Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Miami

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Miami

Finn de beste områdene og bydelene i Miami for aktivitetene du liker best. Les mer om Miami

Hoteller i Miami

Aloft Miami Airport
3 out of 5
7220 Northwest 36th Street, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 020 kr per natt
13.12 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,284 anmeldelser)
Designhotell med potensiale

"Passer bra for overnatting ved ankomst/avreise Miami. Stilig og moderne hotell som satser på enkle løsninger, men de har potensiale for utvikling. Rommene var store og fine, fellesområdene enkle men moderne. Uerfaren bemanning og lite fristende frokost trekker ned. Vi bestilte frokost på forhånd, ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2017

Aloft Miami Airport
YVE Hotel Miami
3.5 out of 5
146 Biscayne Blvd, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 210 kr per natt
0.54 km fra sentrum
3.7/5Good! (3,674 anmeldelser)
Sentralt

"Sentralt og greit. (Meget treg heis.) Kunne måtte vente opp til 20 min på heisen. Dyr frokost."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

YVE Hotel Miami
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East
2.5 out of 5
3501 NW Le Jeune Rd, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 780 kr per natt
8.29 km fra sentrum
3.6/5Good! (2,541 anmeldelser)

"Veldig rent hotel, jeg kan anbefale hotel. Personellet var profesionellt."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East
OB Brickell Miami
4 out of 5
1451 South Miami Avenue, Miami, FL
Prisen er 2 681 kr per natt
1.45 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (831 anmeldelser)
Superclean and spacious apartments

"We had a great stay at OB Brickell, apartments are spacious and superclean, front desk very serviceminded, included parking with own key, need key in elevators. All in all a very nice stay. We will be back"…"

Anmeldelse skrevet 30. jan. 2020

OB Brickell Miami
Pullman Miami Airport
4 out of 5
5800 Blue Lagoon Dr, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 047 kr per natt
10.22 km fra sentrum
4/5Very Good! (4,231 anmeldelser)
Pullmann

"Stort rom med fine fasiliteter. Vi ladde bare en overnatting. Kan anbefales. Kort vei til flyplassen"…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Pullman Miami Airport
Nuvo Suites Hotel
3.5 out of 5
1750 NW 107th Ave, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 961 kr per natt
18.12 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (1,462 anmeldelser)
Utmerket for shopping

"Flott beliggenhet med Miami International Mall rett over gaten (5 min å gå siden parkeringsplassen der er stor), og relativt kort vei til Dolphin Mall. Stort rom med kjøkken og spisebord, god plass, men badet sto ikke i stil. Det var relativt lite med liten plass til å sette fra seg ting. Vi var ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Nuvo Suites Hotel
Embassy Suites by Hilton Miami International Airport
3.5 out of 5
3974 NW South River Drive, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 232 kr per natt
8.2 km fra sentrum
3.8/5Good! (2,878 anmeldelser)
Anbefales

"Sentral beliggenhet ift flyplassen. Store og gode rom. Rent og pent. Frokost inkludert, samt gratis drinker og snacks på kveldene. Litt flystøy ute ved bassenget. Tipp topp hotell ifm reise til/fra Miami internasjonale flyplass."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Embassy Suites by Hilton Miami International Airport
Miami International Airport Hotel
3 out of 5
N.W. 20th & Lejeune Road, Miami, FL
Prisen er 1 119 kr per natt
9.21 km fra sentrum
3.3/5 (8,716 anmeldelser)
Dyrt og slitt.

