Hammerfest
trover-bilde tatt av Andreas Wittich

Hoteller i Hammerfest

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Hammerfest

Sørøya Havfiskecruise AS - Elfridastua
Scandic Hammerfest
3.5 out of 5
Soeroeygata 15, Hammerfest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
981 kr
per natt
30. nov.–1. des.
4.1/5Veldig bra! (163 anmeldelser)

"Vi hadde et flott opphold hos dere, men ble møtt av en litt stram resepsjonist. Savnet smilet!"…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Scandic Hammerfest
Thon Hotel Hammerfest
3.5 out of 5
Strandgt. 2-4, Hammerfest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 293 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4.2/5Veldig bra! (52 anmeldelser)

"Veldig bra frokost og rene ordentlige rom"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Thon Hotel Hammerfest
Smarthotel Hammerfest
3 out of 5
Strandgata 32, Hammerfest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
912 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4/5Veldig bra! (136 anmeldelser)

"Rent og pent. Hyggelig personale og god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Smarthotel Hammerfest
Skytterhuset Hotell
3 out of 5
Skytterveien 24, Hammerfest
Hent priser
3.6/5Bra! (33 anmeldelser)

"Enkelt greit og perfekt for jobb"…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2018

Skytterhuset Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hammerfest
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hammerfest

Hotell Hammerfest: Hotellene i Hammerfest holder jevnt over høy standard, og prisnivået er som ellers i norske byer. Det er imidlertid veldig få hoteller i byen, faktisk bare to, så det kan være vanskelig å finne billige hoteller i Hammerfest. Hotellene i byen er i mellomsjiktet og byr på det meste du forventer av et hotell, som Internett og TV. Det ene hotellet ligger sentralt plassert, mens det andre er et stykke utenfor sentrum, så tenk over dette når du bestiller hotellrom her.

Hammerfest: en perle i nord

Hammerfest har lenge vært kjent som verdens nordligst by, selv om dette siden 1996 egentlig har vært Honningsvåg. Sentrum i Hammerfest er lite og kompakt, så du blir fort lommekjent i byen. Hovedgaten er Strandgaten, og det er i denne gaten du finner det meste av butikker.

Klima

Du vil møtes av et typisk nordnorsk kystklima når du kommer til Hammerfest, med ganske milde vintre og ikke det helt store sommerværet. Temperaturen strekker seg sjelden over 10°C, men Hammerfest har allikevel mye iteressant å by tilreisende turister på.

Attraksjoner

Det er mye spennende å se i Hammerfest, men start med en tur til Meridianstøtten, som er på UNESCOs liste over verneverdige kulturminner. Den ble avdekket i 1856 til minne om den første internasjonale målingen av jordas størrelse og form. Du finner den på en bratt bakketopp i bydelen Fuglenes. I Fuglenes ligger også Skansen, som er et forsvarsverk som ble konstruert under Napoleonskrigen i 1810. Hvis du vil oppleve verdens nordligste katolske kirke, tar du turen til St. Michaels kirke. Husk også å ta en tur til byens utsiktspunkt, Salen. På dette utsiktspunktet vil du se landemerket Varden. Dette landemerket ble opprinnelig reist av byens ungdommer på 1880-tallet, men under andre verdenskrig rev tyskerne varden for å bruke steinene i sine egne festningsverker. Den ble gjenreist i 1983, etter at den tyske ambassaden i Norge donerte midler til dette arbeidet. Setter du pris på museer, kan du ta turen til Gjenreisningsmuseet i Kirkegata 21. Her får du en presentasjon av historien til Finnmark, der hovedfokuset er på tvangsevakueringen og nedbrenningen i 1944 og 1945 samt gjenoppbyggingen etter andre verdenskrig.

Mat og drikke i Hammerfest

Det er flere forskjellig restauranter og spisesteder du kan velge mellom i Hammerfest, både av den billige og mer eksklusive typen. Maten du får servert er stort sett som ellers i Norge, men det er større fokus på fisk. Gå rundt i sentrum og sjekk ut de forskjellige stedene før du bestemmer deg, de ligger stort sett i gangavstand fra hverandre.

Shopping

Som nevnt er det i Strandgaten du finner det meste av butikker, men byen har også et kjøpesenter. Nissen kjøpesenter ligger midt i Hammerfest og har i underkant av 30 butikker. Rundt om i smågatene vil du også finne mindre, koselige butikker hvor man kan få kjøpt litt av hvert.

Hotellbestilling: Hammerfest

Søk etter et hotell i Hammerfest. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hammerfest ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hammerfest.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hammerfest. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hammerfest for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hammerfest. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hammerfest.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Hammerfest