Kautokeino

Hoteller i Kautokeino

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Kautokeino

Scandic Alta
3.5 out of 5
Lokkeveien 61, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 080 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
4.1/5Veldig bra! (626 anmeldelser)

"God behandling av personalet og gode romslige rom. God frokost. Noe dårlig renhold i dusjen - såpeskum i dusjen."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Scandic Alta
Sorrisniva Igloo Hotel
3.5 out of 5
Sorrisniva 20, Alta
Hent priser
4.7/5Enestående! (13 anmeldelser)
Veldig god mat og fin iskunst!

"Restauranten og iskunsten er verdt et besøk, men bruk pengene på noe annet enn å overnatte. Blodpris, 1500,-, for en time i boblebad."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019

Sorrisniva Igloo Hotel
Gargia Lodge
3.5 out of 5
Gargiaveien 96, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 195 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
3.9/5Bra! (17 anmeldelser)
Et herlig sted for turister.

"Nå var det ikke Guri som var der. Hun bestilte for meg. Men oppholdet var greit. Dette er jo et sted for turister, og jeg er forretningsmann på jobb - uten mulig rom å oppdrive på hotellene i Alta. Ett nattbord gjorde derfor tjeneste som skrivepult for PC-en. Alt går. Men maten var god, og servicen ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Gargia Lodge
Nordlys Hotell Alta
Bekkefaret 3, Alta
Hent priser
3.2/5 (47 anmeldelser)
Enkelt og billig.

"Ankom sent. Ingen betjening men fikk kode for åpning av ytterdør og rom på epost dagen før. Alt fungerte bra."…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2019

Nordlys Hotell Alta
Thon Hotel Kautokeino
3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 401 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
4.5/5Fantastisk! (69 anmeldelser)

"Flott og trivelig interiør, gode senger,trivelig betjening og god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Thon Hotel Kautokeino
Quiet and Central - Near to Everything!
13 Holtenjordet, Alta, Finnmark (county)
Hent priser
3/5 (2 anmeldelser)
Grei plass å bo i korte perioda

"Veldig bra at man ikke hadde spesefikke innskjekk og utskjekk tidspunkta, så når man kom tidlig om morgnen (06:30) kunne man bare "gå rett inn". Savna en microbelgovn for å slippe å spise ute hver dag, men funka greit alikavell i den korte perioden æ va der (5 daga). Ellers var oppholdet greit for ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2019

Quiet and Central - Near to Everything!
Thon Hotel Alta
3.5 out of 5
Labyrinten 6, Alta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 193 kr
per natt
14. des.–15. des.
4.4/5Fantastisk! (141 anmeldelser)

"at de bare hadde Ringnes pils som fatøl, var dårlig. Verdens dårligste pils."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Thon Hotel Alta
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kautokeino
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Kautokeino

Hotell Kautokeino: Finnmarksvidda er som skapt for fantastiske ferieopplevelser, nesten uansett hva slags interesser du og reisefølget har. Mange spennende og utfordrende naturopplevelser, hver med sin særegne stemning, lokker deg. Du finner hoteller i Kautokeino som hjelper deg å få en fin ferie her.

Enten du vil oppleve midnattssol om sommeren eller nordlys om vinteren, finner du det her. Uansett hva lommeboken din tillater, har Kautokeino hoteller som passer perfekt for deg; om du reiser med kjæresten, vil dere kanskje bo på et hotell hvor det er massevis av romantisk stemning, mens hvis du har med hele familien, er nærhet til aktiviteter for barn sikkert mye viktigere.

Overnatting i Kautokeino, men hvor?

Mange nordmenn velger reiser til Kautokeino, både av hensyn til pris, men også fordi reiser gir dem skreddersydde opplevelser som passer det de ønsker å få ut av ferien. Spesialiteten for de som velger å reise til Kautokeino, er uten tvil utendørsaktiviteter av alle slag. Rundt Kautokeino ligger det en rekke fantastiske fiskevann og -elver. Flere av de lokale overnattingsstedene er derfor rettet spesielt mot fiske-entusiaster.

Billige hoteller i Kautokeino

I sentrum av Kautokeino finner du for tiden et veldig begrenset tilbud av overnattingssteder, men med en bil har du stor frihet til å utforske hoteller i en større del av nærområdet. Både nord og sør for byen finner du spennende steder å besøke, og også et større utvalg av hoteller og pensjonater. Reisetid med utleiebil fra Kautokeino er omtrent 40 minutter over grensa til Finland, og i overkant av halvannen time til Alta.

Kautokeino er på mange måter en kulturell hovedstad i de nordiske urfolkenes område, med blant annet Beaivvas Sami Teahter, tusenårsstedet for Kautokeino kommune og Gáldu – Kompetansesenter for Urfolks rettigheter innen gangavstand fra hverandre midt i byen. Dette gjør at mange reiser til Kautokeino for å jobbe med spørsmål som påvirker urfolk over hele verden. Andre, igjen, reiser hit for å oppleve den fantastiske Samisk Musikkfestival som går av stabelen hver sommer.

Hotellrom i Kautokeino

De aller fleste turister som reiser til denne delen av Norge, reiser med fly. Og de aller fleste flyreiser til Kautokeino går til den flyplassen i Alta. Herfra tar det omtrent halvannen time å kjøre til Kautokeino. For tiden finnes det ikke kollektivtransport, så den beste måten å komme seg fra flyplassen, er med leiebil. Alternativt kan man forhøre seg med hotellet i Kautokeino man har booket seg inn på om det finnes transfer-tilbud for gjester. Det gjør det ofte, men det anbefales at du finner ut av dette før du står på flyplassen med masse bagasje i hendene.

Hvilke hoteller i Kautokeino er bra?

Den generelle standarden på hoteller i denne delen av Norge er god. Ikke alle leter etter de samme tingene når de bestiller hotell, men i Kautokeino bør du kunne finne akkurat det du trenger. Hotellet i byen ligger veldig sentralt, så hvis du er ute etter bading, bør du se etter dette i beskrivelsen. Hvis du trenger andre ting, finner du også dette på samme sted.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Kautokeino