Reiser til Saltdal 2023

Bilde tatt av Svetlana Lebedeva
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Saltdal

Rognan Hotell
Rognan Hotell
3 out of 5
Håndverkern 14, Rognan, Saltdal, 8250
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 302 kr per natt fra 7. des. til 8. des.
1 302 kr
per natt
7. des.–8. des.
4,1/5 Very Good! (363 anmeldelser)
"Fint hotell. Reint og pent. Synes middagstilbudet hadde stive priser."

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2022

Rognan Hotell
Saltfjellet Hotell Polarsirkelen
Saltfjellet Hotell Polarsirkelen
3 out of 5
Lønsdal, Røkland, Saltdal, 8255
3,7/5 Good! (93 anmeldelser)
Overnatting på Polarsirkelen Høyfjellshotell Saltf
"Hotellet bærer preg av å være et gammelt hotell. Mye slitasje over det meste, men sengene var gode, så vi sov godt. Det var god service, men corona situasjonen gjør jo mange ting vanskeligere. Frokosten var som forventet etter dette. Takk til hotellverten."

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2020

Saltfjellet Hotell Polarsirkelen
Saltdal Turistsenter - Campground
Saltdal Turistsenter - Campground
2 out of 5
Storjord, Saltdal, 8255
3,3/5 (19 anmeldelser)
Spydig pris og skittent rom
"Anbefales ikke. Betalte godt over 1000kr for en natt for et skittent rom uten varmtvann i dusjen og ekstratjenester som burde ha fulgt med til en slik pris hvor jeg da refererer til håndklær, vask og frokost. Bestilte fint hotell på vei hjem til 900kr med alt inkludert. Flaut."

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2017

Saltdal Turistsenter - Campground
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Saltdal?
Tilpass din pakkereise til Saltdal fra priser så lave som . Velg mellom enhver kombinasjon av flyreiser, hoteller og leiebiler for å planlegge reisen du alltid har drømt om. Ikke glem å legge til noen spennende aktiviteter og opplevelser!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Saltdal?
Våre pakkereiser til Saltdal byr på store sparemuligheter for smarte reisende. Du kan spare mye på å kombinere hoteller, flyreiser og utflukter til én og samme pakke. Men fanatiske tilbud er bare begynnelsen på ditt neste eventyr. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden. Uansett budsjett og stil, kan du sette sammen en pakke som er perfekt for deg.
Når på året er det best å besøke Saltdal?
Du kan reise til Saltdal året rundt, men de aller beste tilbudene får du i . Prisene har en tendens til å gå opp i , så da må du være forberedt på å betale mer for hotell og fly. Liker du sightseeing, men ikke å stå i kø? Da kan du bestille ferien i Saltdal til lavsesongen i . Da er det langt roligere enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Saltdal?
Besøk Expedia for å sammenligne flybilletter så fort som mulig. Vanligvis kan du bestille billett opptil tolv måneder i forveien. Hvis du ikke kan se ditt foretrukne flyselskap, eller du bestiller i siste liten, kan du ta det med ro. De laveste billettprisene til Saltdal kan dukke opp få uker innen avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Saltdal fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – i den kombinasjonen du foretrekker. Det er helt opp til deg. Uansett om du skal reise til Saltdal med familien eller med vennegjengen, så finnes det en pakkereise som passer din stil. Etter at du har bestilt, kan du også legge til noen aktiviteter.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Saltdal?
Når du bestiller hotell, fly og leiebil sammen, får du lavere priser. Uansett om du ønsker å bestille en lekker villa ved havet eller foretrekker et luksuriøst hotell, får du gode tilbud hos Expedia.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Saltdal hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med å bestille en pakkereise hos Expedia, er at det er du som bestemmer. Du får tilgang til over 500 partnerflyselskaper globalt, så du har rikelig med valgmuligheter når du planlegger ferieturen til Saltdal.
Kan jeg reise til Saltdal akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Saltdal kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.

Populære steder å besøke