MiamiUSA

Image for Miami, Florida, USA

Miami er en av USAs vakreste byer – både når det gjelder naturen og når det gjelder menneskene – og er et perfekt sted reise til for å oppleve det unike latinske innslaget på den sørlige østkysten.

Miami har alt fra urørt natur i Everglades til saftig samba i Calle Ocho, og hvert år ankommer millioner av mennesker for å oppleve den utrolige variasjonen.

På 1920-tallet opplevde byen en ekstraordinær byggeaktivitet som raskt forvandlet den drastisk, og i dag er Miami et tropisk paradis med vakre strender, imponerende arkitektur i art deco-stil og et hektisk uteliv. Her finner du masse handlemuligheter, eksklusive restauranter, spennende museer og selvfølgelig de berømte strandområdene Miami Beach og South Beach. Miami er like populær hos barnefamilier som hos par som ønsker seg en romantisk ferie. Det aktive nattelivet gjør byen også populær hos de rike og berømte.

Til tross for ryktet som festby er Miami et svært familievennlig reisemål. Miami Seaquarium er kjent for de fantastiske oppvisningene med delfiner og spekkhoggere, men her er det også mange andre havdyr. Zoo Miami ligger i nærheten av South Beach og er også veldig populær hos barnefamilier. Det er den eneste tropiske dyrehagen i USA, og kan skilte med flere svært sjeldne dyrearter. De som er interessert i dyreliv, vil sikkert sette pris på en tur til Jungle Island eller Watson Island, der det går fantastiske turstier.

Selve byen Miami er imponerende vakker, særlig ved Vizcaya Museum and Gardens, som er et europeiskinspirert anlegg med en eksepsjonell samling av sjeldne og vakre orkideer. Byen er også kjent for sin art deco-stil, som best kan ses i Miami Beach Architectural District, der man finner Amerikas største samling av feriesteder i original 1920- og 1930-tallsarkitektur. Den vakre stranden ligger bare noen meter unna, så dette et ideelt sted å sette seg på en bar og nyte en kald drink i solnedgangen.

Mange anser Miami som en sommerby, men en av områdets mest interessante begivenheter finner faktisk sted om vinteren. Da avholdes nemlig gatefestivalen Calle Oche i Little Havana, som er en av verdens største festivaler av denne typen. Her feires latinamerikansk kultur til fulle, og det er vanskelig å ikke bli dratt med i vrimmelen av farge, mat og musikk. Miami er en by der man virkelig føler seg levende!

Videoreiseguide til Miami

Hvor du bør bo i Miami

South Beach som inkluderer silhuett, strand og skyskraper

South Beach

4.5/5Wonderful!(25 area reviews)

Collins Avenue kjøpesenter og Ocean Drive er bare noen av attraksjonene du bør få med deg i South Beach. Mange som reiser hit, skryter dessuten av vakre strender, trivelige barer og livemusikk.

South Beach
Miami sentrum, Miami, Florida, USA

Miami sentrum

4/5Very Good!(6 area reviews)

Miami sentrum har mye å by på, blant annet vakre strender og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Shoppingdistrikt i Miami sentrum og Bayfront Park, og hopper du på metroen på First Street Metromover Station eller Knight Center Metromover Station, kan du utforske mer av byen.

Miami sentrum
Brickell, Florida, USA
trover-bilde tatt av Goldeneye

Brickell

Brickell er kjent for blant annet vakre strender og god mat, og du kan også få med deg kjente attraksjoner som Brickell City Centre og Mary Brickell Village. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Financial District Metromover Station eller Brickell Metromover Station.

Brickell
Mid Beach, Miami Beach, Florida, USA
trover-bilde tatt av Victoria Greene

Mid Beach

4/5Very Good!(6 area reviews)

Setter du pris på vakre strender, trivelige barer og spennende butikker? Da er en reise til Mid Beach midt i blinken. Ikke glem å få med deg attraksjoner som Miami Beach Boardwalk og Indian Beach Park.

Mid Beach
Coconut Grove fasiliteter samt tropisk landskap og marina

Coconut Grove

Vakre strender og god mat er bare noen av grunnene til at så mange drar til Coconut Grove, og når du først er her, bør du også ta turen til Vizcaya museum og hager og Coco Walk.

Coconut Grove
Little Havana som inkluderer bar

Little Havana

Little Havana er kjent for blant annet vakre strender, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Marlins Park og Miami-Dade County Auditorium.

Little Havana

De mest populære hotellene i Miami

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
3 721 kr
per night
Mar 8 - Mar 9

Dette hotellet, som ligger i den historiske bydelen, befinner seg ved stranden i Mid Beach, 15 minutters gange unna Indian Beach Park og Miami Beach Boardwalk. ...

