Billige flybilletter til Nordkapp

Billige flyreiser til Nordkapp

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 997 kr for enveisflyvninger og 1 855 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Nordkapp

Skal du fly til Nordkapp eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Nordkapp. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Nordkapp eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Nordkapp eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Nordkapp?
Hvis planen er å fly, trenger du ikke å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – Honningsvag (HVG-Valan).
Hvor langt er det til Honningsvag (HVG-Valan) fra sentrum av Nordkapp?
HVG ligger i nærheten av bykjernen. Den er bare 6 km fra sentrum av Nordkapp.
Kan jeg fly til Nordkapp nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Nordkapp, før flyet letter. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Nordkapp?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Nordkapp, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Nordkapp med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Nordkapp, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Nordkapp?
Når du passerer gjennom dørene på Honningsvag (HVG-Valan), begynner eventyret i Nordkapp. Byens hovedflyplass ligger 6 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Nordkapp?
Planlegger du å reise til Nordkapp, har du få alternativer. Kun ett flyselskap betjener ruten, så du bør være tidlig ute for å få et godt tilbud.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Nordkapp?
Wideroe opererer de fleste flyvningene til Nordkapp. De fleste velger å fly med Wideroe fra Hammerfest.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Nordkapp?
Det er svært enkelt å planlegge en spennende reise til Nordkapp når det går hele 21 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Nordkapp avreise fra?
Flyplasser i både Hammerfest og Mehamn tilbyr flyvninger til Nordkapp.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Nordkapp?
Flyreisen fra Hammerfest til Nordkapp tar vanligvis 30 min. Du kan også velge å reise fra Mehamn, noe som vil ta sånn ca. 20 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Nordkapp så rimelig som mulig?
Ikke vent for lenge med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene smarte jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er rimeligere. En annen enkel måte å finne de beste tilbudene på er å se på alle alternativene. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de mindre. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Nordkapp?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Nordkapp være enkel og grei eller bli en kjedelig affære. Nedenfor finner du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få en god start på ferien.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en god flyreise er å pakke håndbagasjen før du drar. Vi begynner med det viktigste: pass, ombordstigningskort, bankkort og nødvendige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som PC eller et blad. Husk også ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, deodorant og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør sjekke at du ikke har en skarp gjenstand nederst i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er lett antennelige eller eksplosive produkter som aerosolbokser og fyrstikker samt væske og gelé i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør alltid være førsteprioritet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom mange får litt hovne føtter og ankler. Flate, romslige sko fungerer bra.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å unngå at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper kan også redusere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Nordkapp?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Nordkapp går av stabelen uten problemer. Ta en titt på tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Ha ombordstigningskort og pass i nærheten. Det er det første de spør deg om i kontrollen.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge ytterklær, belte, nøkler og småting som mynter i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du kler av deg når det nærmer seg din tur.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert laptop og telefon, må også skannes.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som hårolje og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en pose på én liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er smart å ha på lette joggesko.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander inn i kabinen. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Nordkapp
Ankomstflyplass
Valan
Ankomstflyplassens IATA-kode
HVG
Ankomstby
Honningsvag
Pris tur-retur
4 539 kr

Populære flyvninger til Nordkapp

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 997 kr for enveisflyvninger og 1 855 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe