Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Miami

Reiseguide
Miami som inkluderer spise utendørs, hotell og gatescener

Miami er en av USAs vakreste byer – både når det gjelder naturen og når det gjelder menneskene – og er et perfekt sted reise til for å oppleve det unike latinske innslaget på den sørlige østkysten.

Miami har alt fra urørt natur i Everglades til saftig samba i Calle Ocho, og hvert år ankommer millioner av mennesker for å oppleve den utrolige variasjonen.

På 1920-tallet opplevde byen en ekstraordinær byggeaktivitet som raskt forvandlet den drastisk, og i dag er Miami et tropisk paradis med vakre strender, imponerende arkitektur i art deco-stil og et hektisk uteliv. Her finner du masse handlemuligheter, eksklusive restauranter, spennende museer og selvfølgelig de berømte strandområdene Miami Beach og South Beach. Miami er like populær hos barnefamilier som hos par som ønsker seg en romantisk ferie. Det aktive nattelivet gjør byen også populær hos de rike og berømte.

Til tross for ryktet som festby er Miami et svært familievennlig reisemål. Miami Seaquarium er kjent for de fantastiske oppvisningene med delfiner og spekkhoggere, men her er det også mange andre havdyr. Zoo Miami ligger i nærheten av South Beach og er også veldig populær hos barnefamilier. Det er den eneste tropiske dyrehagen i USA, og kan skilte med flere svært sjeldne dyrearter. De som er interessert i dyreliv, vil sikkert sette pris på en tur til Jungle Island eller Watson Island, der det går fantastiske turstier.

Selve byen Miami er imponerende vakker, særlig ved Vizcaya Museum and Gardens, som er et europeiskinspirert anlegg med en eksepsjonell samling av sjeldne og vakre orkideer. Byen er også kjent for sin art deco-stil, som best kan ses i Miami Beach Architectural District, der man finner Amerikas største samling av feriesteder i original 1920- og 1930-tallsarkitektur. Den vakre stranden ligger bare noen meter unna, så dette et ideelt sted å sette seg på en bar og nyte en kald drink i solnedgangen.

Mange anser Miami som en sommerby, men en av områdets mest interessante begivenheter finner faktisk sted om vinteren. Da avholdes nemlig gatefestivalen Calle Oche i Little Havana, som er en av verdens største festivaler av denne typen. Her feires latinamerikansk kultur til fulle, og det er vanskelig å ikke bli dratt med i vrimmelen av farge, mat og musikk. Miami er en by der man virkelig føler seg levende!

Discover neighborhoods in Miami

Hilton Miami Airport Blue Lagoon
Hilton Miami Airport Blue Lagoon
4 out of 5
5101 Blue Lagoon Dr, Miami, FL
Prisen er 1 329 kr per natt fra 24. aug. til 24. aug.
Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Miracle Mile, Marlins Park og Universitetet i Miami. Dessuten ligger Dolphin kjøpesenter og Vizcaya ...
3.8/5Good! (1,739 anmeldelser)
"Utrolig treg innsjekk og utsjekk. Holelet trenger oppgradering."

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019

Hilton Miami Airport Blue Lagoon
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Prisen er 3 104 kr per natt fra 9. aug. til 9. aug.
Dette hotellet, i gamlebyen, befinner seg ved stranden i Mid Beach, 15 minutters gange unna 41st Street og Miami Beach Boardwalk. Dessuten ligger Collins Avenue ...
3.7/5Good! (5,112 anmeldelser)
Miami's top-1 resort
"Love this place. A bit pricey but worth the money if you would like to stay in Miami with class style. We checked in very early since we were returning from a cruise. No problem at all. Rooms are spacious and the garden/pool areas are magnficant. Of course a bit far up from all the fuzz south of ..."

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Fontainebleau Miami Beach
EAST Miami
EAST Miami
4.5 out of 5
788 Brickell Plaza, Miami, FL
Prisen er 2 978 kr per natt fra 23. aug. til 23. aug.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Brickell, 0,1 kilometer unna Brickell City Centre og 5 kilometer unna American Airlines arena og Florida Grand Opera. ...
4.4/5Excellent! (1,329 anmeldelser)
Strålende fornøyd
"Veldig rent og fint hotell sentralt i downtown. Rommene er store med god utsikt over byen. Det var veldig positivt at rom kortet hadde all informasjon slik at man unngikk å måtte ta heis med andre utenfra som skulle på rooftop baren/restauranten. Brickell City Centre ligger også vegg i vegg slik ..."

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019

EAST Miami
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
New Point Miami Beach Apartments
New Point Miami Beach Apartments
3 out of 5
5445 Collins Av Suite # CU15, Miami Beach, FL
Prisen er 1 206 kr per natt fra 31. aug. til 31. aug.
Dette leilighetshotellet ligger ved stranden i Mid Beach og 5 kilometer unna Miami Beach Boardwalk, Collins Avenue kjøpesenter og Miami Beach konferansesenter. ...
3.3/5 (793 anmeldelser)
"Veldig bra beliggenhet. Rom ok."

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019

New Point Miami Beach Apartments
The Bradley Wynwood
The Bradley Wynwood
4 out of 5
51 NW 26th St, Miami, FL
Denne leiligheten ligger i Wynwood kunstdistrikt, 0,4 kilometer unna Miami designshoppingdistrikt og 3,1 kilometer unna American Airlines arena. Dessuten ligger ...
4.6/5Exceptional! (29 anmeldelser)
"Staff was very polite and accommodating. The location was safe and close by to great restaurants"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2021

The Bradley Wynwood
Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel
Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel
3 out of 5
7500 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Dette leilighetshotellet ligger i North Beach og 2 kilometer unna North Shore Open Space Park og Surfside Beach. Dessuten ligger Bal Harbour Shops og Miami Beach ...
4/5Very Good! (1,697 anmeldelser)
For langt unna restauranter
"Den delen av anlegget som vi bodde i lå for langt unna restauranter etc. Avhengig av bil. Burde vært opplyst i prospektet at man kunne havne langt fra diverse. En del støy på selve anlegget enkelte netter. Uten at dette ble stanset av de ansatte."

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2019

Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Miami

Populære aktiviteter i Miami

Byer nær Miami