Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Grønland

Har du tenkt å overnatte i Grønland? Et utmerket valg. Fra dette området kan du utforske Oslo, hovedstaden i landet. Denne livlige byen er fullpakket med overraskelser og har omkring 600 000 innbyggere. Grønland er 35 kilometer sørvest for Gardermoen og 1 kilometer øst for sentrum av byen.

Spar tid og penger med en pakkereise til Grønland

Expedia har pakketilbud på fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Bestilling av flyreise og overnatting er en viktig del av reiseplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen en pakke som forenkler prosessen og sparer deg tid og penger. Under ferien i Grønland kan du unne deg litt ekstra med pengene du får til overs.

Oppnå besparelser på så mye som $603 ved å benytte deg av et pakketilbud.

Søk i vår omfattende database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt.

Turen til Oslo vil bli enda bedre med Expedias fantastiske priser.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, ettersom størstedelen av våre reservasjoner ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Grønland

Sørg for å få med deg Det kongelige slott og Operahuset i Oslo. Disse turistattraksjonene ligger like ved! Hvis du ikke har gått lei av sightseeing, kan du også få med deg Munch-museet og Vikingskipshuset. Hvis du har lyst til å se en bydel i nærheten, kan du dra til Tøyen eller Gamle Oslo.

4 kilometer mot nordvest ligger Vigelandsparken. Dette er et av landets mest omtalte landemerker.

Pass på å dra til Nasjonalgalleriet og Kon Tiki-museet når du oppholder deg i sentrum. Du kan dessuten dra innom Frognerparken og Nobel-senteret.

De forskjellige kulturelle stedene, slik som Oslo ladegård, CAK - Center for Afrikansk Kulturformidling, Småflaskemuseet og Bygdelagssamskipnaden, er vel verdt et besøk.

Ta en tur til Vigeland-museet, Museet for samtidskunst, Det Internasjonale Barnekunstmuseet og Astrup Fearnley Museet for en nærmere titt på noen interessante kunstverker. Du kan finne ut mer om kunstnerne eller bare nyte de rolige omgivelsene.

Ta en titt på de fantastiske samlingene og se om du kan bli med på en omvisning på Fram-museet, Norges Hjemmefrontmuseum, Norsk vitenskapsmuseum og Naturhistorisk museum.

Kjøp noen billetter, sett deg godt til rette og opplev en opptreden på et av de lokale stedene, for eksempel Nasjonalteateret, Oslo Spektrum, Rockefeller og Det norske teatret.

Nasjonalbiblioteket og Cinemateket vil holde ungene opptatt. Kanskje faller det i smak hos deg også!

Hopp i Havet, Harald Huysman Karting, Tøyenbadet og Frognerbadet er plasser hvor barna dine kan holde seg aktive i et par timer.

Kom deg ut i friluft og beundre det forbløffende landskapet ved Slottsparken, Langøyene, Hovedøya og Ekebergparken skulpturpark.

Oppdag den naturlige skjønnheten på Oslo botaniske hage og Østensjøvannet naturreservat. Kanskje kan du til og med få et glimt av noen lokale dyr.

Hvis været er fint, kan du ta med deg lunsj og gå til en park i nærheten. Noen som anbefales er Birkelunden, St. Hanshaugen, Tøyenparken og Sofienbergparken.

Ser du etter en gave til din kjære? Oslo City kjøpesenter, Byporten kjøpesenter og Storo Storsenter er populære både blant lokale og turister.

Akershus festning, Aker brygge, Oslo rådhus og Ibsenmuseet kommer garantert til å falle i smak hos reisende med en interesse for historie. Gjør litt research på forhånd, så kan du få enda mer ut av disse gamle attraksjonene.

Oppdag områdets spirituelle side på Oslo domkirke, Gamle Aker kirke, Sagene kirke og Ris kirke. Disse stedene er vel verdt et besøk, enten du er religiøs eller ikke.

Når du tror du hører trampende elefanter, er det sannsynligvis bare de brølende supporterne på Ullevaal stadion, hjemmebanen til Norges landslag og Vålerenga Fotball. Hvis du vil bli kjent med de lokale, dra til et par av stedets barer etter kampen.

Overnatting i Grønland

Expedias hotellsider for Grønland har hele 94 hoteller og leiligheter av både den luksuriøse og mer budsjettvennlige sorten, slik at det er lett for deg å finne et godt overnattingssted på dette populære reisemålet.

