Hoteller i Miami

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hvilket område i Miami passer best for deg?

Finn de beste områdene og bydelene i Miami for aktivitetene du liker best. Les mer om Miami

Hoteller i Miami

Kimpton EPIC Hotel
5 out of 5
270 Biscayne Blvd Way, Miami, FL
3 663 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.3/5Excellent! (2,065 anmeldelser)
Beste hotel downtown Miami?

"Et av de beste hoteller jeg har bodd på. Ekslusivt bassengområde i 16 etage med utsikt mot Bay og Miami Beach. Nydelige restauranter og barer og gratis vinsmaking hver ettermiddag."…"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2019

Kimpton EPIC Hotel
WoodSpring Suites Miami Southwest
2.5 out of 5
16055 SW 117th Avenue, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
961 kr
per night
Feb 23 - Feb 24
3.9/5Very Good! (472 anmeldelser)
Ok Hotel

"It was a ok Hotel. Nothing more nothing less."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2019

WoodSpring Suites Miami Southwest
Sheraton Miami Airport Hotel & Executive Meeting Center
3.5 out of 5
3900 NW 21st St, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 643 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4/5Very Good! (4,637 anmeldelser)

"Jeg har bodd mange ganger på dette hotellet og har normalt vært meget fornøyd . Denne gangen klarte jeg ikke å justere temperaturen på våre rom #429 og #435 .Aircondition stod max cold absolutt hele tiden under vårt opphold ."…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2018

Sheraton Miami Airport Hotel & Executive Meeting Center
Pullman Miami Airport
4 out of 5
5800 Blue Lagoon Dr, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 739 kr
per night
Feb 6 - Feb 7
4/5Very Good! (3,952 anmeldelser)
Hyggelige ansatte men skittent

"Bodde her 1 natt etter cruiseferie i karibien, hyggelig ansatte og hyggelig kaffebar i resepsjonsområdet. Bra wifi var der og. Rommet vi fikk utdelt var en katastrofe. Første som møtte oss var ei forferdelig lukt på rommet, vi bestilte rom med to dobbeltsenger der den ene var knekket i to deler. ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2019

Pullman Miami Airport
YVE Hotel Miami
3.5 out of 5
146 Biscayne Blvd, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 219 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
3.7/5Good! (3,454 anmeldelser)

"Bra størrelse på rommene, men sengene var litt i minste laget for 2 voksene.. Hotellet var også veldig lett å finne, parkering gikk smidig."…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019

YVE Hotel Miami
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East
2.5 out of 5
3501 NW Le Jeune Rd, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 272 kr
per night
Feb 25 - Feb 26
3.6/5Good! (2,261 anmeldelser)
Bra flyplasshotell med hyggelig personale.

"Hotell rett ved flyplassen. Ingen butikker eller restauranter i nærheten. Enkel frokost. Fint bassengområde. Oppskrytt shuttelbuss til Dolphin mall. Kostet 10$, og brukte 1 time hver vei. Koselig personale."…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East
Regency Hotel Miami
3.5 out of 5
1000 NW Le Jeune Rd., Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 264 kr
per night
Feb 18 - Feb 19
3.6/5Good! (2,778 anmeldelser)
Slitt og godt brukt.

"Tja,slitt og godt brukt. Bruker ikkje det hotellet neste gang."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2019

Regency Hotel Miami
OB Brickell Miami
4 out of 5
1451 South Miami Avenue, Miami, FL
2 378 kr
per night
Feb 5 - Feb 6
4.5/5Wonderful! (655 anmeldelser)
Uhyggelig personal i resepsjon

"Vi hadde 2 netter på dette hotellet/leilighetskomplekset. Uhyggelig personal i resepsjonen. Vi kom inn i lobbyen med bagasje og gikk fram til resepsjonen, jenta der sa bare " Lurer dere på noe? " (på engelsk) uten noen form for smil eller følelsen at du er velkommen. Vi skulle selvfølgelig sjekke ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2019

OB Brickell Miami
Hilton Miami Airport Blue Lagoon
4 out of 5
5101 Blue Lagoon Dr, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 773 kr
per night
Feb 16 - Feb 17
4.1/5Very Good! (5,022 anmeldelser)
Bra hotell med super service

"Hotellet var bra, god frokost og god mat i restauranten. De holdt Air conditionen på litt for lav temperatur i fellesområder og konferanserom, ble litt i kaldeste laget til og med for en nordmann. Bassenget var stengt pga. oppussing, det var litt kjedelig ettersom jeg hadde pakket med badeshorts. ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Hilton Miami Airport Blue Lagoon
Days Inn by Wyndham Miami International Airport
2 out of 5
7250 Nw 11th St, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
949 kr
per night
Jan 27 - Jan 28
3.2/5 (2,051 anmeldelser)
Very nice staff !

