Miami Beach

Reiseguide
Miami Beach som inkluderer gatescener og by

Byen er kjent for sine glamorøse restauranter og designbutikker, men byen byr også på uberørte strender, fantastiske gamle hoteller og familievennlige aktiviteter.

Miami er kjent for sol, sand, surfing, strålende uteliv og flotte restauranter. Miami byr også på en rekke aktiviteter for familier og forskjellige turstier man kan utforske.

Start ferien på en av Miamis strender, hvor du kan nyte varmen og den myke sanden. Det meste foregår på South Beach, men lengre nord kan du unngå de store folkemengdene og finne supre steder for sport og surfing.

For familier er Surfside Beach perfekt, siden det har et langt, rolig strekke hvor barn kan leke. Finn et komfortabelt sted og slapp av, eller ta en svømmetur i det deilige vannet. Hvis du er på jakt etter noe litt mer spennende, kan du leie en vannscooter, stå på vannski eller snorkle i det klare vannet. De som ikke har noe i mot å gå "au naturel", kan ta turen til nudiststranden på Haulover Beach Park.

Se hvordan noen av de lokale bor ved å gå en runde rundt Bal Harbor Beach. Beundre de flotte hagene og det stille vannet i noen av byens mer elegante områder.

Det er nok av butikker, restauranter og barer, men mange av de største og beste ligger rundt South Beach, som er byens sosiale og kulturelle sentrum. Her kan du se show, utforske kunstgallerier eller danse hele natten på klubber.

Alle som setter pris på arkitektur vil legge merke til de mange art deco-bygningene. Stikk innom Art Deco Welcome Center for mer informasjon og for å organisere en omvisning i byens beste distrikter.

De med familier bør besøke Zoo Miami, en av de første dyrehagene i landet med frittgående dyr. Dyrene er gruppert sammen basert på deres geografiske territorium, og dyr som lever fredelig sammen i villmarken er plassert i det samme området. Miami Seaquarium er en annen flott attraksjon for familier, hvor du blant annet kan se show med delfiner.

For en by med et rykte som et feststed, tilbyr Miami også mye for familier og personer som setter pris på arkitektur og kunst.

Discover neighborhoods in Miami Beach

Eden Roc Miami Beach
Eden Roc Miami Beach
4.5 out of 5
4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
Prisen er 2 105 kr per natt fra 16. des. til 16. des.
Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Mid Beach og 2 kilometer unna 41st Street og Miami Beach Boardwalk. Dessuten ligger Collins Avenue kjøpesenter og ...
3.8/5 Good! (1,679 anmeldelser)
Flott hotell på stranden
"Flott hotell på stranden. Fint rom med god roomservice. For oss var det en fordel at hotellet lå litt unna South Beach, området var fredeligere. Lett å komme rundt med Uber. Det går også en gratis buss utenfor hotellet, men den var ofte veldig full. Flott strand og bassengområde. Høy prisklasse på ..."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Eden Roc Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Prisen er 3 715 kr per natt fra 6. des. til 6. des.
Dette hotellet, i gamlebyen, befinner seg ved stranden i Mid Beach, 15 minutters gange unna 41st Street og Miami Beach Boardwalk. Dessuten ligger Collins Avenue ...
3.7/5 Good! (5,275 anmeldelser)
Miami's top-1 resort
"Love this place. A bit pricey but worth the money if you would like to stay in Miami with class style. We checked in very early since we were returning from a cruise. No problem at all. Rooms are spacious and the garden/pool areas are magnficant. Of course a bit far up from all the fuzz south of ..."

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Fontainebleau Miami Beach
Mondrian South Beach
Mondrian South Beach
4.5 out of 5
1100 West Ave, Miami Beach, FL
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 641 kr per natt fra 12. des. til 12. des.
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Miami Beach og 15 minutters gange unna 8th Street Designer District, Lincoln Road kjøpesenter og ...
3.7/5 Good! (980 anmeldelser)
Good stay
"Good service. Always someone opening the door for us. Only cons is that is far away from the beach and ocean drive."

Anmeldelse skrevet 3. nov. 2019

Mondrian South Beach
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
New Point Miami Beach Apartments
New Point Miami Beach Apartments
3 out of 5
5445 Collins Av Suite # CU15, Miami Beach, FL
Prisen er 1 242 kr per natt fra 30. nov. til 30. nov.
Dette leilighetshotellet ligger ved stranden i Mid Beach og 5 kilometer unna Miami Beach Boardwalk, Collins Avenue kjøpesenter og Miami Beach konferansesenter. ...
3.3/5 (851 anmeldelser)
"Veldig bra beliggenhet. Rom ok."

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019

New Point Miami Beach Apartments
Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel
Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel
3 out of 5
7500 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Prisen er 1 345 kr per natt fra 29. nov. til 29. nov.
Dette leilighetshotellet ligger i North Beach og 2 kilometer unna North Shore Open Space Park og Surfside Beach. Dessuten ligger Miami Beach Boardwalk og Bal ...
3.9/5 Very Good! (1,750 anmeldelser)
For langt unna restauranter
"Den delen av anlegget som vi bodde i lå for langt unna restauranter etc. Avhengig av bil. Burde vært opplyst i prospektet at man kunne havne langt fra diverse. En del støy på selve anlegget enkelte netter. Uten at dette ble stanset av de ansatte."

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2019

Seaside All Suites Hotel, a South Beach Group Hotel
Seacoast Suites on Miami Beach
Seacoast Suites on Miami Beach
3.5 out of 5
5101 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Prisen er 2 203 kr per natt fra 8. des. til 8. des.
Dette leilighetshotellet, ved elvepromenaden, befinner seg like ved stranden i Mid Beach, 4,9 kilometer unna Lincoln Road kjøpesenter og 10 kilometer unna Lummus ...
3.1/5 (739 anmeldelser)
Treningsferie
"Hotellet var meget nedslitt og overhode ikke 4 stjerners"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Seacoast Suites on Miami Beach
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Miami Beach

Populære aktiviteter i Miami Beach

Byer nær Miami Beach