Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Flakstad

For å få best utbytte av turen din til Flakstad, kan det være en god idé å gjøre litt research før du drar.

Spar tid og penger med en pakkereise til Flakstad

Spar penger på å kjøpe pakkereiser hos Expedia. Du kan spare verdifull tid ved å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Hva skal du og familien gjøre i Flakstad med pengene som blir til overs?

Kjøp pakkereisen hos oss, så kan du spare rundt $603.

Vi har som mål at det skal være lett for deg å planlegge en ferie. Vår store database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg å finne akkurat det du er ute etter.

De fantastiske pakkereisene hos Expedia kommer garantert til å falle i smak.

Du trenger ikke å bekymre deg for endringer i reiseruten, siden størstedelen av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Flakstad

Flakstad ligger rundt 910 kilometer nord for hovedstaden Oslo.

Eventyrlystne turister som kommer på besøk i området, drar ofte en tur til Hamnøy, som ligger 14 kilometer sør for Flakstad, for å kunne oppleve Vestvågøy museum og Lofoten tørrfiskmuseum.

I Nord-Norge finnes det mange måter du kan utforske det flotte landskapet på. Er du glad i fart og moro, bør du prøve aking og snøskuterkjøring.

Denne regionen har en rekke fritidsaktiviteter som er flotte for avslapning. En ettermiddag med sykling eller fugletitting kan hjelpe deg å senke skuldrene.

Ta med et åpent sinn og bli med på guidede fotturer, segway-turer og byvandring.

Hvis været er fint mens du er her, kom deg ut og kos deg med noen vannsporter. Svømming og sportsdykking er bare to måter lokalbefolkningen kjøler seg ned på.

Hva med å prøve noen av vinteraktivitetene i regionen under oppholdet? Snowboardkjøring og skiturer er begge artige valg.

Mange besøkende setter pris på å oppleve den lokale kulturen mens de er her. Høres det spennende ut? Du kommer til å finne en rekke kunstmuseer, naturhistoriske museer, historiske museer, kunstgallerier og teatre i området.

Du finner ikke noen mer interessant måte å oppleve området på enn å gå innom stedets friluftsmuseer, utendørsutstillinger, fyrtårn og hager.

En tur innom regionens historiske plasser gir deg en bedre forståelse av gamle dager. Ikke gå glipp av områdets tradisjonelle landsbyer, gamlebyer, festninger og krigsminnemerker.

Nord-Norge tilbyr mange kirker og katedraler. Disse plassene er ideelle om du vil finne ut mer om områdets religiøse side.

Hvis du skal reise hit den 17 mai, bør du gjøre deg festklar. Hvert år denne dagen samles hele nasjonen for å feire 17. mai.

Når avreisen nærmer seg, bør du vite at Leknes (LKN) ligger ca. 19 kilometer mot nordøst.


De beste hotelltilbudene i Flakstad

Vis alle de 47 overnattingsstedene i Flakstad
Lofoten Cottages 1 650 kr
Anmeldelse skrevet 3. aug. 2018
Mer informasjon
 
Lofoten Cottages

Lofoten Cottages

Nusfjord, Ramberg, Flakstad
   
  4,7 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Bodde i en eldre rorbu (nr 39) som var pusset opp til moderne standard mens eldre detaljer var beholdt. Fikk følelsen av å bo i en eldre bygning med synlige originale bjelker i taket i gangen og en flott dør inn til stuen. Mange koselige innredningsdetaljer gjorde at vi fikk følelsen av å være på ...

  Lydersen Rorbuer 921 kr
  Anmeldelse skrevet 28. apr. 2019
  Mer informasjon
   
  Lydersen Rorbuer

  Lydersen Rorbuer

  Hovdanveien 46, Flakstad
    
   4,6 av 5
   2.0 av 5.0 Stjerner

   Bina était très arrangeante et nous a donné une belle chambre malgré notre erreur de réservation, nous avions une superbe vue sur la mer ;) Cela semble être un bon endroit pour se reposer et profiter !

   Nusfjord Arctic Resort 3 100 kr
   Nusfjord Arctic Resort

   Nusfjord Arctic Resort

   Nusfjordveien 110, Flakstad
     
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Dette leilighetshotellet ligger i Flakstad og 40 kilometer unna Lofotr Viking Museum, Lofotr vikingmuseum og Dagmars dukke- og leketøysmuseum. Dessuten ligger Hurtigrutekaien, Stamsund og Lofoten tørrfiskmuseum 52 kilometer unna.

    Bruan , Fredvang, Lofoten
    Bruan , Fredvang, Lofoten

    Bruan , Fredvang, Lofoten

    Hovdanveien 97, Flakstad, Nordland (county)
      
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Dette feriehjemmet ligger i Flakstad, 21,3 kilometer unna Dagmars dukke- og leketøysmuseum og 40 kilometer unna Lofoten tørrfiskmuseum og Vestvågøy museum. Dessuten ligger Lofotr Viking Museum og Lofotr vikingmuseum 52 kilometer unna.

     8 Person Ferie Hjemme i Napp
     8 Person Ferie Hjemme i Napp

     8 Person Ferie Hjemme i Napp

     MYRLANDSVEIEN 51, Flakstad, Nordland (county)
       
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Dette feriehjemmet ligger i Flakstad og 32 kilometer unna Lofotr Viking Museum, Lofotr vikingmuseum og Hurtigrutekaien, Stamsund. Dagmars dukke- og leketøysmuseum ligger 44,7 kilometer unna.

      4 Stjerners Feriehus i Ramberg
      4 Stjerners Feriehus i Ramberg

      4 Stjerners Feriehus i Ramberg

      ANDOPEN, Flakstad, Nordland (county)
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Dette feriehjemmet ligger i Flakstad, 11,8 kilometer unna Dagmars dukke- og leketøysmuseum og 25 kilometer unna Lofoten tørrfiskmuseum og Vestvågøy museum. Dessuten ligger Lofotr Viking Museum og Lofotr vikingmuseum 52 kilometer unna.

       Scandic Leknes Lofoten
       Anmeldelse skrevet 19. okt. 2018
       Mer informasjon
        
       Scandic Leknes Lofoten

       Scandic Leknes Lofoten

       Lillevollveien 15, Vestvågøy
         
        3,7 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Jeg reiste alene og kom fram til låst hotell kl 19.15 om kvelden. Det var ikke så langt å gå til en restaurant noen hundre meter unna, men tung sekk og sliten etter lang tur gjorde dette til en dårlig start. Hotellet holdt god standard, men savnet tv og varme i gulvet på badet. En helt fantastisk ...

        Live Lofoten Fisherman's Cabins 1 890 kr
        Anmeldelse skrevet 4. aug. 2018
        Mer informasjon
         
        Live Lofoten Fisherman's Cabins

        Live Lofoten Fisherman's Cabins

        Steineveien 17, Vestvågøy
          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Vi bodde i en av rorbuene som ligger helt på brygga. Moderne utstyrt og nytt. Gode senger. Stamsund er et fiskevær akkurat slik man ønsker. 2 steinkast fra restaurant og 3 steinkast fra dagligvarebutikk.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.