"Shuttel from the airport was free, but not the shuttel to the habour. Very nice staff!!"…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2017

Days Inn by Wyndham Miami International Airport
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Miami
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Miami

Hotell Miami: Florida er en spennende reisedestinasjon for oss her oppe i nord. Her er det varmt og godt, ikke kun om sommeren, men også om vinteren. Dette gjør den amerikanske staten populær blant nordmenn, da det ofte frister med en pause fra den kalde vinteren i Nord-Europa. Miami kan sies å være Floridas hovedstad, og har et vell av hoteller i alle kategorier. Her finner du alt fra 5-stjerners hoteller øverst i spekteret til leilighetshoteller, romantiske hoteller, samt ett og annet billighotell.

Med Expedia finner du enkelt et billig hotell i Miami. De mange hundre hotellene burde dekke behovene til de fleste, enten du er ute etter et strandhotell, familiehotell eller forretningshotell. Tenk imidlertid litt over hvor hotellet ligger, så du velger et hotell som er i nærheten av attraksjonene du vil oppleve når du reiser til Miami .

Oppdag flotte Miami

Det fine været og strandlivet er de viktigste magnetene for folk som bestiller seg flybilletter til Miami . Både byen og områdene rundt har mye å by på her. South Beach er spesielt populær med sin lange strandpromenade, mange shoppingmuligheter, gode restauranter og fete fester. Kort sagt vrimler det av underholdningstilbud i området omkring Miami! Det finnes utallige restauranter, nattklubber, butikker og hoteller i og omkring Miami.

Du kan mingle med fiffen i yachtklubbene på Miami Beach, oppsøke festene på South Beach eller nyte et cruise i ro og mak. Folk kommer til Miami for å ha det gøy.

By med stort mangfold

Miami her et stort kulturelt mangfold. Rundt to tredjedeler av befolkningen er av latinamerikansk opprinnelse, og det snakkes gjerne spansk og engelsk om hverandre. Cuba ligger ikke langt fra Miami, eller Sør-Florida, og flere av de kubanske innvandrerne har bosatt seg i et strøk vest i byen som kalles Little Havana. I denne delen av byen avholdes det årlige "Carnival Miami" - en eksplosjonsartet festival der latinsk musikk og livsglede står i høysetet, og som turister fra heller verden kommer for å delta i.

Ta en pause fra solen

Mye av livet i solskinnsbyen Miami foregår av logiske årsaker utendørs. Det kan til tross for varmen være både hektisk og underholdende. Trenger du en pause fra solen, kan du trekke innendørs, til et av byens museer. På Miami Beach kan du eksempelvis ta en tur til Bass-museet. Her finner du kunstskatter fra alle verdenshjørner, helt fra renessansen og frem til i dag. På Low-museet kan du se en anselig samling kunst og gjenstander fra antikkens Hellas og Roma, mens Museum of Modern Art stiller ut samtidskunst. Seaquarium på Virginia Beach kan også være verdt et besøk.

Få maksimalt ut av Miami

Turistkortet Miami Card er en fin måte å se byen og severdighetene på. Med dette kortet får du adgang til rundturer i åpen buss, museer og severdigheter. Det er også veldig fint å komme seg rundt med sykkel, hvis du ikke foretrekker en åpen kabriolet – det er nemlig veldig billig å leie bil i Miami .

Everglades ligger ti mil fra Miami. Her kan du oppleve et spektakulært landskap av sumper og innsjøer med et utrolig fasinerende økosystem. Her bor slanger, alligatorer, hegrer og en mengde eksotiske fugler. Du kan bli kjørt rundt i et Hydrokopter mens du er der, en flatbunnet båt drevet av propell i lufta. Denne tar deg med rundt i den egenartede nasjonalparken. Dette er en opplevelse det knapt finnes maken til andre steder, og anbefales på det sterkeste dersom du skulle ha anledning til å bli med på en ekspedisjon.

Hotellbestilling: Miami

Du kan finne alle typer hoteller i Miami. Er du på tur med familien, er du kanskje ute etter et flott familiehotell. Er du derimot på tur alene, eller med vennegjengen holder det kanskje med et billigere hotell med litt færre stjerner. Uansett om du skulle være på forretningsreise, familiereise, eller hva det enn skulle være, kan du være helt sikker på å finne overnatting i Miami!

Før du finner det perfekte hotelltilbudet for akkurat deg og dine behov er det imidlertid nødvendig å gjøre litt research. Denne prosessen kan Expedia assistere deg gjennom. Bare følg en av metodene i listen nedenfor, og du vil snart være klar til å pakke kofferten og sette kursen mot Miami - The Magic City!

Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Miami. Et annet alternativ er å bruke søkefiltrene til å vise hoteller i bestemte områder i Miami, forskjellige hotelltyper, hotellkjeder eller hotellklasser. Du har også mulighet til å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Miami for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Miami

Nylige anmeldelser av hoteller i Miami

Flere reisealternativer