Reiser til Evenes 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Evenes

The grey house
The grey house
Nordland, Nordland
Prisen er 972 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
972 kr
per natt
6. okt.–7. okt.
6/10 (2 anmeldelser)
Great space and great communocation
"Ida was quick to respond and her space and provisions were much better than expected. She was a great hostess. Thanks!"

Anmeldelse skrevet 22. apr. 2023

The grey house
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
3 out of 5
Bedringens Vei 15, Evenes, Nordland
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 993 kr per natt fra 4. nov. til 5. nov.
993 kr
per natt
4. nov.–5. nov.
8/10 Very Good! (334 anmeldelser)
"Vi var 4 dager på hotellet pga besøk til familie i nærheten, men det fleste gjester er bare 1 natt, ofte i forbindelse med flyplassen. Vi oppgradert til en større rom. Det fleste rom er mindre og ok for 1 natt. Frokost var bra og det serveres middag med noen få retter med self service opplegg. Bare ..."

Anmeldelse skrevet 13. jun. 2023

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
En stor hytte på en åpen naturtomt med fantastisk utsikt over fjorden.
En stor hytte på en åpen naturtomt med fantastisk utsikt over fjorden.
Bogen i Ofoten
En stor hytte på en åpen naturtomt med fantastisk utsikt over fjorden.
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Evenes?
Den billigste av pakkereisene til Evenes kan fås til , så drømmeferien din kan bli til virkelighet – uten at det blir for dyrt. Du kan kombinere flyreiser, hoteller og leiebil for å tilpasse en pakkereise akkurat som du ønsker.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Evenes?
Du kan spare overraskende mye på å kombinere hoteller, flyreiser og leiebil i en pakkereise til Evenes. Gode priser kan noen ganger innebære færre valgmuligheter, men det gjelder ikke for Expedia. Vi kan tilby over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden, så du alltid vil ha mye å velge fra. Vil du spare enda mer? Hvis du legger til noen interessante aktiviteter i pakkereisen, kan du få enda større rabatter. Selve reisen er mer enn bare å komme seg til destinasjonen.
Hvor bør man bo i Evenes?
Dette området kan vise til spennende attraksjoner som Evenes kirke og Bogen kapell, så det kan være en god idé å se etter et overnattingssted i nærheten av dem. Et annet sted som tiltrekker mange reisende, er Tverrfjellet.
Hvilke er de beste hotellene i Evenes?
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport og 6 Person Holiday Home in Ballangen er to av de mest ettertraktede alternativene i Evenes. Hva med å ta en titt på de forskjellige fasilitetene og prisene hos hver av dem og så ta en beslutning?
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Evenes?
Erfarne reisende bestiller gjerne i god tid. Du kan vanligvis finne internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år innen planlagt avreise. Men hvis du er sent ute med å bestille, er det ingen grunn til bekymring. Det hender man kan finne lave priser de siste ukene innen avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Evenes fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en pålitelig bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Kombiner alternativene etter eget ønske og få tilgang til gode rabatter. Når du har bestilt, kan du legge til aktiviteter og utflukter og se hvor mye mer du sparer. Når det gjelder å planlegge ferien din i Evenes, er det du som har kontrollen.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Evenes?
Du kan nyte godt av gode besparelser når du setter sammen en pakkereise med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både tid og penger? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller et familieeventyr, bør du sjekke ut våre pakkereiser i dag.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Evenes hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Vi samarbeider med over 500 flyselskaper i verden, slik at du kan planlegge en reise til Evenes etter dine behov og ønsker.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Evenes hvis jeg ikke kan reise?
Det er umulig å forutse hva fremtiden bringer, så derfor er det betryggende å vite at du kan avbestille eller endre pakkereisen til Evenes. Hvis du gjorde bestillingen i løpet av de siste 24 timene, har du muligens krav på en refusjon. Hvis bestillingen er gjort for mer enn 24 timer siden, kan det hende at flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet vil kreve et gebyr. Besøk vår kundeserviceportal for å lese mer.

Populære steder å besøke