Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Karasjok

Karasjok, Troms og Finnmark, Norge

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Karasjok

Karasjok Cabins & Apartments
1 out of 5
Ávjovárgeaidnu 88, Karasjok
Hent priser
15.14 km fra sentrum
4/5Very Good! (3 anmeldelser)

"Flott område. Fin beliggenhet på campingen. Veldig fornøyd😊😊"…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Karasjok Cabins & Apartments
Engholm Husky Design Lodge
3 out of 5
Engholm Husky, Karasjok
Hent priser
9.52 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (17 anmeldelser)

"Heilt utrolig flott hytte jeg bodde i, absolutt ingenting å klage på. Dette er et lite paradis, som jeg virkelig kan anbefale."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

Engholm Husky Design Lodge
Scandic Karasjok
3.5 out of 5
Leavnjageaidnu 49, Karasjok, Finnmark
Hent priser
16.11 km fra sentrum
4/5Very Good! (163 anmeldelser)
Jobbreise til Karasjok

"Veldig hyggelig resepsjon, god frokost og en fantastisk sauna"…"

Anmeldelse skrevet 15. nov. 2019

Scandic Karasjok
Lakselv Hotell
3 out of 5
Karasjokveien, Lakselv, Porsanger, Finnmark
1 425 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
69.9 km fra sentrum
3.8/5Good! (18 anmeldelser)

"God service og hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Lakselv Hotell
Gargia Lodge
3.5 out of 5
Gargiaveien 96, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 100 kr
per natt
31. mar.–1. apr.
77.52 km fra sentrum
3.9/5Good! (19 anmeldelser)
Fin opplevelse.

"Det luktet ubestemmelig i gangen utenfor rommet, som etter en vannskade med mugg. Ellers var alt flott og meget imøtekommende personale."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2019

Gargia Lodge
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Karasjok
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Karasjok

Hotell Karasjok: Karasjok er en kommune og et tettsted i Nord-Norge. Det er flere hoteller å velge mellom dersom du tar turen til Karasjok, og hvis du er tidlig ute er det mulig å sikre seg et relativt billig hotell i Karasjok. Hotellene du finner i kommunen har 2 og 3 stjerner, og de holder god standard. To av hotellene ligger sentralt plassert i Karasjok tettsted, et godt utgangspunkt for oppholdet ditt i Karasjok, mens det siste hotellet ligger et stykke utenfor sentrum. Hotellrommene er utstyrt med gratis Wi-Fi, og det er som oftest gratis parkering og gratis frokost på hotellet.

Karasjok: opplev Finnmarksvidda

Karasjok er Norges nest største kommune, med et areal på 5464 km². Når det i tillegg bor under 3000 personer i kommunen, vil enkel matematikk fortelle deg at Karasjok er det perfekte stedet å reise hvis du er ute etter ro og fred. Under oppholdet ditt i Karasjok vil du ha mer enn nok plass å boltre deg på, og dersom du vil være alene med naturen kan en tur til Karasjok være midt i blinken. Vær imidlertid forberedt på å møte på en rein eller to når du er ute på tur, siden reindrift og jordbruk er blant kommunens viktigste næringer.

Attraksjoner

I sentrum av Karasjok ligger Sápmi Park, et magisk teater som presenterer en kunstnerisk tolkning av samisk religion og mytologi, lavvoer, gammer og rein, samt en demonstrasjon av duodji, som er et annet ord for samisk håndverk. Setter du pris på kirker kan du ta turen til Karasjok gamle kirke fra 1807, noe som gjør den til den eldste kirken i Finnmark. Den overlevde på mirakuløst vis krigen, og har et velbevart interiør fra 1800-tallet.

Museer

Dersom du er interessert i å lære mer om kulturen i Karasjok, og da spesielt om samene, kan vi anbefale deg å ta turen til det samiske museet De Samiske Samlinger i Karasjok. Museet drives av den private stiftelsen RiddoDuottarMuseet, og ble etablert i 1972 som det første samiske museet i Norge. I dag er museet det største samiske museet i landet, og i dette friluftsmuseet vil du blant annet få se samiske bygninger, tradisjonelle samiske klær og samekunst.

Shopping

Karasjok er en liten by, men det er allikevel mulig å finne mye spennende når man er ute på shopping. Siden det er mye fokus på natur og utendørsopplevelser i Karasjok, er det flere steder hvor man kan kjøpe sportsutstyr. Dersom du er på jakt etter klesbutikker eller andre småbutikker, anbefaler vi deg å gå rundt i Karasjok sentrum for å se hva du kommer over. Butikkene ligger stort sett spredt rundt i byens gater, og alt er innen gangavstand.

Uteliv

Du finner ikke noen nattklubber som holder åpent til tidlig morgen i Karasjok, men det er flere koselige barer og spisesteder hvor du kan slappe av med en kald pils og kose deg i selskap med tettstedets andre innbyggere.

Hotellbestilling: Karasjok

Søk etter et hotell i Karasjok. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Karasjok ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Karasjok.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Karasjok. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Karasjok for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Karasjok. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Karasjok.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Karasjok