Reiser til Miami 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Miami (og omegn)

Det er på tide å roe ned og nyte en oppfriskende drink ved vannet i Miami (og omegn). Hvis du reiser til Miami (og omegn), kan du se frem til nydelig kystutsikt, f.eks. fra Lummus Park Beach (6 kilometer unna). Vi anbefaler at du bestiller et hotell i nærheten. Hvis du vil ha flere alternativer, er det mange besøkende som bestiller pakkereiser til Miami (og omegn) med overnatting i nærheten av Haulover Park og Surfside Beach.

Dette bør du vite om Miami (og omegn)

  • Det er bare å se frem til å sovne til den beroligende lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Miami (og omegn). Det er fantastisk å bo i gangavstand til stranden.
  • Leiligheter er også et populært valg blant reisende som planlegger å dra på ferie til Miami (og omegn). To gode alternativer er Setai Residence Ocean Front Condo og Brickell Downtown.
  • På vår side med aktiviteter i Miami (og omegn) finner du en oversikt over morsomme aktiviteter i området. Det er imidlertid lite som måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor omtrent 441 000 i Miami (og omegn), er det mange å spørre for å få noen nyttige tips.
  • Etter at du har spart penger på en pakkereise til Miami (og omegn), kan du bruke det du får til overs, på fantastiske opplevelser. Ocean Drive, Dolphin kjøpesenter og American Airlines arena er tre attraksjoner du absolutt bør få med deg.

Oppdag områdene i Miami

Finn de beste områdene og bydelene i Miami for aktivitetene du liker best. Les mer om Miami

De mest populære hotellene i Miami

Radisson RED Miami Airport
Radisson RED Miami Airport
3.5 out of 5
3401 NW 25th Street, Miami, FL, 33142
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 644 kr per natt fra 6. des. til 7. des.
1 644 kr
per natt
6. des.–7. des.
4,1/5 Very Good! (2 399 anmeldelser)
"You need to have a car in order to go places or do things outside of the hotel."

Anmeldelse skrevet 2. des. 2022

Radisson RED Miami Airport
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL, 33140
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 756 kr per natt fra 12. des. til 13. des.
2 756 kr
per natt
12. des.–13. des.
3,5/5 Good! (4 874 anmeldelser)
Miami's top-1 resort
"Love this place. A bit pricey but worth the money if you would like to stay in Miami with class style. We checked in very early since we were returning from a cruise. No problem at all. Rooms are spacious and the garden/pool areas are magnficant. Of course a bit far up from all the fuzz south of ..."

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Fontainebleau Miami Beach
DoubleTree by Hilton Hotel Miami Airport & Convention Center
DoubleTree by Hilton Hotel Miami Airport & Convention Center
4 out of 5
711 NW 72nd Ave, Miami, FL, 33126
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 967 kr per natt fra 12. des. til 13. des.
1 967 kr
per natt
12. des.–13. des.
3,6/5 Good! (1 896 anmeldelser)
"Es un hotel muy seguro y sobre todo lujoso."

Anmeldelse skrevet 2. des. 2022

DoubleTree by Hilton Hotel Miami Airport & Convention Center
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Miami?
Så lite som . Ja, du så riktig! Våre pakkereiser til Miami er en god måte å få mer valuta for pengene på. Sett sammen flyreiser, hoteller og leiebiler, og utforsk dette interessante reisemålet.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Miami?
Hvis du bestiller hotell og fly samtidig hos Expedia, sparer du ikke bare tid, men penger også. En pakkereise til Miami gjør det raskt og enkelt å skreddersy din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper rundt om i verden å velge blant er det ikke vanskelig å finne en flyreise som passer programmet ditt, og dessuten kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder i verden. Uansett budsjett kan Expedia hjelpe deg med å se resten av verden.
Hvor bør man bo i Miami?
Mange besøkende velger å bo i South Beach. Her finnes det mye å se og utforske, blant annet Lincoln Road kjøpesenter. Coconut Grove er en annen populær del av byen, og ikke uten grunn. Bestiller du hotell her, har du blant annet Vizcaya museum og hager rett rundt hjørnet.
Hvilke er de beste hotellene i Miami?
Hvis du vil bo i South Beach, er The Stiles Hotel South Beach og The National Hotel to av de mest populære alternativene. Miami sentrum er et annet godt likt område i Miami. Velger du denne delen av byen, kan både River Park Hotel & Suites og YVE Hotel Miami anbefales.
Når på året er det best å besøke Miami?
Hvis du har et begrenset budsjett, er en bra måned å ta ferieturen til Miami. I er det langt dyrere, og hvis du foretrekker å reise denne måneden, må du forvente å betale litt ekstra. Vil du gjerne styre unna store folkemengder, bør du vurdere å dra i . Det har imidlertid sin egen sjarm å reise i høysesongen, og Miami har mye å friste med i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Miami?
Hvis du bestiller ferien din i god tid hos Expedia, har du én ting mindre å bekymre deg over. Mange flyselskaper annonserer priser opptil et år innen avreise. Dette er stort sett det billigste tidspunktet å bestille på. Hvis du er sent ute, kan du noen ganger finne billige billetter til Miami bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Miami fra Expedia?
Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler. Når du har bestilt, kan du også legge til ting som utflukter og opplevelser. Vil du gjerne velge kabinklasse? Det er også mulig. Valget er ditt når det gjelder å skreddersy din perfekte ferie i Miami
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Miami?
En pakkereise fra Expedia kan tilpasses budsjettet ditt og er en god måte for å få reisekassen til å varer lengre. Hva reisen skal bestå av er det du som bestemmer. Velg mellom en kombinasjon av leiebiler, hoteller og flyreiser og flyreiser, avhengig av dine ønsker.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Miami hos Expedia?
Ja. Noe av det beste med å bestille en pakkereise hos Expedia, er at det er du som bestemmer. Vi har tilgang til over 500 flyselskaper verden rundt, så du har mange valgmuligheter når du setter sammen eventyret ditt i Miami.
Kan jeg reise til Miami akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Miami kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye annet.

Populære steder å besøke

Aktiviteter