Alta

Hoteller i Alta

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Alta

Sjekk prisene i Alta for i kveld, 18. sep. - 19. sep.
Sjekk prisene i Alta for denne helgen, 20. sep. - 22. sep.
Sjekk prisene i Alta for neste helg, 27. sep. - 29. sep.

Hotell i Alta

Bilde av 4 Stjerners Feriehus i Alta
STORE KORSNES, Alta, Finnmark (county)
Hent priser
4 Stjerners Feriehus i Alta
Bilde av Sorrisniva Igloo Hotel
3.5 out of 5
Sorrisniva 20, Alta
Hent priser
4.7/5Enestående! (13 anmeldelser)
Veldig god mat og fin iskunst!

"Restauranten og iskunsten er verdt et besøk, men bruk pengene på noe annet enn å overnatte. Blodpris, 1500,-, for en time i boblebad."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019

Sorrisniva Igloo Hotel
Bilde av Nordlys Hotell Alta
Bekkefaret 3, Alta
Hent priser
3.3/5 (35 anmeldelser)

"Hyggelige og smilende ansatte😍 Var kun på gjennomreise og kun på overnatting, men inntrykket av hotellet var bare positivt. Er jo ikke et nytt hotell så normal slitasje er det jo, men rent og koselig var det. Kommer gjerne igjen👍"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2019

Nordlys Hotell Alta
Bilde av Bjørnfjell Mountain Lodge
3.5 out of 5
Nordelvdalen 170, Alta, Finnmark
2 600 kr
per natt
19. sep.–20. sep.
5/5Enestående! (1 anmeldelse)

"Very unique property. It was quiet, they were in constant communication prior to our arrival and they made special arrangements for our late arrival."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

Bjørnfjell Mountain Lodge
Bilde av Gargia Lodge
3.5 out of 5
Gargiaveien 96, Alta
Hent priser
3.8/5Bra! (15 anmeldelser)
Rolig, avsides og flott fjellstue.

"Kjempe koselig og rolig sted, med hyggelig betjening. Følte meg hjemme. Rent og fint, og god mat husmannskost. 3 mil unna Alta sentrum så ble taxi opp en dyr kostnad, men tjente den igjen da jeg reiste med skolebuss ned til Alta dagen etter. Kan absolutt anbefales for dem som har bil, og også vil ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2018

Gargia Lodge
Bilde av Scandic Alta
3.5 out of 5
Lokkeveien 61, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (577 anmeldelser)

"God behandling av personalet og gode romslige rom. God frokost. Noe dårlig renhold i dusjen - såpeskum i dusjen."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Scandic Alta
Bilde av Quiet and Central - Near to Everything!
13 Holtenjordet, Alta, Finnmark (county)
Hent priser
3/5 (2 anmeldelser)
Grei plass å bo i korte perioda

"Veldig bra at man ikke hadde spesefikke innskjekk og utskjekk tidspunkta, så når man kom tidlig om morgnen (06:30) kunne man bare "gå rett inn". Savna en microbelgovn for å slippe å spise ute hver dag, men funka greit alikavell i den korte perioden æ va der (5 daga). Ellers var oppholdet greit for ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2019

Quiet and Central - Near to Everything!
Bilde av Thon Hotel Alta
3.5 out of 5
Labyrinten 6, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4.4/5Fantastisk! (124 anmeldelser)

"at de bare hadde Ringnes pils som fatøl, var dårlig. Verdens dårligste pils."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Thon Hotel Alta
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Alta fra 2 600 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Alta

Hotell Alta: Den nordnorske perlen Alta er Finnmarks største by, og kan by på nordlys og midnattssol, vakre fjell, samisk kultur og reindrift. Siden byen ikke er så stor, er det begrenset med hoteller i Alta å velge mellom. Du finner ikke storslåtte luksushoteller eller virkelig billige hoteller i byen, men det er et par 3-stjerners hoteller. Standarden på hotellrommene er god, og rommene er utstyrt med det man forventer, blant annet betal-TV og flatskjerm. Når du først beveger deg utenfor hotellet, kan du delta i eventyrlige aktiviteter som rammes inn av det blå lyset og kontrastene som kjennetegner Finnmark i vintersesongen. Her kan du blant annet prøve hundesledekjøring eller dra på snøscooter-safari på vidda. Det første nordlysobservatoriet i verden ble bygget her på slutten av 1800-tallet, og har vært med på å gi Alta tilnavnet "nordlysets by".

Aktiviteter

Når du har kommet deg til byen, har du en meny full av spennende opplevelser å velge mellom. Hva med scooterkjøring, aking, skigåing eller kanskje isfiske på ”hemmelige” fjellvann? For en opplevelse helt utenom det vanlige, kan du besøke et eksklusivt ishotell. Naturen er alltid i sentrum i nord, og hva du enn måtte finne på vil det være rammet inn av det magiske nordlyset og vakre fjell.

Nordlysbyen

Om sommeren kan du oppleve verdens mest kjente lakseelv, Altaelva, enten fra båt eller fra vannkanten med Alta Canyon som et spektakulæt og fascinerende bakteppe. I nordlysbyen Alta finnes det 10 000 år gamle helleristninger, og tradisjonene føres videre den dag i dag med skiferproduksjon. Ønsker du å stifte nærmere bekjentskap med den flotte naturen, er det muligheter for både fiske- og gåturer i umiddelbar nærhet. For de som har lyst til å vite mer om den samiske kulturen, finnes det også; mange muligheter til spennende møter med et stolt urfolk.

Mat

Et besøk i Nord-Norge er ikke komplett uten å prøve lokale spesialiteter, og i Alta står både torsk, reinsdyr og multer på menyen. Det finnes flere restauranter og spisesteder i Alta, og det er også førsteklasses matservering på hotellene. Ingenting smaker forøvrig bedre enn mat man har fanget selv. Hva med et fiskemåltid fra en av de mange fiskeelvene i området?

Hundeslede

En aktivitet som absolutt kan anbefales når man besøker Alta, er en tur med hundeslede. Du har selv anledning til å styre sleden, som trekkes av sibirske huskyer og alaskahuskyer. Du kan være med på kortere eller lengre turer, fra to timer for de som bare vil ha en smak av tilværelsen på vidda, til flere dager lange turer som går fra hytte til hytte i fjellene. Uansett hva du velger, vil du garantert ha en enestående opplevelse i vente.

Hotellbestilling: Alta

Søk etter et hotell i Alta. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Alta ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Alta.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Alta. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Alta for dine datoer.

Expedia tilbyr bestilling av fly til Alta. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Alta.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Alta