Reiser til Myre 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Myre og spar

De mest populære hotellene i Myre

Scandic Sortland
Scandic Sortland
HAVNEGATA 3, Sortland, 8400
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 063 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
4,6/5 Exceptional! (381 anmeldelser)
Sentralt, nytt, god service og kjempegod frokost.
"Kjempehyggelig betjening. Litt liten matsal, som merkes både på kvelden og til frokost. God mat, både middag og frokost."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

Myre Kysthotell
Myre Kysthotell
3.5 out of 5
52 Storgata, Oksnes, Nordland, 8430
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 482 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
3,7/5 Good! (3 anmeldelser)
flott hotel
"flott hotel med en service innstilt betjening , god resturant med mange valg på menyen , god frokost ingen mangler"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2022

Myre Overnatting
Myre Overnatting
2.5 out of 5
46 Storgata, Myre, Oksnes, Nordland, 8430
Prisen er 900 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
4,1/5 Very Good! (20 anmeldelser)
Rimelig
"Ok overnatting til en rimelig penge. Rommet var rent og greit nok, men det var generelt dårlig renhold i fellesområdene, herunder på kjøkkenet. Skitten oppvask stod igjen etter andre gjester og det var gamle matrester i kjøleskapet. På rommet var det hvite, tynne gardiner, noe som er særdeles upraktisk ..."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2021

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Myre?
Så lite som . Ja, du leste riktig! Våre pakkereiser til Myre er en ypperlig måte å få kronene til å strekke til på. Sett sammen dine foretrukne flyreiser, leiebiler og hoteller, og gjør deg kjent med dette fantastiske reisemålet.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Myre?
Hvis du bestiller hotell og fly samtidig hos Expedia, sparer du ikke bare tid, men penger også. En pakkereise til Myre gjør det enkelt å sette sammen din drømmereise. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge blant blir det ikke vanskelig å finne en flyreise som passer deg, og dessuten har vi over 1 000 000 overnattingssteder i verden. Uansett hva budsjettet ditt er kan Expedia hjelpe deg med å se resten av verden.
Når på året er det best å reise til Myre?
Det kommer an på hva som er viktigst for deg. Hvis du er ute etter å finne det beste tilbudet, bør du besøke Myre i . Prisene på hoteller og fly er ofte mye rimeligere på det tidspunktet enn de er i . Hvis du gjerne vil oppleve den livlige stemningen i Myre under høysesongen, kan du bestille reisen din i . Det er stort sett roligere i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Myre?
Det er ikke alle flyselskaper som legger ut prisene sine lang tid i forveien, men du kan som regel søke etter internasjonale flybilletter på Expedia opptil et år innen avreise. På dette tidspunktet kan man sikre seg noen fantastiske tilbud. Hvis du er sent ute, kan du fremdeles være heldig. Lave priser kan bli tilgjengelig få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Myre fra Expedia?
Det kommer an på deg. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Myre, med for eksempel fly, hotell og leiebil. Du kan også bestille flyreise og hotell eller flyreise og leiebil. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og aktiviteter. Uansett hvordan drømmeferien din i Myre ser ut, vil du oppnå besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Myre?
Uansett om du ønsker spennende opplevelser eller avslapning, kan du organisere ferien nøyaktig som du vil ha den med en pakkereise til Myre. Du får også gode rabatter når du kombinerer hotell med fly og leiebil. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Myre hos Expedia?
Det kan du. Expedia tilbyr over 500 flyselskaper verden rundt, så du kan reise med det flyselskapet som best passer ditt budsjett.
Kan jeg reise til Myre akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er siden å gå til for å få den seneste informasjonen om karantenekrav og reiserestriksjoner for Myre.

Populære steder å besøke