Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Miami

Se de 36 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Miami

Miami – aktiviteter i en populær havneby

Miami ligger sørøst i USA i delstaten Florida og byen ble grunnlagt i 1896 i forbindelse med byggingen av jernbanen. Byen har en nær forbindelse med Cuba og resten av Latin-Amerika og en stor del av befolkningen kommer enten derfra eller har røtter der. Som et resultat av dette er det en helt spesiell atmosfære i Miami som kan minne en del om Sør-Amerika. Miami er verdens travleste havneby

og et utall av cruiseskip legger til her i løpet av et år. Tilbudet av ting å gjøre i Miami er svært stort. Her kan du boltre deg langs strendene og på sjøen danse deg gjennom nettene og handle til det ryker av kredittkortet.

Opplev nattelivet i Miami

Miami er kjent for å være byen som aldri sover. Spesielt i områdene ved Miami Beach har du mange utesteder å velge mellom. Noen av stedene er fine til å ta en drink på vei hjem fra stranden som for eksempel Wet Willies hvor du kan sette deg på takterrassen og nyte utsikten over stranden. Andre steder lader opp stemningen til en runde på klubbene senere på natten. Ta for eksempel en tur til Hoy Como Ayer hvor du kan danse til kubanske liveband og oppleve en unik stemning. Hvis du kjøper et Miami Party Pass får du gå foran køen på en rekke populære utesteder og nyte godt av spesialrabatter.

Miami – ting å gjøre for den filminteresserte

Det er mange filmer og TV-serier som er spilt inn i Miami gjennom årenes løp. Her kan du ta en rundtur og se favorittstedene dine fra skjermen med egne øyne. Er du heldig så spilles det inn en film mens du er i byen. Hvis du registrerer deg hos ett av castingselskapene kan du kanskje få være statist i en scene. Kanskje ser du også en stjerne eller to på en nattklubb eller på strandpromenaden?

Utflukter og aktiviteter i Miami

Området rundt Miami er også veldig spennende og det er mange arrangører som tilbyr utflukter og guidede turer. Hva med en tur til Everglades for å se på alligatorer? Bli med i en sumpbåt og se alligatorene og andre dyr på nært hold. Etter turen får du se et underholdende og lærerikt show om livet i sumpen. Hva med å ta en av de populære dagsturene til Key West? En av de mange kunstomvisningene kan også anbefales. Byen er nemlig full av spesielle bygninger og gatekunst. Hvis du ønsker en organisert omvisning kan du bli med på en guidet sightseeingtur i Miami.

Opplev butikkene og kjøpesentrene

Hvis du vil bruke litt tid på å handle har du mange muligheter i Miami. Her er det flere store kjøpesentre. Ta for eksempel turen til Dolphin Mall hvor du finner mange merkevarebutikker med varer som er langt rimeligere enn om du skulle kjøpt det samme hjemme i Norge. På det økologiske markedet Coconut Grove kan du finne mange spennende produkter. Husk å besøke en av de mange sigarbutikkene og få med deg en eske sigarer hjem!

Kart

Discover neighborhoods in Miami

South Beach

Dette er et av landets mest berømte kyststrekninger, med krystallklart vann og fasjonable nattklubber, butikker og kunstgallerier.

StrenderKulturSjø

Miami sentrum

Miami sentrum har mye å by på, blant annet vakre strender og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Shoppingdistrikt i Miami sentrum og Bayfront Park, og hopper du på metroen på First Street Metromover Station eller Knight Center Metromover Station, kan du utforske mer av byen.

SkyskrapereUrbantLevende musikk

Brickell

Brickell er kjent for blant annet vakre strender og god mat, og du kan også få med deg kjente attraksjoner som Brickell City Centre og Mary Brickell Village. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Financial District Metromover Station eller Brickell Metromover Station.

UrbantSkyskrapereLuksus

Mid Beach

Setter du pris på vakre strender, trivelige barer og spennende butikker? Da er en reise til Mid Beach midt i blinken. Ikke glem å få med deg attraksjoner som Miami Beach Boardwalk og Indian Beach Park.

StrenderSjøSkyskrapere

Coconut Grove

Bli bedre kjent med kunst og kultur i det som er en av Miamis hyggeligste byer. Reis tilbake i tid langs Charles Avenue eller besøk flotte Villa Vizcaya.

HagerShoppingMiddag

Little Havana

Utforsk denne særegne delen av Miami for å finne kunstgallerier, veggmalerier, håndrullede sigarer, kjøttmarkeder, urtebutikker og cubansk musikk og dans.

BaseballSportUrbant