Reiser til Miami 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Miami (og omegn)

Det er på tide å roe ned og nyte en oppfriskende drink ved vannet i Miami (og omegn). Hvis du reiser til Miami (og omegn), kan du se frem til nydelig kystutsikt, f.eks. fra Lummus Park Beach (6 kilometer unna). Vi anbefaler at du bestiller et hotell i nærheten. Hvis du vil ha flere alternativer, er det mange besøkende som bestiller pakkereiser til Miami (og omegn) med overnatting i nærheten av Haulover Park og Surfside Beach.

Dette bør du vite om Miami (og omegn)

  • Det er bare å se frem til å sovne til den beroligende lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Miami (og omegn). Det er fantastisk å bo i gangavstand til stranden.
  • Leiligheter er også et populært valg blant reisende som planlegger å dra på ferie til Miami (og omegn). To gode alternativer er Setai Residence Ocean Front Condo og Brickell Downtown.
  • På vår side med aktiviteter i Miami (og omegn) finner du en oversikt over morsomme aktiviteter i området. Det er imidlertid lite som måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor omtrent 441 000 i Miami (og omegn), er det mange å spørre for å få noen nyttige tips.
  • Etter at du har spart penger på en pakkereise til Miami (og omegn), kan du bruke det du får til overs, på fantastiske opplevelser. Ocean Drive, Dolphin kjøpesenter og American Airlines arena er tre attraksjoner du absolutt bør få med deg.

Oppdag områdene i Miami

Finn de beste områdene og bydelene i Miami for aktivitetene du liker best. Les mer om Miami

De mest populære hotellene i Miami

Miami International Airport Hotel
Miami International Airport Hotel
3 out of 5
N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
Prisen er 1 996 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
1 996 kr
per natt
23. okt.–24. okt.
6,6/10 (3 902 anmeldelser)
Forferdelig hotell, velg noe annet
"Der var hundebæsj i sengen, forferdelig ekkelt, når ungene skulle legge seg. Var også veldig skittent, spesielt på badet. Fikk ingen unnskyldning eller forklaring, fikk et nytt rom, som de kalte suite, suiten bar preg av 70-80-tallet og var skittent. Der lå matrester og kjeks under sengen. Tv virket ..."

Anmeldelse skrevet 20. mai 2023

Miami International Airport Hotel
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 476 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
3 476 kr
per natt
25. okt.–26. okt.
7/10 Good! (5 239 anmeldelser)
"Everything ea excellent!"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2023

Fontainebleau Miami Beach
Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Loews Miami Beach Hotel – South Beach
4.5 out of 5
1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 612 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
3 612 kr
per natt
1. nov.–2. nov.
8,6/10 Excellent! (2 939 anmeldelser)
"Very nice hotel. A litle privy and WIFI cud be a litle better. Othervice classy and porchy."

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2023

Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Miami?
Mindre enn hva du kanskje forestiller deg. Du kan få priser fra kun . Ved å sette sammen flyreise, hotell og leiebil til en skreddersydd pakkereise er reisen til Miami bare noen få klikk unna.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Miami?
Hvis du kombinerer flere bestillinger hos Expedia, kan du spare mye penger. Med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder fra hele verden, kan du skreddersy en pakkereise til Miami som passer ditt budsjett. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å ta med et par interessante aktiviteter og utflukter? Reisen du alltid har drømt om til Miami er endelig innen rekkevidde.
Hvor bør man bo i Miami?
Det finnes mange steder å bestille overnatting i Miami, men et av de mest populære er South Beach. Her er det mye å se og oppleve, blant annet Lincoln Road kjøpesenter. Du kan også bestille hotell i Miami sentrum, som blant annet kan friste med severdigheter som Phillip and Patricia Frost Museum of Science.
Hvilke er de beste hotellene i Miami?
Casa Boutique Hotel og 2 bedroom 2 bath apt in South Beach er to populære alternativer i bydelen South Beach. Hvis du planlegger å utforske Miami sentrum, kan du heller velge Centro Miami Condos by Vine LR eller The Langford Hotel.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Miami?
Selv om prisene kan variere, anbefales det stort sett at du bestiller flyreise så snart som mulig. Mange internasjonale flyvninger ligger ute på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Ikke bekymre deg hvis du bestiller i siste liten, det kan hende du er heldig. Noen ganger er det mulig å finne billige reiser til Miami bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Miami fra Expedia?
Det kommer an på hva du ønsker. Hvis du reiser alene, velger du kanskje fly og hotell. Reiser du sammen med hele vennegjengen til Miami? Da kan en pakkereise med hotell, leiebil og fly være et bedre valg. Expedia gir deg friheten til å skreddersy din egen pakkereise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Miami?
Uansett om du er ute etter spennende opplevelser eller avslapning, kan du organisere ferien nøyaktig som du vil ha den med en pakkereise til Miami. Du får også tilgang til gode rabatter når du kombinerer overnatting med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Miami hos Expedia?
Ja, det er du som bestemmer. Vi samarbeider med over 500 flyselskaper på verdensbasis, for at du skal kunne skreddersy ferieturen din til Miami ut ifra din reisestil.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Miami hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det kan du. Vi har full forståelse for at selv de beste planer kan slå feil, så vi er her for å hjelpe hvis du må gjøre endringer i din pakkereise til Miami. Du kan muligens endre eller kansellere reiseplanen uten at det koster noe hvis du har bestilt i løpet av de siste 24 timene. Hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet krever muligens et gebyr hvis bestillingen ble gjort for mer enn 24 timer siden. Besøk vår kundeserviceportal for mer informasjon. Du bør også sjekke reiseplanen for å se detaljene angående endringsgebyrer.

Populære steder å besøke