4.1/5Very Good! (8,422 anmeldelser)
Dårlig kundbehandling

"her holder de ikke VIP. jeg bestilte for meg og min nabo og de fikk tidlig innsjekk og stort rom men jeg som er VIP hos hotels fikk ikke innsjekk tidlig og et veldig lite rom. jeg spurte om større rom flere ganger i løp av oppholde."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Fontainebleau Miami Beach
Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Loews Miami Beach Hotel – South Beach
4.5 out of 5
1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
3 188 kr
per night
Mar 11 - Mar 12

Dette hotellet ligger ved stranden i South Beach og 5 minutters gange unna Collins Avenue kjøpesenter, Miami Beach Boardwalk og Espanola Way and Washington Avenue. ...

4.4/5Excellent! (4,831 anmeldelser)
Great location at Miami Beach

"Great hotel but expensive. Facilities where good and the breakfast buffet is recomended."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Newport Beachside Resort
Newport Beachside Resort
3 out of 5
16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
1 498 kr
per night
Mar 3 - Mar 4

Dette resort-hotellet, som ligger i underholdningsdistriktet, befinner seg ved stranden i Sunny Isles Beach og 2 kilometer unna Haulover Beach, Oleta River statspark ...

3.5/5Good! (9,985 anmeldelser)

"Flott hotell"…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Newport Beachside Resort

Populære severdigheter i Miami

PortMiami
Image for PortMiami

PortMiami

4/5(12 reviews)

Spaser langs vannet i Miami Beach når du tar en tur til PortMiami. Dette urbane området har strender som passer godt for en trivelig spasertur, og er kjent for sine mange restauranter.

Ocean Drive
Image for Ocean Drive

Ocean Drive

4/5(17 reviews)

Opplev naturen i Miami Beach med en tur til det populære grøntområdet Ocean Drive. Området har strender og kunst du bør oppleve.

Miami Beach Boardwalk
Image for Miami Beach Boardwalk

Miami Beach Boardwalk

4.5/5(12 reviews)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem med en tur innom Miami Beach Boardwalk, et godt besøkt handleområde i Miami Beach. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har kunst du også bør oppleve.

Hard Rock Stadium
Image for Hard Rock Stadium

Hard Rock Stadium

4.5/5(3 reviews)

Få med deg et arrangement ved Hard Rock Stadium under turen til Miami Gardens. Se på sport mens du besøker området, som er kjent for sine mange restauranter.

American Airlines arena
Image for American Airlines arena

American Airlines arena

4.5/5(3 reviews)

Få med deg et arrangement ved American Airlines arena under turen til Miami. Dette urbane området har strender det er hyggelig å gå langs, og interessante museer du også bør oppleve.

Bayside Marketplace
Image for Bayside Marketplace

Bayside Marketplace

4.5/5(6 reviews)

Finn suvenirer til venner og kjente med en tur innom Bayside Marketplace, et ofte besøkt shoppingsted i Miami. Dette urbane området har strender og sjøutsikt du bør oppleve.

Toppaktiviteter i Miami

Opplevelsestur til Everglades fra Miami i luksusbuss
Image for Opplevelsestur til Everglades fra Miami i luksusbuss

Opplevelsestur til Everglades fra Miami i luksusbuss

Anbefales av 88 % av reisende
534 kr
per voksen
Båttur i Miami, med gratis drink
Image for Båttur i Miami, med gratis drink

Båttur i Miami, med gratis drink

Anbefales av 90 % av reisende
253 kr
per voksen
Billett til Miami Seaquarium
Image for Billett til Miami Seaquarium

Billett til Miami Seaquarium

Anbefales av 78 % av reisende
453 kr
per voksen
Miami To The Max! & Everglades-tur i en luksusbuss (kombinert)
Image for Miami To The Max! & Everglades-tur i en luksusbuss (kombinert)

Miami To The Max! & Everglades-tur i en luksusbuss (kombinert)

Anbefales av 88 % av reisende
679 kr
per voksen
Miami To The Max! Den beste sightseeingturen i byen
Image for Miami To The Max! Den beste sightseeingturen i byen

Miami To The Max! Den beste sightseeingturen i byen

Anbefales av 90 % av reisende
407 kr
per voksen
Billetter til Miami Zoo
Image for Billetter til Miami Zoo

Billetter til Miami Zoo

Anbefales av 84 % av reisende
222 kr
per voksen

Other places like Miami

Fort Lauderdale
Image for Fort Lauderdale
Fort Lauderdale
Austin
Image for Austin
Austin
Dallas
Image for Dallas
Dallas
Pensacola
Image for Pensacola
Pensacola