Billige flybilletter til Tana

Billige flyreiser til Tana

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 477 kr for enveisflyvninger og 1 658 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Tana

Skal du fly til Tana eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Tana. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Tana eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Tana eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Tana?
Alta (ALF) er den eneste flyplassen i nærheten av denne byen.
Kan jeg fly til Tana nå?
For å få den seneste informasjonen om fly til Tana kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Tana?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Tana, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Tana med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Tana, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Tana?
Med 3 flyselskaper som tilbyr flyvninger til Tana fra 6 flyplasser i verden, er den neste flyreisen din bare noen klikk unna.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Tana?
Wideroe, Norwegian Air Shuttle og SAS tilbyr de fleste flyvningene til Tana. De fleste av flyvningene ankommer fra Fjord-Norge, med Wideroe.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Tana?
Med rundt 76 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du være i Tana før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Tana avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Arktisk Europa, Nord-Norge og Fjord-Norge når de flyr til Tana.
Hvor lang er flyturen til Tana?
Skal du reise til Tana fra Arktisk Europa, kan du forvente en flytur på rundt 38 min. Reiser du fra Nord-Norge, får en flytid på rundt 38 min. Fra Fjord-Norge tar det ca. 38 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Tana?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid klarer å finne ekstremt rimelige flybilletter uansett hvor de skal. Vil du vite hvordan de klarer det? De bestiller tidlig. Du bør også sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du dra i land bra tilbud ved å velge den minste. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du snubler over et tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Tana?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å fly. Men ikke få panikk helt ennå. Følg disse tipsene for å få en komfortabel start på ferien til Tana.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det å fly kan være veldig deilig hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er grunnleggende toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt et klesskift og et blad å lese i. Deretter kan du finne et sted i håndbagasjen til telefon, nettbrett, ladere, daglige medisiner og for eksempel en god nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og litt penger.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større beholdere med sjampo og hårgelé i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Spraymaling, nødbluss og brennstoff, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • De lange, smale midtgangene på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom temperaturen kan være lav i kabinen når flyet letter. Romslige, flate sko anbefales også.
  • En tilstand med navnet dyp venetrombose (DVT) kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå utviklingen av denne tilstanden kan det være lurt å gå litt rundt i kabinen og gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Det kan også hjelpe å bruke kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Tana?
Hemmeligheten er å være forberedt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten går du om bord på flyet til Tana på null komme niks. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen:

  • I sikkerhetskontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig legitimasjon og ombordstigningskort før du får gå videre. Derfor er det lurt å ha dette lett tilgjengelig.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene for alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert telefon og PC, må også gjennomlyses.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som tannkrem og parfyme, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det kan være smart å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Støvler og tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Tana
Ankomstflyplass
Banak
Ankomstflyplassens IATA-kode
LKL
Ankomstby
Lakselv
Pris for flyreisen
1 657 kr

Populære flyvninger til Tana

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 477 kr for enveisflyvninger og 1 658 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe