Miami

Hoteller i Miami

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Miami

Sjekk prisene i Miami for i kveld, 18. sep. - 19. sep.
Sjekk prisene i Miami for denne helgen, 20. sep. - 22. sep.
Sjekk prisene i Miami for neste helg, 27. sep. - 29. sep.

Hoteller i Miami

Bilde av Best Western Premier Miami Intl Airport Hotel & Suites Coral Gables
754 kr
per natt
8. okt.–9. okt.
4.1/5Veldig bra! (5,330 anmeldelser)
Nice hotel near MIA with shuttle

"Difficult to know when the shuttle came to the airport, but when it came, everything was great. Nice driver(s) and he told me everything I need for the 1 night stay.. The room was big and I got a breakfast-voucher which I left to early to use :( The shuttle to the airport leaves every half and hour ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. apr. 2017

Best Western Premier Miami Intl Airport Hotel & Suites Coral Gables
Bilde av Pullman Miami Airport
4 out of 5
5800 Blue Lagoon Dr, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
880 kr
per natt
30. sep.–1. okt.
4/5Veldig bra! (3,743 anmeldelser)
Bra flyplasshotell

"Hotell ved flyplassen, men ligger også ved en liten innsjø. Eldre rom, men fancy «utenpå». Gode seng, men slarkne stikkontakter, noe som et upraktisk ved stort ladebehov etter lang reise. AirPort shuttle hver halvtlme. Deilig basseng."…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2018

Pullman Miami Airport
Bilde av 1 Hotel South Beach
5 out of 5
2341 Collins Avenue, Miami Beach, FL
2 828 kr
per natt
24. sep.–25. sep.
4.5/5Fantastisk! (1,983 anmeldelser)
BRA

"Fantastiske fasiliteter, spesielt treningssenteret og bassenget på taket, alt annet bra også."…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019

1 Hotel South Beach
Bilde av Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 097 kr
per natt
1. okt.–2. okt.
4.1/5Veldig bra! (7,564 anmeldelser)

"Fantastiske fasiliteter Enkel betjent parkering Noe høy partyfaktor Dyr mat"…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Fontainebleau Miami Beach
Bilde av La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East
2.5 out of 5
3501 NW Le Jeune Rd, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
756 kr
per natt
25. sep.–26. sep.
3.6/5Bra! (2,131 anmeldelser)
Bra flyplasshotell med hyggelig personale.

"Hotell rett ved flyplassen. Ingen butikker eller restauranter i nærheten. Enkel frokost. Fint bassengområde. Oppskrytt shuttelbuss til Dolphin mall. Kostet 10$, og brukte 1 time hver vei. Koselig personale."…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East
Bilde av Loews Miami Beach Hotel – South Beach
4.5 out of 5
1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 821 kr
per natt
17. okt.–18. okt.
4.4/5Utmerket! (4,309 anmeldelser)

"Great location, beautiful common areas and flawless rooms. We were given a room with a balcony adding to the overall experience. The bed was very comfortable. The service was excellent, both at the check-in, the valet service and in the pool area. The only place the service was not great was at breakfast ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2019

Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Bilde av Regency Hotel Miami
3.5 out of 5
1000 NW Le Jeune Rd., Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
799 kr
per natt
25. sep.–26. sep.
3.6/5Bra! (2,551 anmeldelser)
Slitt og godt brukt.

"Tja,slitt og godt brukt. Bruker ikkje det hotellet neste gang."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2019

Regency Hotel Miami
Bilde av Beacon Hotel South Beach
4 out of 5
720 Ocean Dr, Miami Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 228 kr
per natt
23. sep.–24. sep.
4.1/5Veldig bra! (2,316 anmeldelser)
Flott beliggenhet

"Hotellet ligger midt i smørøyet på Ocean Drive. Dette er stedet alle må innom når man er i Miami og South Beach. Når det er sagt så bører hotellet preg av å være eldre og litt slitt. Grei betjening men ikke noe mer. Frokosten var ikke verdt å ta med seg. Rommet var ok. Rent og pent men veldig lite ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2019

Beacon Hotel South Beach
Bilde av Miami International Airport Hotel
3 out of 5
N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
1 301 kr
per natt
19. sep.–20. sep.
3.3/5 (7,743 anmeldelser)
Average

"Not that good hotel, but works because of it’s location that are great."…"

Anmeldelse skrevet 22. apr. 2019

Miami International Airport Hotel
Bilde av Mondrian South Beach
4.5 out of 5
1100 West Ave, Miami Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 275 kr
per natt
19. sep.–20. sep.
4/5Veldig bra! (1,944 anmeldelser)
Bor nok ikke her igjen

"Hotellet er fint, men her var det litt harry miami party faktor. Rommet var i PH, her kunne du nesten stikke hånda under gleppa i døra - så alt som skjedde i gangen fikk du med deg, våknet mange ganger av folk som bråka i gangen. Sengen på rommet var queensize eller mindre, det var litt trangt! Ute ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2019

Mondrian South Beach
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Miami fra 754 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Miami

Hotell Miami: Florida er en spennende reisedestinasjon for oss her oppe i nord. Her er det varmt og godt, ikke kun om sommeren, men også om vinteren. Dette gjør den amerikanske staten populær blant nordmenn, da det ofte frister med en pause fra den kalde vinteren i Nord-Europa. Miami kan sies å være Floridas hovedstad, og har et vell av hoteller i alle kategorier. Her finner du alt fra 5-stjerners hoteller øverst i spekteret til leilighetshoteller, romantiske hoteller, samt ett og annet billighotell.

