Paddington

London
Paddington fasiliteter samt by og torg eller plass

Opplev hyggelige kanaler og den særegne arkitekturen i dette historiske området,kjent verden over takket være en liten bjørn fra Peru.

Kanaler og parker er nøkkelord for denne grønne delen av London sentrum. Dette området er kjent for togstasjonen ved samme navn, St. Mary-sykehuset og en fiktiv marmeladeelskende bjørn. Utforsk dette områdets elegante, georgianske hus, ryddige torg og morsomme butikker.

Se den unike Fan Bridge som er inspirert av en tradisjonell japansk vifte. Denne broen, som kan heves ved hjelp av hydrauliske jekker, er 66 meter lang og går over Paddington Basin. Rolling Bridge, som blir til en ball når den heises opp, er minst like imponerende. Du kan se begge broene i bevegelse midt på dagen på onsdager og fredager.

På tirsdager og torsdager bør du få med deg det livlige matmarkedet Merchant Square. Her kan du finne smakfull gatemat fra hele verden.det er

Ta en rusletur langs Praed Steet som er full av suvenirbutikker og restauranter. Nyt et måltid på en av gatens mange terrasser og se byen gli forbi. Om sommeren kan du se friluftskino på Sheldon Square.

Ta turen innom St. Mary's Hospital der den Oscar-vinnende skuespilleren Emma Thompson, dataingeniøren Alan Turing, prins Harry og prins William ble født. Sykehuset er også kjent fordi det var her Sir Alexander Fleming oppdaget penicillin. Besøk sykehusets egne museum dedikert til Alexander Flemings laboratorium for å lære mer om dette medisinske gjennombruddet.

Opplev Paddington stasjon og dens særegne arkitektur med buer og glasstak. Mellom plattform 8 og 9 kan du finne en bronsjestatue av Isambard Kingdom Brunel, arkitekten bak jernbanen. Barna vil kanskje sette mer pris på statuen av bjørnen Paddington, oppkalt etter stasjonen, som befinner seg ved plattform 1.

Ta båten fra Paddington til Camden eller Little Venice. Du kan også leie en tråbåt og ta timer hos en operatør ved kanalen.

Paddington befinner seg i den nordvestlige delen av London sentrum, mellom Regent’s Park og Hyde Park. Paddington et et knutepunkt for transport og har gode forbindelser til andre deler av London og Storbrittania for øvrig. Du kan enkelt komme deg hit via t-bane eller buss.

Ta det med ro på en terrasse utenfor en kafé og se de mange eksemplene på nytenkende ingeniørkunst i Paddington-området.


Populære steder å besøke i Paddington

Populære aktiviteter i Paddington


De mest populære hotellene i Paddington

Hilton London Hyde Park
Hilton London Hyde Park
4 out of 5
129 Bayswater Road, Hyde Park, London, England
Prisen er 1 148 kr per natt fra 17. okt. til 17. okt.
Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Kensington Palace og Portobello Road Market. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Marble Arch ...
4.1/5Very Good! (417 anmeldelser)
Anbefales
"Fint hotel med bra beliggenhet! God plass på rommet og bra komfort."

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2020

Hilton London Hyde Park
Caesar Hotel
Caesar Hotel
4 out of 5
26-33 Queens Gardens, Hyde Park, London, England
Prisen er 1 352 kr per natt fra 14. okt. til 14. okt.
Dette hotellet ligger i London sentrum og 3 kilometer unna Hyde Park, Natural History Museum og Queen Mary's Gardens. Dessuten ligger Oxford Circus og Nasjonalgalleriet ...
4.3/5Excellent! (875 anmeldelser)
Fornøyd
"De ansatte er utrolig hjelpsomme og hyggelige! Rommet var akkurat som vi forventet, passe stort og med store vinduer, og et ekstra pluss at de ikke har gulvtepper. Ganske lytt ut i gangen, hører veldig godt når andre går i dørene feks, men sånn er det vel på de fleste hotell. Vi spiste ikke der, ..."

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Caesar Hotel
Athena
Athena
3 out of 5
110/114 Sussex Gardens, Hyde Park, London, England
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 793 kr per natt fra 4. okt. til 4. okt.
Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Hyde Park og Kensington Gardens. Dessuten ligger Oxford Street og Marble Arch kun 15 minutter ...
4/5Very Good! (1,012 anmeldelser)
Anbefales
"Sentral beliggenhet. Fint rom, god frokost. Vennlig betjening. Ingen støy fra trafikk"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

Athena
Point A Hotel - Paddington (Newly Refurbished)
Point A Hotel - Paddington (Newly Refurbished)
3.5 out of 5
41-47 Praed Street, London, England
Prisen er 933 kr per natt fra 10. okt. til 10. okt.
Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Hyde Park og Madame Tussauds voksmuseum. Dessuten ligger Lord's cricketbane og Kensington Palace ...
4.1/5Very Good! (985 anmeldelser)
Helt fint hotell!
"Relativt nytt hotell, til forveksling fra mye annet i området. Sentralt med kort gangavstand til Edgware Rd og Paddington. Gangavstand til Hyde Park og Regent's Park, og til f.eks. Oxford str/Regent str. Gode senger og dyne/puter, og ikke teppegulv. Relativt lytt mellom rom og gang, så be om et rom ..."

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

Point A Hotel - Paddington (Newly Refurbished)
Hilton London Paddington
Hilton London Paddington
4 out of 5
146 Praed Street, Paddington, London, England
Prisen er 1 587 kr per natt fra 3. okt. til 3. okt.
Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Hyde Park og Kensington Gardens. Dessuten ligger Queensway og Oxford Street kun 2 kilometer ...
4/5Very Good! (979 anmeldelser)
Hilton fail
"Gratis vannflasken var åpnet og for en så stor hotellkjede, er det en skam å måtte betale for wifi. Selvom det er corona, så forventes mer av frokost når prisen er som det er for rom med frokost. Dyp skuffet Beliggenhet var bra"

Anmeldelse skrevet 21. mai 2021

Hilton London Paddington
Tudor Court Hotel
Tudor Court Hotel
3 out of 5
10-12 Norfolk Square, London, England
Prisen er 510 kr per natt fra 30. sep. til 30. sep.
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna The Grosvenor Victoria Casino London og Oxford Street. Dessuten ...
3.2/5 (977 anmeldelser)
"Resepsjonsområdet luktet sterkt av svette og røkelse. Rommet var veldig lite og det var flekker på vegger og generelt lite innbydende. Knøttlite bad, som var et bad fra en cruisebåt som var puttet inn i rommet. Irriterende lukt av mat/bacon kom ofte fra vinduet, da rommet lå over matsalen."

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

Tudor Court Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i PaddingtonPaddington

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: