldelser)

"Har ingen ting å utsette på plassen. Hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2019

Best Western Tingvold Park Hotel
Quality Hotel Grand Steinkjer
3.5 out of 5
Kongensgate 37, Steinkjer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 135 kr
per natt
1. des.–2. des.
3.6/5Bra! (253 anmeldelser)

"Et hotell vi gjerne velger i området. Det ligger i gåavstand til butikker og spisesteder. Litt trangt rom, - det kunne gjerne vært to stoler på rommet, f. eks."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019

Quality Hotel Grand Steinkjer
Stiklestad Park Hotell
3 out of 5
Jernbanegata 11, Verdal
Hent priser
3.5/5Bra! (184 anmeldelser)
Fantastisk hotell

"Hei Vi overnattet bare en natt her, på den tiden trivdes vi veldig godt. Betjeningen var veldig hyggelig, og god service."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019

Stiklestad Park Hotell
Thon Hotel Backlund
3.5 out of 5
Kirkegata 41, Levanger
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 293 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
4.1/5Veldig bra! (79 anmeldelser)

"Sentralt beliggenhet. Kort vei til tog. Lett å finne. Lett å parkere bilen"…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Thon Hotel Backlund
Scandic Stiklestad
4 out of 5
Stiklestad all 350, Verdal
1 071 kr
per natt
1. des.–2. des.
4.4/5Utmerket! (90 anmeldelser)

"Savnet tilgang til te og kaffe på rommet. Ellers bra."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Scandic Stiklestad
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Verdal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Verdal

Hotell Verdal: Verdal er en hyggelig by i Nord-Trøndelag kommune. Byen er blant annet kjent for å ha et usannsynlig høyt antall lottovinnere i forhold til innbyggertallet, så husk å levere en lottokupong mens du er her! For turister er det flere hoteller å velge mellom, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Verdal.

Hotellene i byen ligger i mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner. De fleste hotellene ligger sentralt plassert i sentrum, mens ett av hotellene ligger ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter – som du kan lese mer om nedenfor. Gratis frokost, parkering og Internett er alltid inkludert i prisen på hotellene i byen.

Verdal: et historisk viktig sted i Norge

I byen Verdal bor det i dag rundt 8000 innbyggere, og byen ligger rett ved stedet hvor Slaget ved Stiklestad utspant seg i år 1030. Noe som gjør Verdal spesielt, er at byen angivelig er det eneste prestegjeldet i hele Norge der navnet og grensene er uendret så langt tilbake man kjenner. Byen har fått kallenavnet ”Lottobygda”, på grunn av de mange vinnerne i lotto siden 1990-tallet. Ellers er byen et tradisjonelt jordbrukssamfunn, men Kværner Verdal har bidratt til at Verdal også er et industrityngdepunkt i fylket. Denne industriparken er den tredje største i landet, og spesialiserer seg på å bygge understell til oljeplattformer.

Kultur

Det er et godt kulturtilbud i Verdal, og da spesielt innen teatermiljøet. Byen er kjent for sitt amatørteatermiljø, og flere av de best kjente skuespillerne i Norge er fostret opp i dette miljøet. Spelet om Heilag Olav skal ha mye av æren for dette, siden lokale skuespillere ofte får mulighet til å prøve seg på en større scene. Byen arrangerer også Vømmølfestavalen i månedsskifte mai/juni hvert år. I løpet av festivalen er det et opptog, ekstra liv i sentrum og en rekke forskjellige musikalske innslag. Dersom du besøker byen i romjulen, er du kanskje så heldig at Verdal teaterlag har satt opp en forestilling ¬– noe de ofte gjør i romjulen.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Stiklestad Nasjonale Kultursenter er et museum på Stiklestad, som har som mål å formidle kunnskap rundt Slaget på Stiklestad, Olav den hellige og delen av Norges historie som er knyttet til stedet. Det er dette kultursenteret som står bak Spelet om Heilag Olav, som er årets største begivenhet i Nord-Trøndelag. Olsokdagene på Stiklestad er også et arrangement som kultursenteret står bak, og som foregår i slutten av juli hvert år. Gjennom uken er det et flott program med utstillinger, konserter, verkstedet, forestillinger, middelaldermarked og foredrag.

Shopping

Selv om Verdal er en ganske liten by, er det gode muligheter for shopping i byen. Rundt om i sentrum ligger det mange småbutikker, og de fleste av butikkene er innenfor gangavstand fra hverandre. Dersom du foretrekker å foreta handlingen din i et kjøpesenter, kan du ta turen til AMFI Verdal. Dette kjøpesenteret har over 30 butikker, så du bør kunne finne noe her!

Hotellbestilling: Verdal

Søk etter et hotell i Verdal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Verdal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Verdal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Verdal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Verdal for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Verdal. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Verdal.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Verdal