"Det er veldig slitne rom, og teppene på gulvet er ikke for folk med astma/allergi. Med den standarden er rommene overpriset."…"

Anmeldelse skrevet 20. des. 2019

Miami International Airport Hotel
Fortune House Hotel Suites
4 out of 5
185 SE 14th Ter, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 249 kr per natt
1.4 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (1,271 anmeldelser)

"the facility was well kept and modern. Enjoyed our stay."…"

Anmeldelse skrevet 18. mai 2020

Fortune House Hotel Suites
Hampton Inn & Suites - Miami-Airport South/Blue Lagoon
2.5 out of 5
777 Nw 57th Ave, Miami, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 133 kr per natt
9.87 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (1,994 anmeldelser)
Flott beliggenhet

"Kort vei fra Miami International Airport, shuffle til flyplassen. Veldig bra utvalg i mat som man kunne få om ettermiddagen, like bra utvalg til frokost, begge deler inkludert i prisen."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Hampton Inn & Suites - Miami-Airport South/Blue Lagoon
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Miami
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Miami

Hotell Miami: Florida er en spennende reisedestinasjon for oss her oppe i nord. Her er det varmt og godt, ikke kun om sommeren, men også om vinteren. Dette gjør den amerikanske staten populær blant nordmenn, da det ofte frister med en pause fra den kalde vinteren i Nord-Europa. Miami kan sies å være Floridas hovedstad, og har et vell av hoteller i alle kategorier. Her finner du alt fra 5-stjerners hoteller øverst i spekteret til leilighetshoteller, romantiske hoteller, samt ett og annet billighotell.

Med Expedia finner du enkelt et billig hotell i Miami. De mange hundre hotellene burde dekke behovene til de fleste, enten du er ute etter et strandhotell, familiehotell eller forretningshotell. Tenk imidlertid litt over hvor hotellet ligger, så du velger et hotell som er i nærheten av attraksjonene du vil oppleve når du reiser til Miami .

Oppdag flotte Miami

Det fine været og strandlivet er de viktigste magnetene for folk som bestiller seg flybilletter til Miami . Både byen og områdene rundt har mye å by på her. South Beach er spesielt populær med sin lange strandpromenade, mange shoppingmuligheter, gode restauranter og fete fester. Kort sagt vrimler det av underholdningstilbud i området omkring Miami! Det finnes utallige restauranter, nattklubber, butikker og hoteller i og omkring Miami.

Du kan mingle med fiffen i yachtklubbene på Miami Beach, oppsøke festene på South Beach eller nyte et cruise i ro og mak. Folk kommer til Miami for å ha det gøy.

By med stort mangfold

Miami her et stort kulturelt mangfold. Rundt to tredjedeler av befolkningen er av latinamerikansk opprinnelse, og det snakkes gjerne spansk og engelsk om hverandre. Cuba ligger ikke langt fra Miami, eller Sør-Florida, og flere av de kubanske innvandrerne har bosatt seg i et strøk vest i byen som kalles Little Havana. I denne delen av byen avholdes det årlige "Carnival Miami" - en eksplosjonsartet festival der latinsk musikk og livsglede står i høysetet, og som turister fra heller verden kommer for å delta i.

Ta en pause fra solen

Mye av livet i solskinnsbyen Miami foregår av logiske årsaker utendørs. Det kan til tross for varmen være både hektisk og underholdende. Trenger du en pause fra solen, kan du trekke innendørs, til et av byens museer. På Miami Beach kan du eksempelvis ta en tur til Bass-museet. Her finner du kunstskatter fra alle verdenshjørner, helt fra renessansen og frem til i dag. På Low-museet kan du se en anselig samling kunst og gjenstander fra antikkens Hellas og Roma, mens Museum of Modern Art stiller ut samtidskunst. Seaquarium på Virginia Beach kan også være verdt et besøk.

Få maksimalt ut av Miami

Turistkortet Miami Card er en fin måte å se byen og severdighetene på. Med dette kortet får du adgang til rundturer i åpen buss, museer og severdigheter. Det er også veldig fint å komme seg rundt med sykkel, hvis du ikke foretrekker en åpen kabriolet – det er nemlig veldig billig å leie bil i Miami .

