Miami

Reiseguide
Miami som inkluderer spise utendørs, hotell og gatescener

Miami er en av USAs vakreste byer – både når det gjelder naturen og når det gjelder menneskene – og er et perfekt sted reise til for å oppleve det unike latinske innslaget på den sørlige østkysten.

Miami har alt fra urørt natur i Everglades til saftig samba i Calle Ocho, og hvert år ankommer millioner av mennesker for å oppleve den utrolige variasjonen.

På 1920-tallet opplevde byen en ekstraordinær byggeaktivitet som raskt forvandlet den drastisk, og i dag er Miami et tropisk paradis med vakre strender, imponerende arkitektur i art deco-stil og et hektisk uteliv. Her finner du masse handlemuligheter, eksklusive restauranter, spennende museer og selvfølgelig de berømte strandområdene Miami Beach og South Beach. Miami er like populær hos barnefamilier som hos par som ønsker seg en romantisk ferie. Det aktive nattelivet gjør byen også populær hos de rike og berømte.

Til tross for ryktet som festby er Miami et svært familievennlig reisemål. Miami Seaquarium er kjent for de fantastiske oppvisningene med delfiner og spekkhoggere, men her er det også mange andre havdyr. Zoo Miami ligger i nærheten av South Beach og er også veldig populær hos barnefamilier. Det er den eneste tropiske dyrehagen i USA, og kan skilte med flere svært sjeldne dyrearter. De som er interessert i dyreliv, vil sikkert sette pris på en tur til Jungle Island eller Watson Island, der det går fantastiske turstier.

Selve byen Miami er imponerende vakker, særlig ved Vizcaya Museum and Gardens, som er et europeiskinspirert anlegg med en eksepsjonell samling av sjeldne og vakre orkideer. Byen er også kjent for sin art deco-stil, som best kan ses i Miami Beach Architectural District, der man finner Amerikas største samling av feriesteder i original 1920- og 1930-tallsarkitektur. Den vakre stranden ligger bare noen meter unna, så dette et ideelt sted å sette seg på en bar og nyte en kald drink i solnedgangen.

Mange anser Miami som en sommerby, men en av områdets mest interessante begivenheter finner faktisk sted om vinteren. Da avholdes nemlig gatefestivalen Calle Oche i Little Havana, som er en av verdens største festivaler av denne typen. Her feires latinamerikansk kultur til fulle, og det er vanskelig å ikke bli dratt med i vrimmelen av farge, mat og musikk. Miami er en by der man virkelig føler seg levende!

Discover neighborhoods in Miami

Hilton Miami Airport Blue Lagoon
Hilton Miami Airport Blue Lagoon
4 out of 5
5101 Blue Lagoon Dr, Miami, FL
Prisen er 1 199 kr per natt fra 1. nov. til 1. nov.
Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Miracle Mile, Universitetet i Miami og Marlins Park. Dessuten ligger Dolphin kjøpesenter og Vizcaya ...
3.8/5 Good! (1,765 anmeldelser)
"Utrolig treg innsjekk og utsjekk. Holelet trenger oppgradering."

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019

Hilton Miami Airport Blue Lagoon
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Prisen er 2 944 kr per natt fra 31. okt. til 31. okt.
Dette hotellet, i gamlebyen, befinner seg ved stranden i Mid Beach og 15 minutters gange unna 41st Street og Miami Beach Boardwalk. Dessuten ligger Miami Beach ...
3.7/5 Good! (5,135 anmeldelser)
Miami's top-1 resort
"Love this place. A bit pricey but worth the money if you would like to stay in Miami with class style. We checked in very early since we were returning from a cruise. No problem at all. Rooms are spacious and the garden/pool areas are magnficant. Of course a bit far up from all the fuzz south of ..."

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Fontainebleau Miami Beach
Eden Roc Miami Beach
Eden Roc Miami Beach
4.5 out of 5
4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
Prisen er 1 822 kr per natt fra 26. okt. til 26. okt.
Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Mid Beach og 15 minutters gange unna Miami Beach Boardwalk og 41st Street. Dessuten ligger Mount Sinai medisinske ...
3.8/5 Good! (1,650 anmeldelser)
Flott hotell på stranden
"Flott hotell på stranden. Fint rom med god roomservice. For oss var det en fordel at hotellet lå litt unna South Beach, området var fredeligere. Lett å komme rundt med Uber. Det går også en gratis buss utenfor hotellet, men den var ofte veldig full. Flott strand og bassengområde. Høy prisklasse på ..."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Eden Roc Miami Beach
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Homewood Suites by Hilton Miami Dolphin Mall
Homewood Suites by Hilton Miami Dolphin Mall
3 out of 5
1695 NW 111th Avenue, Miami, FL
Prisen er 1 048 kr per natt fra 4. nov. til 4. nov.
Dette leilighetshotellet ligger i forretningsområdet og 15 minutters gange unna Dolphin kjøpesenter og Miami International Mall. Florida internasjonale universitet ...
4.5/5 Wonderful! (973 anmeldelser)
One night
"Vi hadde bare en natt her, men wow for et rom. Kjempe stort med eget kjøkken. Deilige senger. Fantastisk. Frokosten var ikke helt det store+Plast fat og papir kopper trekker ned"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019

Homewood Suites by Hilton Miami Dolphin Mall
The West Ave Studios
The West Ave Studios
2.5 out of 5
1565 West Ave, Miami Beach, FL
Prisen er 810 kr per natt fra 26. okt. til 26. okt.
Denne leiligheten ligger i South Beach og 2 kilometer unna Lincoln Road kjøpesenter, Ocean Drive og Lummus Park Beach. Dessuten ligger Miami Beach konferansesenter ...
3.6/5 Good! (152 anmeldelser)
"Excelente"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2021

The West Ave Studios
Hyde Resort & Residences
Hyde Resort & Residences
4.5 out of 5
4111 S. Ocean Drive, Hollywood, FL
Prisen er 3 107 kr per natt fra 27. okt. til 27. okt.
Dette leilighetshotellet ligger ved stranden i Hollywood South Central Beach og 5 minutters gange unna Hallandale Beach og Hollywood Beach. Dessuten ligger Gulfstream ...
3.4/5 (1,186 anmeldelser)
Perfekt for oss
"Dette var det perfekte hotellet for oss på alle måter. Stilige rom, moderne fellesområder, funksjonelt treningsrom og sentral beliggenhet. Vinskap definitivt tilbake."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2018

Hyde Resort & Residences
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Miami

Populære aktiviteter i Miami

Byer nær Miami