Karasjok

Hoteller i Karasjok

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Karasjok

Karasjok Cabins & Apartments
1 out of 5
Ávjovárgeaidnu 88, Karasjok
Gratis avbestilling
1 080 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
4/5Veldig bra! (3 anmeldelser)

"Flott område. Fin beliggenhet på campingen. Veldig fornøyd😊😊"…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Karasjok Cabins & Apartments
Engholm Husky Design Lodge
3 out of 5
Engholm Husky, Karasjok
Hent priser
4.4/5Utmerket! (18 anmeldelser)

"Heilt utrolig flott hytte jeg bodde i, absolutt ingenting å klage på. Dette er et lite paradis, som jeg virkelig kan anbefale."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

Engholm Husky Design Lodge
Gargia Lodge
3.5 out of 5
Gargiaveien 96, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 195 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
3.9/5Bra! (17 anmeldelser)
Et herlig sted for turister.

"Nå var det ikke Guri som var der. Hun bestilte for meg. Men oppholdet var greit. Dette er jo et sted for turister, og jeg er forretningsmann på jobb - uten mulig rom å oppdrive på hotellene i Alta. Ett nattbord gjorde derfor tjeneste som skrivepult for PC-en. Alt går. Men maten var god, og servicen ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Gargia Lodge
Lakselv Hotell
3 out of 5
Karasjokveien, Lakselv, Porsanger, Finnmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 425 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
3.6/5Bra! (10 anmeldelser)

"Muligheter for oppbevaring av medbrakte frysevarer. Gode senger. Romslige og pent møblerte rom. Flott bad. Nydelig uteområde. Utsikt til sjøen fra spisesalen. Frokosten ok. Tips: Kanskje også frukt til frokost?"…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Lakselv Hotell
Scandic Karasjok
3.5 out of 5
Leavnjageaidnu 49, Karasjok, Finnmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
933 kr
per natt
10. des.–11. des.
4/5Veldig bra! (151 anmeldelser)
Ferie

"Hadde et flott opphold på Scandic Karasjokk. Ingenting å utsette på noenting. Resturant Gammen var virkelig verdt et besøk."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Scandic Karasjok
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Karasjok
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Karasjok

Hotell Karasjok: Karasjok er en kommune og et tettsted i Nord-Norge. Det er flere hoteller å velge mellom dersom du tar turen til Karasjok, og hvis du er tidlig ute er det mulig å sikre seg et relativt billig hotell i Karasjok. Hotellene du finner i kommunen har 2 og 3 stjerner, og de holder god standard. To av hotellene ligger sentralt plassert i Karasjok tettsted, et godt utgangspunkt for oppholdet ditt i Karasjok, mens det siste hotellet ligger et stykke utenfor sentrum. Hotellrommene er utstyrt med gratis Wi-Fi, og det er som oftest gratis parkering og gratis frokost på hotellet.

Karasjok: opplev Finnmarksvidda

Karasjok er Norges nest største kommune, med et areal på 5464 km². Når det i tillegg bor under 3000 personer i kommunen, vil enkel matematikk fortelle deg at Karasjok er det perfekte stedet å reise hvis du er ute etter ro og fred. Under oppholdet ditt i Karasjok vil du ha mer enn nok plass å boltre deg på, og dersom du vil være alene med naturen kan en tur til Karasjok være midt i blinken. Vær imidlertid forberedt på å møte på en rein eller to når du er ute på tur, siden reindrift og jordbruk er blant kommunens viktigste næringer.

Attraksjoner

I sentrum av Karasjok ligger Sápmi Park, et magisk teater som presenterer en kunstnerisk tolkning av samisk religion og mytologi, lavvoer, gammer og rein, samt en demonstrasjon av duodji, som er et annet ord for samisk håndverk. Setter du pris på kirker kan du ta turen til Karasjok gamle kirke fra 1807, noe som gjør den til den eldste kirken i Finnmark. Den overlevde på mirakuløst vis krigen, og har et velbevart interiør fra 1800-tallet.

Museer

Dersom du er interessert i å lære mer om kulturen i Karasjok, og da spesielt om samene, kan vi anbefale deg å ta turen til det samiske museet De Samiske Samlinger i Karasjok. Museet drives av den private stiftelsen RiddoDuottarMuseet, og ble etablert i 1972 som det første samiske museet i Norge. I dag er museet det største samiske museet i landet, og i dette friluftsmuseet vil du blant annet få se samiske bygninger, tradisjonelle samiske klær og samekunst.

Shopping

Karasjok er en liten by, men det er allikevel mulig å finne mye spennende når man er ute på shopping. Siden det er mye fokus på natur og utendørsopplevelser i Karasjok, er det flere steder hvor man kan kjøpe sportsutstyr. Dersom du er på jakt etter klesbutikker eller andre småbutikker, anbefaler vi deg å gå rundt i Karasjok sentrum for å se hva du kommer over. Butikkene ligger stort sett spredt rundt i byens gater, og alt er innen gangavstand.

Uteliv

Du finner ikke noen nattklubber som holder åpent til tidlig morgen i Karasjok, men det er flere koselige barer og spisesteder hvor du kan slappe av med en kald pils og kose deg i selskap med tettstedets andre innbyggere.

Hotellbestilling: Karasjok

Søk etter et hotell i Karasjok. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Karasjok ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Karasjok.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Karasjok. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Karasjok for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Karasjok. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Karasjok.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Karasjok