Med Expedia finner du enkelt et billig hotell i Miami. De mange hundre hotellene burde dekke behovene til de fleste, enten du er ute etter et strandhotell, familiehotell eller forretningshotell. Tenk imidlertid litt over hvor hotellet ligger, så du velger et hotell som er i nærheten av attraksjonene du vil oppleve når du reiser til Miami .

Oppdag flotte Miami

Det fine været og strandlivet er de viktigste magnetene for folk som bestiller seg flybilletter til Miami . Både byen og områdene rundt har mye å by på her. South Beach er spesielt populær med sin lange strandpromenade, mange shoppingmuligheter, gode restauranter og fete fester. Kort sagt vrimler det av underholdningstilbud i området omkring Miami! Det finnes utallige restauranter, nattklubber, butikker og hoteller i og omkring Miami.

Du kan mingle med fiffen i yachtklubbene på Miami Beach, oppsøke festene på South Beach eller nyte et cruise i ro og mak. Folk kommer til Miami for å ha det gøy.

By med stort mangfold

Miami her et stort kulturelt mangfold. Rundt to tredjedeler av befolkningen er av latinamerikansk opprinnelse, og det snakkes gjerne spansk og engelsk om hverandre. Cuba ligger ikke langt fra Miami, eller Sør-Florida, og flere av de kubanske innvandrerne har bosatt seg i et strøk vest i byen som kalles Little Havana. I denne delen av byen avholdes det årlige "Carnival Miami" - en eksplosjonsartet festival der latinsk musikk og livsglede står i høysetet, og som turister fra heller verden kommer for å delta i.

Ta en pause fra solen

Mye av livet i solskinnsbyen Miami foregår av logiske årsaker utendørs. Det kan til tross for varmen være både hektisk og underholdende. Trenger du en pause fra solen, kan du trekke innendørs, til et av byens museer. På Miami Beach kan du eksempelvis ta en tur til Bass-museet. Her finner du kunstskatter fra alle verdenshjørner, helt fra renessansen og frem til i dag. På Low-museet kan du se en anselig samling kunst og gjenstander fra antikkens Hellas og Roma, mens Museum of Modern Art stiller ut samtidskunst. Seaquarium på Virginia Beach kan også være verdt et besøk.

Få maksimalt ut av Miami

Turistkortet Miami Card er en fin måte å se byen og severdighetene på. Med dette kortet får du adgang til rundturer i åpen buss, museer og severdigheter. Det er også veldig fint å komme seg rundt med sykkel, hvis du ikke foretrekker en åpen kabriolet – det er nemlig veldig billig å leie bil i Miami .

Everglades ligger ti mil fra Miami. Her kan du oppleve et spektakulært landskap av sumper og innsjøer med et utrolig fasinerende økosystem. Her bor slanger, alligatorer, hegrer og en mengde eksotiske fugler. Du kan bli kjørt rundt i et Hydrokopter mens du er der, en flatbunnet båt drevet av propell i lufta. Denne tar deg med rundt i den egenartede nasjonalparken. Dette er en opplevelse det knapt finnes maken til andre steder, og anbefales på det sterkeste dersom du skulle ha anledning til å bli med på en ekspedisjon.

Hotellbestilling: Miami

Du kan finne alle typer hoteller i Miami. Er du på tur med familien, er du kanskje ute etter et flott familiehotell. Er du derimot på tur alene, eller med vennegjengen holder det kanskje med et billigere hotell med litt færre stjerner. Uansett om du skulle være på forretningsreise, familiereise, eller hva det enn skulle være, kan du være helt sikker på å finne overnatting i Miami!

Før du finner det perfekte hotelltilbudet for akkurat deg og dine behov er det imidlertid nødvendig å gjøre litt research. Denne prosessen kan Expedia assistere deg gjennom. Bare følg en av metodene i listen nedenfor, og du vil snart være klar til å pakke kofferten og sette kursen mot Miami - The Magic City!

Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Miami. Et annet alternativ er å bruke søkefiltrene til å vise hoteller i bestemte områder i Miami, forskjellige hotelltyper, hotellkjeder eller hotellklasser. Du har også mulighet til å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Miami for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Miami

Nylige anmeldelser av hoteller i Miami