Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller som ligger i Paddington

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Paddington i London

PML Apartments Paddington
3.5 out of 5
18c Star Street, London, England
Hent priser
3.4/5 (15 anmeldelser)
Kan anbefales

"Bra for en familie. Enkelt, men godt fungerende"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019

PML Apartments Paddington
Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
4 out of 5
12 Lancaster Gate, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 720 kr per natt
4/5Very Good! (1,616 anmeldelser)
Koselig hotell med god beliggenhet

"Vi hadde et fint opphold på hotellet. Hyggelig og god service. Grei frokost, men vi var glade for at vi ikke hadde bestilt frokost inkludert. Vi valgte andre hyggelige frokoststeder i nærheten andre dager."…"

Anmeldelse skrevet 26. jan. 2020

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
MStay39 Studios
3.5 out of 5
39 Queensborough Terrace, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 781 kr per natt
3.9/5Good! (270 anmeldelser)
Helt ok «hotell»

"Smal og hard seng, støy på nettene, vanskelig å se hvor vi skulle gå inn pga dårlig skilting. Bra at de hadde smart tv (netflix), var nærtme togstasjonen og hadde wifi. Det var renslig, utenom det store dusjhode- det var skikkelig skittent og ble ikke brukt av oss."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

MStay39 Studios
Imperial Court Suites
4 out of 5
81-83 Inverness Terrace, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 584 kr per natt
3.5/5Good! (424 anmeldelser)
Great location

"The location is fantastic. The rooms were comfortable and quite. There are many restaurants around, so it is easy to find a place to eat. The cleaning is not the best, some small faults here and there but all and all The rooms on the B side are good"…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Imperial Court Suites
OYO London 24 Sussex
3 out of 5
24 Sussex Gardens, London, England
Hent priser
3.1/5 (224 anmeldelser)
Sentralt

"Veldig enkelt hotell, men ikke mer enkelt enn prisen tilsier. Ble gjort rent hver dag. Frokosten var kjip. Beliggenheten er veldig god. 3 minutters gange til undergrunnsbanestoppet «edgeware road» , og rundt 10 min gange til Oxford street."…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019

OYO London 24 Sussex
Elysee HydePark
3 out of 5
25-26 Craven Terrace, Lancaster Gate, London, England
Hent priser
3.5/5Good! (1,469 anmeldelser)
Anbefales

"Enkel og grei innsjekk, nytt og moderne rom sentralt i Paddington."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020

Elysee HydePark
Imperial Court Studios
3 out of 5
77-79 Inverness Terrace, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 480 kr per natt
2.8/5 (377 anmeldelser)

"The place looked better and more modern on photos. When we opened the door to the room it smelled mouldy and it looked worn out. It looked nothing like the photos. The bathroom was full of black areas indicating mould. The room was ok for sleeping in, but we kind of expected more."…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019

Imperial Court Studios
Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
4 out of 5
Lancaster Gate, London, England
Hent priser
3.8/5Good! (4,631 anmeldelser)
Sentralt, hyggelig,rent hotel med små rom

"Sentralt hotel, hyggelig betjening, rent, veldig god frokost ( husk å kjøpe kupong dagen før hvis ikke du har det inkludert ) veldig små rom."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
The Royale Chulan Hyde Park
2.5 out of 5
23-25 Leinster Square, Westminster, London, England
Hent priser
3.5/5Good! (373 anmeldelser)
Ok

"Kom sent på kvelden, å kunne sjekke inn hele døgnet uten problemer. Rommet var i kjelleren, vi var 3 stk og rommet så ut som det skulle ha vært et 2mannsrom. To enkelt senger inn mot ene veggen og den siste forran den andre. Så ut som den var trykt inn for å kan selge rommet som et 3mannsrom. Var ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018

The Royale Chulan Hyde Park
OYO Apollo Hotel Bayswater
2 out of 5
64-66 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England
Prisen er 1 030 kr per natt
2.1/5 (172 anmeldelser)

"Wouldnt know what to say about this hotel, I tried several times to talk to them on the phone and by sending messages, explaining that we couldnt travel to London due to the Covid-19. I tried to rebook and ask them how to do it, thru didnt seem to know what I was asking about. And then they keep ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2020

OYO Apollo Hotel Bayswater
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Paddington
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Paddington i London

Paddington Station er en av de mest berømte togstasjonene i Europa. Den ligger i den vestre delen av byen og er et populært stopp for besøkende som tar Heathrow Express fra Heathrow til London. Den er også et viktig knutepunkt for tog til andre deler av Storbritannia, og her ligger en rekke utmerkede hoteller for alle de besøkende som tar seg en kort ferie i London. Paddington Station ble bygget på midten av 1800-tallet, men stasjonen har blitt pusset opp og modernisert, slik at den i dag har alle fasiliteter. Stasjonen rommer mange kvalitetsbutikker, kafeer, restauranter og en populær og eksklusiv champagnebar. Her står også en bronsestatue av bjørnen Paddington, barnas favoritt, ved siden av stasjonens suvenirbod. Fra Paddington er det en kort spasertur til Hyde Park, Londons største grøntområde, og mange andre severdigheter som for eksempel innsjøen Serpentine og kunstgalleriet der, Victoria and Albert Museum og Albert Memorial. Du kan også utforske resten av London ved hjelp av byens omfattende undergrunnssystem. Blir du sulten eller tørst, har Paddington mye å by på, for det ligger massevis av gode spisesteder og vannhull i området og langs kanalen. Ved å bo på et av de mange flotte, store og luksuriøse Boutique-hotellene i Paddington får du enkel tilgang til både sentrum og den vestlige delen av London.

Ofte stilte spørsmål

Er Paddington verdt et besøk?
Paddington er et urbant område som er kjent for å ha gode shoppingmuligheter og museer i toppklasse. Her vil du finne opptil flere severdigheter, for eksempel Kensington Gardens, Hyde Park og Queensway. I Paddington kan du velge mellom 1154 hoteller og andre overnattingssteder. Med andre ord burde det ikke være noen sak å finne noe i London som passer for deg.
Hva er det beste overnattingsstedet i Paddington?
Basert på kundeanmeldelser på Expedia er The Hayden Pub & Rooms høyest rangert i Paddington. Et gjestegiveri 4 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 8 minutter å gå til Kensington Gardens. Noen andre favoritter i området er The Westbourne Hyde Park og The Crescent Hyde Park.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Paddington hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Paddington.
Hvilke severdigheter og aktiviteter er mest populære i Paddington?
Utforsk naturen i Kensington Gardens, Hyde Park og Church of Saint Mary. Gå heller ikke glipp av Queensway eller Paddington Central når du først er i området. Noen severdigheter som er verdt et besøk og ikke ligger så langt unna, er Kensington Palace, Marble Arch og Baker Street. Regent’s Park og Royal Albert Hall er to andre severdigheter i området som er verdt et besøk mens du er i London.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Paddington og det større London-området?
Vil du reise rundt i byen, er Paddington (Circle and Hammersmith & City lines) Station nærmeste metrostasjon. Andre stasjoner i nærheten er blant annet Paddington undergrunnsstasjon og Royal Oak undergrunnsstasjon. Ta toget fra Paddington stasjon hvis du vil ut av byen en tur.

Nylige anmeldelser i Paddington