Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Leknes 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Leknes med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Leknes. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Leknes

Live Lofoten Fisherman's Cabins
Live Lofoten Fisherman's Cabins
3 out of 5
Steineveien 17, Vestvågøy
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 455 kr per natt fra 28. feb. til 1. mar.
3.8/5Good! (32 anmeldelser)
Enkelt og greit - fin utsikt.

"Enkel og grei overnatting i stor leilighet med plass til 7 personer. Fin utsikt og greit med parkering rett utenfor døren,"…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2020

Live Lofoten Fisherman's Cabins
Scandic Leknes Lofoten
Scandic Leknes Lofoten
3.5 out of 5
Lillevollveien 15, Vestvågøy
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 071 kr per natt fra 12. mar. til 13. mar.
3.8/5Good! (373 anmeldelser)

"Fint sted, god mat, hyggelig personale"…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2020

Scandic Leknes Lofoten
Finnvika Lodges
Finnvika Lodges
3 out of 5
Buøyveien 4, Vestvågøy, Nordland
Hent priser
4.6/5Wonderful! (5 anmeldelser)
Supert!

"Flott og moderne sjøbu med alt man trenger! Ikke TV, men det savnet vi heller ikke. Gangavstand til matbutikk, restaurant og utleiefirma for vannaktiviteter."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2020

Finnvika Lodges
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Expedia har pakketilbud på fly og hotell du kan spare penger på. Hvis du slår sammen fly- og hotellbestillingen til en pakke, kan du spare mye. Med litt mer penger i lommeboka får du råd til mer under oppholdet i Leknes. Hvis du bestiller en av våre pakkereiser, kan du spare opptil $603. Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en ferie. Vår internasjonale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden gjør jobben enklere. I dag er dagen for å bestille ferien. Hos Expedia finner du noen av de beste prisene og tilbudene. Hvis planene dine endres, kan du avbestille nesten alle reservasjoner, og du trenger ikke å betale et avbestillingsgebyr til oss.

Leknes: steder å besøke

Her kommer de aller beste tipsene til hva du bør se under ferien til Leknes. Finn fram blokk og blyant og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Synes du det er artig med snowboardkjøring eller skiturer? I Nord-Norge har du muligheten til å få med deg begge deler!

Flyplassene som ligger nærmest Leknes

Leknes (LKN) er det første ankomststedet for mange som reiser til Leknes. Flyplassen ligger 2 kilometer fra sentrumskjernen.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke er de beste hotellene i Leknes (og omegn)?
Et av de mest besøkte alternativene i Leknes (og omegn) er 1 Bedroom Accommodation in Gravdal, som ligger i Gravdal. Gå på oppdagelsesferd om dagen, og slapp av og lad batteriene på det komfortable rommet om kvelden.
Når på året er det best å reise til Leknes (og omegn)?
Hvis det er viktig for deg å holde deg innenfor et budsjett, er den beste tiden på året å ta ferien i Leknes (og omegn). I er prisene stort sett høyest, så du må forberede deg på å betale litt ekstra hvis du reiser da. Høysesongen er i , og det er gjerne da reisemålet er mest pulserende. Foretrekker du en roligere ferie, bør du vurdere .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Leknes (og omegn)?
Når du bestiller reisen til Leknes (og omegn) så tidlig som mulig, belønnes du med det største utvalget av lave priser. Flyselskapene begynner stort sett å annonsere flyreiser opptil et år innen avreise, så det kan være en god idé å begynne å planlegge så tidlig som mulig. Samtidig så gjør Expedia alt de kan for å kunne tilby deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Leknes (og omegn)?
Du kan nyte godt av fantastiske besparelser når du setter sammen en pakke med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både tid og penger? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller et familieeventyr, bør du ta en titt på våre pakkereiser.