Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i nærheten av Gatwick flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Gatwick flyplass

Travelodge Gatwick Airport
1.4 km fra Gatwick
Hent priser
3.7/5Good! (3 anmeldelser)
Excellent value for money

"As a family of 4, we booked 1 x room for the night before our flight from Gatwick. I must admit the cost was so reasonable I wasn't expecting much! However, we were very pleasantly surprised. We arrived very late but on request, were still provided with cooked food and drinks. The room and bathroom ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2014

Travelodge Gatwick Airport
Sofitel London Gatwick
4 out of 5
0.9 km fra Gatwick
Hent priser
4.4/5Wonderful! (2,297 anmeldelser)
Favoritt flyplasshotell.

"Bra, som vanlig. Vi prøver alltid å bo her hvis vi har behov for overnatting ved Gatwick. Hotellet er enkelt å nå fra begge terminalene. Godt utvalg av mat, som ikke er overpriset. Hoteller er kompakt slik at det er små avstander. Generelt er dette et bra sted."…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Sofitel London Gatwick
Travelodge Gatwick Airport Central
3 out of 5
1.5 km fra Gatwick
Hent priser
3.6/5Good! (104 anmeldelser)
Perfekt for korte opphold/transit

"Stort rom med kun basic innredning. God stor seng. God frokost."…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2016

Travelodge Gatwick Airport Central

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Premier Inn London Gatwick Airport East
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel
3 out of 5
2.1 km fra Gatwick
Hent priser
3.8/5Good! (433 anmeldelser)

"enkelt å komme dit med buss 100 fra Gatwick. Selv innsjekking, ingen resepsjon, rikelig med CCTV. Selvbetjent kjøkken, med gratis melk, brød, bacon, egg, jus, smør og syltetøy, samt te /pulverkaffe og corn flakes osv.. Ingen oppvaskmaskin. Behagelig seng, ingen pult eller stol på rommet. Kort vei ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gatwick
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell nær Gatwick lufthavn:Som den nest største flyplassen som betjener en av Europas største byer, har Gatwick spesialisert seg på charterflyvninger og større byer rundt om i verden som ikke er hovedsteder. I tillegg til dette, er flyplassen den foretrukne innfallsporten til London for flyselskaper som tilbyr ekstra billige billetter.

Til tross for at flyplassen regnes som tilhørende til London, finnes mange av de beste hotellene ved Gatwick lufthavn i de to nærmeste byene, Horley og Crawley. Dette er overraskende koselige engelske småbyer med små puber, trivelige butikker og betraktelig bedre tid til å nyte livet enn hovedstaden.

Det er ikke uvanlig å fly til Gatwick lufthavn for nordmenn, og en overnatting ved Gatwick er perfekt hvis man bruker flyplassen som mellomstasjon på vei til USA, Syden eller andre spennende reisemål. Når du finner et av de mange billige hotellene ved Gatwick lufthavn gjør det heller ikke noe å ankomme om kvelden og reise videre dagen etter.

Billige hotellrom ved Gatwick lufthavn

Selv med de hyggelige småbyene Horleay og Crawley i nærheten, er ikke dette det virkelig store området for turistorienterte utflukter, og de aller fleste som reiser til Gatwick, reiser videre – enten umiddelbart eller etter en overnatting. Til tross for mange hyggelige hotell ved Gatwick lufthavn, er heller ikke dette et område som tiltaler for opphold over mange dager, og de aller fleste som blir boende her, velger å leie bil på Gatwick, slik at de kan utforske lokalområdet.

Hvordan er utvalget av hoteller ved Gatwick lufthavn?

Hvis du ser bort fra de uunngåelige byhotellene som London er viden kjent for, har Gatwick lufthavn hotell av alle typer og til alle budsjetter. Du finner overnattingssteder som spesialiserer seg på forretningsreisende, men også steder som er perfekte for familier med litt tid å slå i hjel før sin neste flyavgang. Reiser du alene og bare trenger et enkelt sted å tilbringe en kort natt, finner du også denne typen hoteller ved Gatwick lufthavn.

Hotellrom ved Gatwick lufthavn for familier

Det er utvilsomt de som er på ferie og på gjennomreise som utgjør den aller største mengden av hotellgjester ved flyplassen. Mange av disse er familier med barn, og dette har mange hoteller ved Gatwick lufthavn tatt til etterretning. De beste overnattingsstedene kan skilte med både lekeområder, svømmebasseng og andre barnevennlige tilbud som slår an hos store og små. Skulle du være i det mindretallet som er på gjennomreise i forbindelse med jobb, finner du også fasiliteter som er godt tilpasset dine behov, enten det er nettilgang, kontorområder, treningsrom eller konferansesaler.

Felles for langt på vei de fleste hotellene som ligger i nærheten av denne og de andre store flyplassene i Stor-London, er en villighet til å konkurrere på pris, en kundebehandling som er preget av profesjonalitet og fasiliteter som dekker de fleste behov. Selv om du sjelden finner trestjerners restauranter, utvidete spaavdelinger og vakkert turlandskap, vil du garantert finne det meste du trenger når du bestiller et hotellrom ved Gatwick lufthavn. Når reisen er målet, kunne du ikke reist bedre.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i området rundt London (LGW-Gatwick)?
London (LGW-Gatwick) ligger i et vennlig område i Gatwick som er kjent for nydelige hager og et godt utvalg av restauranter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 17 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer fra flyplassen.
Hva er det beste overnattingsstedet nær London (LGW-Gatwick)?
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport er et populært overnattingssted med 4 stjerner, og dette hotellet kan friste med både flyplasstransport og en restaurant – og ligger bare 0,9 km unna London (LGW-Gatwick). Noen andre alternativer nær flyplassen er Hampton by Hilton London Gatwick Airport og Hilton London Gatwick Airport.
Hvor mange hoteller finnes i nærheten av London (LGW-Gatwick)?
På Expedia finner du 17 hoteller og andre overnattingssteder i nærheten av London (LGW-Gatwick).
Hva kan jeg se og gjøre nær flyplassen i Gatwick?
Ta en avslappende ettermiddag ute i friluft i Tilgate park eller Worth Way Country Park. Hele familien vil få en minnerik opplevelse med et besøk til Tulley’s Farm og K2 Crawley fritidssenter. På severdigheter som Hawth Theatre og Gatwick luftfartsmuseum kan du få noen gode kulturopplevelser.

Nylige anmeldelser i Gatwick