PaddingtonLondon

Kanaler og parker er nøkkelord for denne grønne delen av London sentrum. Dette området er kjent for togstasjonen ved samme navn, St. Mary-sykehuset og en fiktiv marmeladeelskende bjørn. Utforsk dette områdets elegante, georgianske hus, ryddige torg og morsomme butikker.

Se den unike Fan Bridge som er inspirert av en tradisjonell japansk vifte. Denne broen, som kan heves ved hjelp av hydrauliske jekker, er 66 meter lang og går over Paddington Basin. Rolling Bridge, som blir til en ball når den heises opp, er minst like imponerende. Du kan se begge broene i bevegelse midt på dagen på onsdager og fredager.

På tirsdager og torsdager bør du få med deg det livlige matmarkedet Merchant Square. Her kan du finne smakfull gatemat fra hele verden.det er

Ta en rusletur langs Praed Steet som er full av suvenirbutikker og restauranter. Nyt et måltid på en av gatens mange terrasser og se byen gli forbi. Om sommeren kan du se friluftskino på Sheldon Square.

Ta turen innom St. Mary's Hospital der den Oscar-vinnende skuespilleren Emma Thompson, dataingeniøren Alan Turing, prins Harry og prins William ble født. Sykehuset er også kjent fordi det var her Sir Alexander Fleming oppdaget penicillin. Besøk sykehusets egne museum dedikert til Alexander Flemings laboratorium for å lære mer om dette medisinske gjennombruddet.

Opplev Paddington stasjon og dens særegne arkitektur med buer og glasstak. Mellom plattform 8 og 9 kan du finne en bronsjestatue av Isambard Kingdom Brunel, arkitekten bak jernbanen. Barna vil kanskje sette mer pris på statuen av bjørnen Paddington, oppkalt etter stasjonen, som befinner seg ved plattform 1.

Ta båten fra Paddington til Camden eller Little Venice. Du kan også leie en tråbåt og ta timer hos en operatør ved kanalen.

Paddington befinner seg i den nordvestlige delen av London sentrum, mellom Regent’s Park og Hyde Park. Paddington et et knutepunkt for transport og har gode forbindelser til andre deler av London og Storbrittania for øvrig. Du kan enkelt komme deg hit via t-bane eller buss.

Ta det med ro på en terrasse utenfor en kafé og se de mange eksemplene på nytenkende ingeniørkunst i Paddington-området.

Kjent for

Shopping, Museer og Tur

Se på kartet

De mest populære hotellene i Paddington

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Thistle Kensington Gardens
Thistle Kensington Gardens
4 out of 5
104 Bayswater Road, London, England
1 084 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Kensington Gardens, Hyde Park og Kensington Palace. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Imperial ...

4/5Veldig bra! (2,221 anmeldelser)

"Veldig rolig område, bra luftkondisjonering. Nært tube, og nydelig rekreasjon i parken. God frokost. Dessverre lite serviceinnstilt personale."…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2019

Thistle Kensington Gardens
Central Park Hotel
Central Park Hotel
3 out of 5
49/67 Queensborough Terrace, London, England
865 kr
per natt
10. nov.–11. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Kensington Gardens, Hyde Park og Kensington Palace. Dessuten ligger Kensington High Street ...

3.6/5Bra! (1,038 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, stort fint rom, god seng...Badet nytt og fint, men litt lite... Kun 3-4 minutters gange til Queensway undergrunn. Kommer gjerne tilbake:)"…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Central Park Hotel
Queens Park Hotel
Queens Park Hotel
3 out of 5
48 Queensborough Terrace, London, England
695 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Kensington Gardens, Hyde Park og Kensington Palace. Dessuten ligger Kensington High Street ...

3/5 (2,126 anmeldelser)

"Veldig sentralt, nærme både Hyde Park, Oxford Street og t-bane. Også mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Rimelige priser, ok standard, helt ok når du skal være i London og ikke har tenkt å henge på hotellet så mye. Ok frokost, enkel standard."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Queens Park Hotel
Corus Hotel Hyde Park
Corus Hotel Hyde Park
4 out of 5
Lancaster Gate, London, England
1 230 kr
per natt
10. nov.–11. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Kensington Palace og Kensington High Street ...

3.8/5Bra! (4,184 anmeldelser)

"Dårlig standard til å være 4-stjerners hotell. Perfekt beliggenheten - gåavstand til Oxford street."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Corus Hotel Hyde Park
Hilton London Metropole
Hilton London Metropole
4 out of 5
225 Edgware Road, London, England
1 859 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Oxford Street, Park Lane og Marble Arch. Dessuten ligger Hyde Park og Baker Street kun 15 minutter ...

3.9/5Bra! (8,014 anmeldelser)

"Litt mye støv på rommet. Dere burde informere om at bassenget var ødelagt før ankomst."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Hilton London Metropole
Park Grand Paddington Court
Park Grand Paddington Court
4 out of 5
27 Devonshire Terrace, Paddington, London, England
1 050 kr
per natt
27. okt.–28. okt.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Kensington Palace og Kensington High Street ...

