Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Fort Lauderdale

Reiseguide
Fort Lauderdale fasiliteter samt sandstrand, tropisk landskap og bukt eller havn

Opplev alt du kan gjøre i Fort Lauderdale. Her finner du shopping og strender. I tillegg kan du se populære severdigheter som Las Olas-stranden og Fort Lauderdale strandpark.

Hvis du liker båter, og da spesielt yachter, bør du ta en ferie i Fort Lauderdale. Byen er meget viktig for yachtfolket langs Atlanterhavets sørøstkyst, og er fast havn for mer enn 42 000 yachter. Byen ligger bare 37 km fra Miami, og er rik på underholdning og luksuriøse fasiliteter. Her finner du alt du forventer fra et eksklusivt sted.

Fort Lauderdale har fått navn etter en serie med fort som ble oppført under den andre seminolkrigen (1825-1842 – seminolene var en lokal indianerstamme), men var på 1900-tallet mest kjent som festby der studenter feiret «Spring Break». Etter hver som disse begivenhetene tok mer og mer av, bestemte byen seg for å vedta lover for å begrense bråkmakerne, noe som førte til at byen sakte men sikkert ble bedre kjent som en destinasjon for yachtfolk, og mindre som en festby.

Til tross for at byens atmosfære endret seg, er Fort Lauderdale fortsatt en by med fokus på ferie og fornøyelser – noe som gjenspeiles av de over 4000 restaurantene og 120 nattklubbene som underholder byens mange gjester.

Kultur er viktig for folket i Fort Lauderdale. Faktisk så viktig at byen har laget et eget distrikt som er dedikert til kunst og underholdning. Distriktet er kjent som Riverwalk Arts & Entertainment District, og området går hele veien fra øst til vest langs Las Olas Boulevard, fra stranden til midt i sentrum.

Distriktet huser 13 kulturelle institusjoner, som inkluderer Florida Grand Opera, Museum of Art og Museum of Discovery & Scienc, før det hele toppes med Broward Centre for Performing Arts i sentrum av Fort Lauderdale. Du finner til og med en fem etasjes høy Autonation IMAX-kino her.

I en by med et så eksklusivt preg, finner man selvfølgelig gode shoppingmuligheter over alt. Du finner alt fra kjøpesentre til designerbutikker, så Fort Lauderdale har absolutt noe for alle og enhver. Når det er sagt, er ikke byens mest kjente shoppingopplevelse verken et kjøpesenter eller en eksklusiv butikk, men det største loppemarkedet i verden! I Lauderhill finner du Fort Lauderdale Swap Shop, et enormt markedet som selger alt du kan forestille deg – og mer enn det.

Dette er en by som blomstrer når det kommer til underholdning, så det bør ikke overraske noen at når solen går ned, blir loppemarkedet Amerikas største drive-in-kino – med hele 13 skjermer som viser alt fra de nyeste filmer til kjente klassikere. Det er rett og slett underholdning på sitt beste!

Videoreiseguide til Fort Lauderdale

Discover neighborhoods in Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Marriott North
Fort Lauderdale Marriott North
4 out of 5
6650 N Andrews Ave, Fort Lauderdale, FL
Prisen er 1 107 kr per natt fra 3. aug. til 3. aug.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Fort Lauderdale og 5 kilometer unna Palm-Aire Country Club, Fort Lauderdale stadion og Isle Casino and Racing. Dessuten ...
4.1/5Very Good! (954 anmeldelser)
ventehotel
"Hjemreise ble utsatt et døgn pga uvær. vi fant dette hotellet og ble positivt overasket over svømmebasseng og nærhet til gode restauranter. Perfekt for vårt formål men ellers litt avsides."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Fort Lauderdale Marriott North
Plaza Hotel Fort Lauderdale
Plaza Hotel Fort Lauderdale
3.5 out of 5
5100 N State Rd 7, Fort Lauderdale, FL
Prisen er 707 kr per natt fra 3. aug. til 3. aug.
Dette hotellet ligger i Fort Lauderdale og 10 kilometer unna Fort Lauderdale stadion, Veterans Park og Fort Lauderdale Swan-butikk. Dessuten ligger Sunrise Country ...
2.5/5 (2,859 anmeldelser)
Trist opplevelse
"Gammelt rom med stort behov for oppgradering. Luktet mugg og badet var fra 70 tallet."

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Plaza Hotel Fort Lauderdale
B Ocean Resort
B Ocean Resort
4 out of 5
1140 Seabreeze Blvd, Fort Lauderdale, FL
Prisen er 1 736 kr per natt fra 1. sep. til 1. sep.
Dette resort-hotellet, i sentrum, befinner seg ved stranden i East Fort Lauderdale og 10 minutters gange unna Bahia Mar Marina, Fort Lauderdale strandpark og ...
3.6/5Good! (3,586 anmeldelser)
"Nær havet og greit i forhold til flyplass, hyggelige ansatte"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

B Ocean Resort
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
HYATT house Fort Lauderdale Airport & Cruise Port
HYATT house Fort Lauderdale Airport & Cruise Port
3 out of 5
90 SW 18th Avenue, Dania Beach, FL
Prisen er 1 484 kr per natt fra 8. aug. til 8. aug.
Dette leilighetshotellet ligger nær flyplassen og 15 kilometer unna Port Everglades, Broward senter for utøvende kunst og Oppdagelses- og vitenskapsmuseum. Sawgrass ...
4.4/5Excellent! (2,077 anmeldelser)
Ok 3 stjernes hotell
"Hverken spesielt dårlig eller bra, helt ok. Greit hotell dersom man ønsker en rimelig overnatting før cruise eller lignende."

Anmeldelse skrevet 14. feb. 2018

HYATT house Fort Lauderdale Airport & Cruise Port
Hyde Resort & Residences
Hyde Resort & Residences
4.5 out of 5
4111 S. Ocean Drive, Hollywood, FL
Prisen er 4 303 kr per natt fra 30. aug. til 30. aug.
Dette leilighetshotellet ligger ved stranden i Hollywood South Central Beach og 5 minutters gange unna Hallandale Beach og Hollywood Beach. Gulfstream Park Racing ...
3.4/5 (1,155 anmeldelser)
Perfekt for oss
"Dette var det perfekte hotellet for oss på alle måter. Stilige rom, moderne fellesområder, funksjonelt treningsrom og sentral beliggenhet. Vinskap definitivt tilbake."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2018

Hyde Resort & Residences
Sonesta ES Suites Fort Lauderdale Plantation
Sonesta ES Suites Fort Lauderdale Plantation
3 out of 5
410 N Pine Island Rd, Plantation, FL
Prisen er 1 484 kr per natt fra 3. aug. til 3. aug.
Dette leilighetshotellet ligger i Plantation og 5 kilometer unna Westfield Broward kjøpesenter, Jacaranda Golf Club og Plantation Heritage Park. Plantation Village ...
4.4/5Excellent! (1,125 anmeldelser)
Perfekt for storfamilien
"Hadde en leilighetssuite med to soverom. Mer enn nok plass for fem personer. God komfort og rent på alle rom. Rommet og hotellet generelt var litt datert og møbler og inventar noe slitt. Gode senger og deilige håndklær. kjøkken på rommet, men med lite inventar så egnet seg best til små måltider. ..."

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2017

Sonesta ES Suites Fort Lauderdale Plantation
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Fort Lauderdale

Populære aktiviteter i Fort Lauderdale

Byer nær Fort Lauderdale