Reisende som leter etter noe elegant, bør se nærmere på Hotel Continental i Stortingsgaten 24-26 og Grand Hotel i Karl Johansgate 31. Hvis du ser at disse ikke matcher behovene dine, er Perminalen Hotel og Central City Apartments to mer økonomiske overnattingssteder som kan passe for deg.

Et annet flott valg er å bo bare en kort spasertur fra Munch-museet ved å bestille overnatting på Best Western Kampen Hotell, som ligger kun 0,4 kilometer unna. En like populær mulighet er Central City Shared Apartments, som ligger 0,4 kilometer fra Munch-museet.


De beste hotelltilbudene i Grønland

Vis alle de 220 overnattingsstedene i Grønland
Bjørvika Apartments
Anmeldelse skrevet 23. nov. 2018
Mer informasjon
 
Bjørvika Apartments

Bjørvika Apartments

Various Addresses, Oslo
   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Flott alternativ til hotell ved fleire dagars opphold!

  Guest House Centrum 3 599 kr
  Anmeldelse skrevet 6. mar. 2019
  Mer informasjon
   
  Guest House Centrum 3

  Guest House Centrum 3

  Smalgangen 3, Oslo
    
   3,6 av 5
   2.5 av 5.0 Stjerner

   4 minutes to walk from Oslo central station, or 50 meters from the subway station

   Sonderland Apartments - Platous gate 29 3 164 kr
   Anmeldelse skrevet 29. jul. 2018
   Mer informasjon
    
   Sonderland Apartments - Platous gate 29

   Sonderland Apartments - Platous gate 29

   Platous gate 29, Oslo
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Nice apartment which can fit large family. Clean, modern furnishings. Huge TV. Close to T-bane, 5 min walk. Two stops from downtown, three from Aker Brygge. Grocery store next door, Subway at the corner, multiple inexpensive pizza abd kebab places nearby.

    Sonderland Apartments - Platous gate 31 2 892 kr
    Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019
    Mer informasjon
     
    Sonderland Apartments - Platous gate 31

    Sonderland Apartments - Platous gate 31

    Platous gate 31, Oslo
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Det luktet veldig mye røyk, utleierne beklaget og ga oss en duft sprayflaske. Det lå bløte håndduker i vaskemaskinen og tørketrommelen. Jeg prøvde å skrive mail, men fikk ikke kontakt med dem og har ikke hørt noe siden utsjekk.

     Sonderland Apartments - Mandalls gate 10 2 194 kr
     Anmeldelse skrevet 17. sep. 2018
     Mer informasjon
      
     Sonderland Apartments - Mandalls gate 10

     Sonderland Apartments - Mandalls gate 10

     Mandalls gate 10, Oslo
       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Great location, sparkling clean, very good equipment

      Smalgangen 3
      Anmeldelse skrevet 3. jun. 2018
      Mer informasjon
       
      Smalgangen 3

      Smalgangen 3

      Smalgangen 3, Oslo
        
       4,8 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Sentralt. Ikke langt til alle serverdigheter. Bra rengjøring. Passer godt til en stor familie, da det er mange sengeplasser. Ligger rett ved Oslo S, der vi fant all trafikkkomunikasjon vi trengte. Vi trivdes. 🤗

       Sonderland Apt. Platous gate 33 2 126 kr
       Anmeldelse skrevet 18. sep. 2018
       Mer informasjon
        
       Sonderland Apt. Platous gate 33

       Sonderland Apt. Platous gate 33

       Platous gate 33, Oslo
         
        4,4 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Flott leilighet, enkel innsjekking. Kommer gjerne igjen

        Guest House Centrum 11
        Anmeldelse skrevet 9. mar. 2019
        Mer informasjon
         
        Guest House Centrum 11

        Guest House Centrum 11

        Smalgangen 11, Oslo, oslo
          
         3,4 av 5
         2.5 av 5.0 Stjerner

         5 rom delte samme bad/toalett(1rom) og stove m. kj.krok, kan bli trangt om plassen morgen og kveld. Slitt leilighet, klar for oppussing. Øydelagd terassedør, heldigvis i 3.etg. Så eg ikkje fikk besøk utifrå. + for stort kjøleskap og gode kokemuligheter. Sentralt plassert midt i handlegate på Grønland, ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.