3.7/5Bra! (1,763 anmeldelser)
Week end tur

"Nyoppusset hotel til en fornuftig pris.Hyggelig betjening og god frokost. Jeg ble positivt over dette hotelet og kommer helt sikkert tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2019

Park Grand Paddington Court

Populære severdigheter i Paddington

Paddington Central
Bilde av Paddington Central

Paddington Central

Sett av litt tid til å besøke Paddington Central under turen til London. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og monumenter du også bør oppleve.

Buckingham Palace
Bilde av Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(68 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Buckingham Palace, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og teatre du også bør oppleve.

Big Ben
Bilde av Big Ben

Big Ben

3.5/5(82 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Big Ben, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Tower of London
Bilde av Tower of London

Tower of London

4/5(54 anmeldelser)

Tower of London er et populært museum i London med en rikholdig historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og teatre du også bør oppleve.

O2 Arena
Bilde av O2 Arena

O2 Arena

4/5(15 anmeldelser)

O2 Arena er et populært teater i London med en spennende bakgrunn. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Windsor Castle
Bilde av Windsor Castle

Windsor Castle

4.5/5(12 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Windsor Castle, en velkjent plass i Windsor full av historie. Se på sport mens du besøker området, som er kjent for sine mange restauranter.

Toppaktiviteter i Paddington

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

394 kr

Sus gjennom London som en av de lokale på en av byens mest ikoniske toetasjes busser. Gå av og utforsk byens historiske severdigheter og ikoniske arkitektur til fots. Driv nedover langs Themsen på et sightseeingcruise og opplev den rike historien og kulturen til den engelske hovedstaden.

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

269 kr

Opplev Londons beste severdigheter og sjarmerende områder fra det åpne toppdekket på en behagelig, toetasjes buss. Dra nytte av et ubegrenset antall turer på fem ulike ruter. Gå av på hvilket som helst av de 70 stoppestedene langs veien for å ta en nærmere titt.

Utstilling i Tower Bridge Billetter
Bilde av Utstilling i Tower Bridge Billetter

Utstilling i Tower Bridge Billetter

110 kr

Få et innblikk bak kulissen til et av Londons mest kjente landemerker på utstillingen i Tower Bridge. Gå inn i en glasskorridor høyt over Themsen, se det tekniske vidunderet i Victorian Engine Rooms og beundre arbeid av lokale kunstnere som stilles ut på broen.

Dagstur til Oxford med tog
Bilde av Dagstur til Oxford med tog

Dagstur til Oxford med tog

449 kr

Gå i fotsporene til noen av verdens mest strålende tenkere på denne turen i universitetsbyen Oxford, byen med de drømmende spirene. En rask og enkel togtur fra London tar deg til elitecollegene, der du kan fordype deg i akademisk historie med en lokal guide.

Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise
Bilde av Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise

Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise

326 kr

Se det beste av London uten stressende, strenge reisetider og store folkemengder på denne turen med sighstseeingbuss. Med en fleksibel billett og enkel eller flerdagerspass, kan du velge en dato du ønsker å gå om bord i en toetasjes, åpen buss for en behagelig sightseeing-ekskursjon.

Heathrow Express – fra flyplassen til Paddington Station
Bilde av Heathrow Express – fra flyplassen til Paddington Station

Heathrow Express – fra flyplassen til Paddington Station

248 kr

Heathrow Express er den raskeste og mest praktiske måten å komme deg til og fra Heathrow lufthavn på, med forbindelse til Londons bykjerne på kun 15 minutter.

Andre områder i London

City of Westminster
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

City of Westminster

Kjent for Urbant, Teatre, Museer

4.5/5(105 anmeldelser)

City of Westminster kan friste med blant annet interessante museer, spennende butikker og kjente kunstgallerier. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Marble Arch og Park Lane. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Marble Arch undergrunnsstasjon eller Bond Street undergrunnsstasjon.

Notting Hill
Notting Hill i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Notting Hill

Kjent for Jakt, Festivaler, Kultur

Kensington Gardens og Queensway er to attraksjoner du bør få med deg i Notting Hill i tillegg til byens nydelige hager. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Ladbroke Grove undergrunnsstasjon eller Latimer Road undergrunnsstasjon.

Marylebone
Marylebone som viser høstløv og gatescener

Marylebone

Kjent for Urbant, Shopping, Arkitektur

4/5(2 anmeldelser)

Få et innblikk i Londons kjendisverden i dette området som bugner av flotte restauranter og eksklusive handlegater.

Kensington
Kensington Gardens som viser park

Kensington

Kjent for Museer, Historiske bygninger, Arkitektur

4.5/5(46 anmeldelser)

Kensington High Street og Kensington Palace er noen av de mest populære attraksjonene i Kensington. Det er bare å hoppe på metroen på High Street Kensington Station eller Gloucester Road undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, nydelige hager og flerfoldige kaféer.

Mayfair
Mayfair som viser gatescener

Mayfair

Kjent for Shopping, Museer, Sport

I denne London-bydelen finner du noen av Londons beste shoppingmuligheter, berømte auksjonshus og fem-stjerners hoteller, omgitt av vakre parker.

Soho
Soho som viser gatescener

Soho

Kjent for Teatre, Urbant, Underholdning

Queen's Theatre og Leicester Square er to attraksjoner du bør få med deg i Soho i tillegg til byens trivelige barer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Leicester Square undergrunnsstasjon eller Tottenham Court Road undergrunnsstasjon.