Hoteller i nærheten av Gatwick flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av Gatwick flyplass

Yotel Air London Gatwick
3.5 out of 5
0.1 km from Gatwick
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
842 kr
per natt
24. des.–25. des.
4.2/5Veldig bra! (394 anmeldelser)
Convenient & expensive

"Very convenient and comfortable, but awfully expensive!"…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2018

Yotel Air London Gatwick
BLOC Hotel Gatwick
3 out of 5
0.2 km from Gatwick
782 kr
per natt
26. des.–27. des.
4.2/5Utmerket! (7,294 anmeldelser)
Små rom praktisk beliggenhet

"Overnatting på flyplass før fly neste morgen. Små rom men veldig praktisk beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

BLOC Hotel Gatwick
Hilton London Gatwick Airport
4 out of 5
0.5 km from Gatwick
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
799 kr
per natt
15. des.–16. des.
3.8/5Bra! (5,824 anmeldelser)

""…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Hilton London Gatwick Airport
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
4 out of 5
0.9 km from Gatwick
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
722 kr
per natt
15. des.–16. des.
3.8/5Bra! (2,439 anmeldelser)
Perfekt "ventehotell"

"Greit sted å være når man bare skal overnatte for å vente på fly neste dag. Hyggelig personell, greie rom og god frokost! Det beste var at vi kunne rusle til og fra flyplassen! Vi kunne absolutt benyttet oss av det igjen."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
Sofitel London Gatwick
4 out of 5
0.9 km from Gatwick
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 275 kr
per natt
4. jan.–5. jan.
4.4/5Utmerket! (3,040 anmeldelser)
Flyplasshotell med topp frokost

"Vi booket en natt på dette flyplasshotellet siden vil skulle lande sent og ikke orket å dra inn til London på nattestid. Det var kjempepraktisk og bra! Hotellrommet var stort med veldig behagelige senger og frokosten var super! Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Sofitel London Gatwick
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell nær Gatwick lufthavn:Som den nest største flyplassen som betjener en av Europas største byer, har Gatwick spesialisert seg på charterflyvninger og større byer rundt om i verden som ikke er hovedsteder. I tillegg til dette, er flyplassen den foretrukne innfallsporten til London for flyselskaper som tilbyr ekstra billige billetter.

Til tross for at flyplassen regnes som tilhørende til London, finnes mange av de beste hotellene ved Gatwick lufthavn i de to nærmeste byene, Horley og Crawley. Dette er overraskende koselige engelske småbyer med små puber, trivelige butikker og betraktelig bedre tid til å nyte livet enn hovedstaden.

Det er ikke uvanlig å fly til Gatwick lufthavn for nordmenn, og en overnatting ved Gatwick er perfekt hvis man bruker flyplassen som mellomstasjon på vei til USA, Syden eller andre spennende reisemål. Når du finner et av de mange billige hotellene ved Gatwick lufthavn gjør det heller ikke noe å ankomme om kvelden og reise videre dagen etter.

Billige hotellrom ved Gatwick lufthavn

Selv med de hyggelige småbyene Horleay og Crawley i nærheten, er ikke dette det virkelig store området for turistorienterte utflukter, og de aller fleste som reiser til Gatwick, reiser videre – enten umiddelbart eller etter en overnatting. Til tross for mange hyggelige hotell ved Gatwick lufthavn, er heller ikke dette et område som tiltaler for opphold over mange dager, og de aller fleste som blir boende her, velger å leie bil på Gatwick, slik at de kan utforske lokalområdet.

Hvordan er utvalget av hoteller ved Gatwick lufthavn?

Hvis du ser bort fra de uunngåelige byhotellene som London er viden kjent for, har Gatwick lufthavn hotell av alle typer og til alle budsjetter. Du finner overnattingssteder som spesialiserer seg på forretningsreisende, men også steder som er perfekte for familier med litt tid å slå i hjel før sin neste flyavgang. Reiser du alene og bare trenger et enkelt sted å tilbringe en kort natt, finner du også denne typen hoteller ved Gatwick lufthavn.

Hotellrom ved Gatwick lufthavn for familier

Det er utvilsomt de som er på ferie og på gjennomreise som utgjør den aller største mengden av hotellgjester ved flyplassen. Mange av disse er familier med barn, og dette har mange hoteller ved Gatwick lufthavn tatt til etterretning. De beste overnattingsstedene kan skilte med både lekeområder, svømmebasseng og andre barnevennlige tilbud som slår an hos store og små. Skulle du være i det mindretallet som er på gjennomreise i forbindelse med jobb, finner du også fasiliteter som er godt tilpasset dine behov, enten det er nettilgang, kontorområder, treningsrom eller konferansesaler.

Felles for langt på vei de fleste hotellene som ligger i nærheten av denne og de andre store flyplassene i Stor-London, er en villighet til å konkurrere på pris, en kundebehandling som er preget av profesjonalitet og fasiliteter som dekker de fleste behov. Selv om du sjelden finner trestjerners restauranter, utvidete spaavdelinger og vakkert turlandskap, vil du garantert finne det meste du trenger når du bestiller et hotellrom ved Gatwick lufthavn. Når reisen er målet, kunne du ikke reist bedre.

Nylige anmeldelser i Gatwick