Bilutleie i Paddington

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Paddington

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Paddington

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Paddington
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Paddington?
Du får antagelig full refusjon av din forskuddsbetalte bestilling hvis du varslet oss minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du kan sjekke leieavtalen for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Paddington?
Sus rundt i en lekker minibil, kjør med stil i en premiumbil eller velg noe midt i, som en mellomstor modell. Det er imidlertid vanskelig å slå en kompakt bil, som er den mest bestilte biltypen i Paddington. Disse bilene er lette å kjøre og parkere, drivstoffeffektive og geniale hvis du skal kjøre rundt i travle byer. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre plass og komfort til en overkommelig pris.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Paddington?
Paddington kan friste med mye moro, men ikke sats alt du har på ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å utforske andre deler av området. Her er noen ideer:

  • Bath ligger omtrent 150 km fra Paddington. Velkjente attraksjoner som Roman Baths bør være øverst på listen din når du først er her.
  • Neste stoppested? Det må være Birmingham, som ligger ca. 160 km unna. Bullring Shopping Centre er en lokal attraksjon du bare må oppleve.
  • Besøk Townclose Hills lokale naturreservat for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan ta med noe god mat og bare lade batteriene. Avstanden fra Paddington er ca. 260 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Paddington gjennom Expedia?
Med eksklusive tilbud, medlemspriser og et fantastisk utvalg av leiebilselskaper er det ingen sak å finne den perfekte bilen til en god pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra så mange som leiebilselskaper i Paddington, og hvis du slår sammen bestillingen av leiebil med flyreiser og hoteller til en pakkereise, sparer du enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Paddington hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Paddington med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Paddington?
Hvis du er 21 år eller eldre, kan du bestille leiebil i Paddington. Husk at de fleste leiebilselskaper krever ekstra betaling av unge sjåfører på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får som regel heller ikke lov til å leie luksusbiler. Les nøye gjennom betingelsene og vilkårene før du bestiller, for å unngå overraskelser når du skal hente bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Paddington?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og et kredittkort i skranken. Før henting bør du høre med leiebilbyrået om det er annen dokumentasjon du trenger. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Paddington?
1,583 kr og 1,715 kr var de to laveste prisene per dag for å leie bil i Paddington de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Paddington?
Expedia gjør det enkelt å finne en rimelig langtidsleiebil i Paddington. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å sammenligne tilbud.
Hvor kan jeg leie bil i Paddington hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Paddington som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Det er supert! Bare vær obs på at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Paddington?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra en rekke faktorer, som for eksempel bilkategori og alder på sjåføren. Det er lurt å se på leverandørens vilkår og betingelser før du tar en avgjørelse.