Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Grønland 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Grønland med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Grønland. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Grønland

Finn de beste områdene og bydelene i Grønland for aktivitetene du liker best. Les mer om Grønland

De mest populære hotellene i Grønland

BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center
BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center
4 out of 5
Schweigaardsgate 15B, Oslo
4.2/5Excellent! (401 anmeldelser)
"Ren og ryddig leilighet. God kommunikasjon med resepsjonen. Da vi oppdaget at vaskemaskinen var ødelagt, sendte vi Mail om det. Dagen etter stod det en ny vaskemaskin på badet."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2020

BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center
Smalgangen 3
Smalgangen 3
3.5 out of 5
Smalgangen 3, Oslo
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Weekend i Oslo 👍
"Sentralt. Ikke langt til alle serverdigheter. Bra rengjøring. Passer godt til en stor familie, da det er mange sengeplasser. Ligger rett ved Oslo S, der vi fant all trafikkkomunikasjon vi trengte. Vi trivdes. 🤗"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2018

Smalgangen 3
Central and cozy apartment in Oslo
Central and cozy apartment in Oslo
2 out of 5
9 Rubina Ranas gate, Oslo, Oslo
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
"Meget hyggelig vertskap i en veldig pen og romslig leilighet, svært sentralt i Oslo. Komfortable senger og ivaretatt privatliv. Fungerer dog ikke for rullestolbrukere til tross for heis, da denne krever to sett med trapper for å komme frem til."

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Central and cozy apartment in Oslo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Grønland

Expedia gjør det mulig å spare både tid og penger med et tilbud på fly og hotell. Du og reisefølget ditt vil ha en ting mindre å tenke på hvis du bestiller et pakketilbud med hotell og fly gjennom oss. Pengene du får til overs kan du bruke under selve oppholdet i Grønland. Hvis du bestiller et av våre pakketilbud, kan du spare opptil $603. Vår omfattende globale database gjør det mulig for deg å søke blant rundt 321,000 hoteller verden rundt og 400 partnerflyselskaper. Dessuten får du store rabatter. Oppdag hvor mye tid og penger du kan spare med de rimelige prisene og tilbudene hos Expedia. Hvis du må gjøre endringer i planene, vil vi godta avbestillingen uten ekstra gebyrer for nesten alle reservasjoner.

Grønland: steder å besøke

Ser reiseplanen litt tynn ut? Er ferien til Grønland planlagt, men nå vet du ikke helt hva som venter deg? Vi har flere tips! Om du er interessert i å oppleve de beste severdighetene, så er Grønland det rette utgangspunktet. Herfra er det raskt og enkelt å komme seg til godt kjente steder som Operahuset i Oslo og Munch-museet. Du synes kanskje det er slitsomt å være på sightseeing. Heldigvis trenger du ikke å gå særlig langt mellom Nasjonalgalleriet og Nobel-senteret. Disse attraksjonene ligger praktisk til og er vel verdt turen. Akershus festning ligger i nærheten av sentrum av dette området. Vil du ha noen flere tips til listen din for reisen? I så fall anbefaler vi Oslo rådhus og Oslo domkirke. Det gjør flere andre turister også.

Flyplassene som ligger nærmest Grønland

Planlegger du turen til Grønland? Er planen å fly? På Gardermoen (OSL) ønskes du velkommen av gjestfrie ansikter. Flyplassen ligger 35 kilometer nordøst for sentrum.

Ofte stilte spørsmål