Ting å gjøre i Miami

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
Miami fasiliteter samt silhuett, solnedgang og innsjø

Miami – aktiviteter i en populær havneby

Miami ligger sørøst i USA i delstaten Florida, og byen ble grunnlagt i 1896 i forbindelse med byggingen av jernbanen. Byen har en nær forbindelse med Cuba og resten av Latin-Amerika, og en stor del av befolkningen kommer enten derfra eller har røtter der. Som et resultat av dette, er det en helt spesiell atmosfære i Miami som kan minne en del om Sør-Amerika. Miami er verdens travleste havneby, og et utall av cruiseskip legger til her i løpet av et år. Tilbudet av ting å gjøre i Miami er svært stort. Her kan du boltre deg langs strendene og på sjøen, danse deg gjennom nettene og handle til det ryker av kredittkortet.

Opplev nattelivet i Miami

Miami er kjent for å være byen som aldri sover. Spesielt i områdene ved Miami Beach har du mange utesteder å velge mellom. Noen av stedene er fine til å ta en drink på vei hjem fra stranden, som for eksempel Wet Willies hvor du kan sette deg på takterrassen og nyte utsikten over stranden. Andre steder lader opp stemningen til en runde på klubbene senere på natten. Ta for eksempel en tur til Hoy Como Ayer hvor du kan danse til kubanske liveband og oppleve en unik stemning. Hvis du kjøper et Miami Party Pass, får du gå foran køen på en rekke populære utesteder og nyte godt av spesialrabatter.

Miami – ting å gjøre for den filminteresserte

Det er mange filmer og TV-serier som er spilt inn i Miami gjennom årenes løp. Her kan du ta en rundtur og se favorittstedene dine fra skjermen med egne øyne. Er du heldig så spilles det inn en film mens du er i byen. Hvis du registrerer deg hos ett av castingselskapene, kan du kanskje få være statist i en scene. Kanskje ser du også en stjerne eller to på en nattklubb eller på strandpromenaden?

Utflukter og aktiviteter i Miami

Området rundt Miami er også veldig spennende, og det er mange arrangører som tilbyr utflukter og guidede turer. Hva med en tur til Everglades for å se på alligatorer? Bli med i en sumpbåt og se alligatorene og andre dyr på nært hold. Etter turen får du se et underholdende og lærerikt show om livet i sumpen. Hva med å ta en av de populære dagsturene til Key West? En av de mange kunstomvisningene kan også anbefales. Byen er nemlig full av spesielle bygninger og gatekunst. Hvis du ønsker en organisert omvisning, kan du bli med på en guidet sightseeingtur i Miami.

Opplev butikkene og kjøpesentrene

Hvis du vil bruke litt tid på å handle, har du mange muligheter i Miami. Her er det flere store kjøpesentre. Ta for eksempel turen til Dolphin Mall hvor du finner mange merkevarebutikker med varer som er langt rimeligere enn om du skulle kjøpt det samme hjemme i Norge. På det økologiske markedet, Coconut Grove, kan du finne mange spennende produkter. Husk å besøke en av de mange sigarbutikkene, og få med deg en eske sigarer hjem!


Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter