Bilutleie i Hollywood

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Hollywood

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Hollywood

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Hollywood
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Hollywood?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer mange forhåndsbetalte bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare gi oss beskjed minimum seks timer før hentetidspunktet. Les gjennom leieavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Hollywood?
Liten størrelse, men store fordeler. Biler i økonomiklassen er det mest populære valget i Hollywood. De er lette å manøvrere og parkere, noe som er ideelt hvis du skal kjøre i byen. Denne typen leiebil kjører også langt på literen, så det er billig farte rundt, Er du på utkikk etter en større bil, kan du se på våre store kjøretøy og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Hollywood?
Hollywood byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å oppleve andre ting i nærheten. Ta en titt på disse forslagene:

  • Ta turen til Jupiter for å få et topp eventyr. Rundt 100 km fra Hollywood finnes det mange fantastiske attraksjoner, blant annet Jupiter Beach.
  • Ca. 75 km unna ligger West Palm Beach, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må få med deg CityPlace mens du er i byen. Denne severdigheten er en av grunnene til at mange elsker å bli en stund i denne byen.
  • Sunken Gardens ligger ca. 310 km fra Hollywood og er et av de fineste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Hollywood gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å gå til for å leie en bil. Vi har leverandører å velge blant i Hollywood, og vi gjør alt for å finne fantastiske priser. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Hollywood. Bilutleie, hoteller, ferieboliger, flyreiser og aktiviteter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Hollywood hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du ser etter, kan Expedia hjelpe deg med å finne de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de fremste leverandørene og bestille det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Hollywood med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Hollywood?
Minst 21 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte krav du bør vite om før du reserverer leiebil i Hollywood. Er du ung, krever mange leverandører et ekstra gebyr per dag, og hvilke bilkategorier du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen kan imidlertid variere fra selskap til selskap, og derfor er det alltid lurt å bruke litt tid på å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Hollywood?
To ting: førerkort og kredittkort i ditt navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Du bør derfor sjekke kravene i avtalen for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Hollywood?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Hollywood var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Hollywood?
Det stemmer, og den gode nyheten er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Hollywood for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Hollywood hvis jeg er under 25?
Om du kan leie en bil i Hollywood når du er under 25, avhenger ofte av leiebilselskapet du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Sørg for at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å unngå dyre overraskelser ved henting.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Hollywood?
Ikke glem å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du svar på alt du lurer på om leiebilforsikring.