Everglades ligger ti mil fra Miami. Her kan du oppleve et spektakulært landskap av sumper og innsjøer med et utrolig fasinerende økosystem. Her bor slanger, alligatorer, hegrer og en mengde eksotiske fugler. Du kan bli kjørt rundt i et Hydrokopter mens du er der, en flatbunnet båt drevet av propell i lufta. Denne tar deg med rundt i den egenartede nasjonalparken. Dette er en opplevelse det knapt finnes maken til andre steder, og anbefales på det sterkeste dersom du skulle ha anledning til å bli med på en ekspedisjon.

Hotellbestilling: Miami

Du kan finne alle typer hoteller i Miami. Er du på tur med familien, er du kanskje ute etter et flott familiehotell. Er du derimot på tur alene, eller med vennegjengen holder det kanskje med et billigere hotell med litt færre stjerner. Uansett om du skulle være på forretningsreise, familiereise, eller hva det enn skulle være, kan du være helt sikker på å finne overnatting i Miami!

Før du finner det perfekte hotelltilbudet for akkurat deg og dine behov er det imidlertid nødvendig å gjøre litt research. Denne prosessen kan Expedia assistere deg gjennom. Bare følg en av metodene i listen nedenfor, og du vil snart være klar til å pakke kofferten og sette kursen mot Miami - The Magic City!

Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Miami. Et annet alternativ er å bruke søkefiltrene til å vise hoteller i bestemte områder i Miami, forskjellige hotelltyper, hotellkjeder eller hotellklasser. Du har også mulighet til å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Miami for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Miami?
Four Seasons Hotel at The Surf Club er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og spa med full service. Det tar dessuten bare 8 minutter å gå til Surfside Beach. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Mandarin Oriental, Miami og Hampton Inn & Suites Miami Midtown også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Miami hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Miami.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Miami?
Basert på anmeldelser er Newport Beachside Hotel & Resort et populært overnattingssted med 3 stjerner. en resort passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. Noen andre rimelige alternativer er Runway Inn Miami International Airport og Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Miami?
Hampton Inn Miami Dadeland er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med et utendørsbasseng og gratis parkering. Andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Best Western Plus Windsor Inn og Doral Inn & Suites Miami Airport West. Attraksjoner som Miami Seaquarium og Dyrepark Miami passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Miami?
Dream South Beach er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og badekåper. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort og Mandarin Oriental, Miami.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Miami?
Kimpton Surfcomber Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et utendørsbasseng. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort og Metropole Suites South Beach, a South Beach Group Hotel.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Miami?
Four Seasons Hotel at The Surf Club er et populært overnattingssted 4,5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 3 restauranter og et utendørsbasseng. Andre valgmuligheter nær stranden er Starlite Hotel og Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Lummus Park Beach eller Surfside Beach.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Miami?
Kimpton EPIC Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 3 barer. 1 Hotel South Beach og Delano South Beach Miami er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Miami?
Blanc Kara - Adults Only er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et leilighetshotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Chelsea, a South Beach Group Hotel og The Whitelaw Hotel, a South Beach Group Hotel er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Miami?
Shula’s Hotel & Golf Club er et populært overnattingssted 3,5 stjerner. en resort kan dessuten friste med en golfbane og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Homewood Suites by Hilton Miami Dolphin Mall og Sleep Inn Miami International Airport. Du kan spille golf på Miami Beach golfklubb, Crandon Golf på Key Biscayne eller Bayshore kommunale golfbane mens du er i byen.
Hva er det beste spahotellet i Miami?
Fontainebleau Miami Beach er blant de beste spahotellene på stranden og har 9 restauranter, 8 barer, utendørs basseng og treningssenter. Du kan nyte ansiktsbehandlinger, rensende kroppsinnpakning eller svensk massasje i hotellets egen spa-avdeling. Miami har også andre populære spahoteller, som The Standard Spa Miami Beach og Mandarin Oriental, Miami.

Nylige anmeldelser av hoteller i Miami

Flere reisealternativer