Ferieboliger i Kautokeino

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Kautokeino

Vacation home Pikkupöllö in Enontekiö - 2 persons, 1 bedrooms
Prisen er 1 530 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Enontekio. Stedet har blant annet en badstue, parkeringsplasser og en veranda. Populære severdigheter som Vita ...
Vacation home Villa vuosku in Enontekiö - 6 persons, 1 bedrooms
Prisen er 5 557 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Enontekio. Stedet har blant annet en badstue, parkeringsplasser og griller. Les anmeldelser fra gjester som har ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kautokeino
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Kautokeino du kanskje er interessert i

Thon Hotel Kautokeino

Thon Hotel Kautokeino

3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino, 9520
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Scandic Alta

Scandic Alta

3.5 out of 5
Lokkeveien 61, Alta, 9509
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 530 kr for en feriebolig i , og opptil 5 557 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 0.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Kautokeino?

Ja, vi har ferieboliger i nærheten av de beste attraksjonene i Kautokeino. Du kan også velge et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du helst bare vil ta livet med ro. Kautokeino er kjent for teaterforestillingene og museene. Sørg dessuten for å sette av nok tid til spisestedene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene Kautokeino kan tilby?

Vacation home Pikkupöllö in Enontekiö - 2 persons, 1 bedrooms: Denne ferieboligen utenfor Kautokeino ligger ved en innsjø og har peis, en balkong eller terrasse og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Av kjøkkenutstyr har du mikrobølgeovn tilgjengelig, slik at det blir enklere å planlegge måltidene dine.

Hva kan jeg finne på i Kautokeino?

Lemmenjoki nasjonalpark og Øvre Anárjohka nasjonalpark er eksempler på steder der du kan få gode utendørsopplevelser, mens Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš passer fint for de som er kulturelt interesserte. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Juhls sølvsmie og Kautokeino kirke.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Kautokeino?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for et helg eller et lengre opphold i Kautokeino. Hvis du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og grill så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra trange heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å dra ut og oppleve verden. Det er dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for småbarnsfamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Kautokeino
expedia-verifiserte anmeldelser