Reiser til Nyksund 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Nyksund og spar

De mest populære hotellene i Nyksund

Holmvik Brygge Nyksund
Holmvik Brygge Nyksund
3 out of 5
Nyksund, PB338, Oksnes, Nordland, 8439
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 120 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
4,1/5 Very Good! (33 anmeldelser)
Unik overnatting utenfor boksen
"Morsomt og annerledes sted. Som å komme 100 år tilbake i tid men med den komforten man forventer i dag. Glem 5 stjernes hotell, for dette er noe helt annet enn det. Her er det mulig å få en helt spesiell ovetnatting og opplevelse. Anbefales for som som trives når ramnene er litt utenfor "boksen""

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2022

Myre Kysthotell
Myre Kysthotell
3.5 out of 5
52 Storgata, Oksnes, Nordland, 8430
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 482 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
3,7/5 Good! (3 anmeldelser)
flott hotel
"flott hotel med en service innstilt betjening , god resturant med mange valg på menyen , god frokost ingen mangler"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2022

Myre Overnatting
Myre Overnatting
2.5 out of 5
46 Storgata, Myre, Oksnes, Nordland, 8430
Prisen er 900 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
4,1/5 Very Good! (20 anmeldelser)
Rimelig
"Ok overnatting til en rimelig penge. Rommet var rent og greit nok, men det var generelt dårlig renhold i fellesområdene, herunder på kjøkkenet. Skitten oppvask stod igjen etter andre gjester og det var gamle matrester i kjøleskapet. På rommet var det hvite, tynne gardiner, noe som er særdeles upraktisk ..."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2021

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Nyksund?
Den billigste pakkereisen til Nyksund kan fås til , så drømmereisen kan bli til virkelighet – uten at det koster for mye. Du kan kombinere flyreiser, hoteller og leiebil for å tilpasse og lage en pakkereise nøyaktig som du vil ha den.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Nyksund?
En av de beste måtene å spare tid og penger på er å kombinere bestillingene dine hos Expedia. Hoteller, utflukter, flyreiser og leiebiler – vi har alt du trenger. Velg en kombinasjon som passer dine behov, så kan du spare mye penger. Vi er klar over at ikke alle har samme behov. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden, så du kan skreddersy din helt unike ferietur til Nyksund.
Når på året er det best å besøke Nyksund?
Hvis det viktigste for deg er når du kan sikre deg de beste tilbudene, kan du dra til Nyksund i . Omvendt er den dyreste tiden å reise hit på. Høysesongen er i og er en spennende tid å komme hit på hvis du ikke har noe imot et yrende folkeliv. I perioden er det som regel langt roligere.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Nyksund?
Hvis du vil ha tak i best mulige priser, bør du være tidlig ute. Flyselskapene pleier ofte å legge ut billetter til en rimelig pris opptil tolv måneder innen avreise. Hoteller, leiebiler og aktiviteter bør også bestilles tidlig, så du har flere valgmuligheter. Hvis du planlegger å bestille en ferie i Nyksund i siste liten, finnes det alltid uslåelige tilbud på Expedia. Bestill reisen din i dag!
Hva inkluderer en pakkereise til Nyksund fra Expedia?
Det er opp til deg. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Nyksund, med for eksempel fly, leiebil og hotell. Du kan også bestille hotell og flyreise eller flyreise og leiebil. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og aktiviteter. Uansett hvordan drømmeferien din i Nyksund ser ut, kan du oppnå besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Nyksund?
Du kan spare stort på å kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til aktiviteter og utflukter. Ditt neste fantastiske eventyr er bare noen få klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Nyksund hos Expedia?
Selvfølgelig kan du det. Expedia samarbeider med over 500 flyselskaper i verden, slik at du kan skreddersy reisen din til Nyksund ut ifra din reisestil.
Kan jeg reise til Nyksund akkurat nå?
Du finner nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye annet for Nyksund ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke