Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Istanbul

Det er veldig få reisemål som kan gi sine besøkende flottere ferieminner enn Istanbul.

Spar tid og penger med en pakkereise til Istanbul

Spar mer hos Expedia ved å bestille hotell og flyreise samtidig. Hvis du slår sammen fly- og hotellbestillingen til en pakke, kan du spare verdifull tid. Hva skal du og familien gjøre i Istanbul med pengene som blir til overs?

Besparelser på rundt $603 venter reisende som bestiller et tilbud på pakkereise.

Vår omfattende database har opptil 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller rundt om i verden.

Nå er et godt tidspunkt for å starte planleggingen av reisen til Istanbul. Hos Expedia finner du noen av de beste prisene og tilbudene.

Hvis du må endre ferieplanene dine, vil vi godta avbestillingen uten at det påløper gebyrer for nesten alle reservasjoner.

Pakkereiser til Istanbul

Befolkningen i dette området i Marmara-regionen består av rundt 11 200 000 mennesker.

Landets hovedstad, Ankara, befinner seg 350 kilometer øst for Istanbul, mens Adalar ligger 19 kilometer lenger sørøst.

Ta med deg barna og nyt litt kvalitetstid på Miniatürk og Vialand. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Kumburgaz Lunapark og Madame Tussauds Istanbul gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Ta med familien og få litt kvalitetstid mens dere blir kjent med de fantastiske undersjøiske omgivelsene på TurkuaZoo og Istanbul akvarium. Dra til TurkuaZoo eller Istanbul akvarium hvis du liker undersjøiske planter og dyr.

Ta med en piknikkurv og nyt litt tid for deg selv i de grønne omgivelsene i Taksim Gezi park og Gülhane-parken. Nyt en god bok ute i det fri i Emirgan park og Parkorman.

Hvis du kjenner for å gå langs stranda, se på fuglene eller bare slappe av ved vannkanten, kan du ta en tur til Kilyos-stranden eller Suadiye strand. Buyukcekmece strand og Florya strand kan også anbefales.

Trenger du et avbrekk fra bylivets mas og kjas? Dra til Çamliçahøyden og Piyer Loti. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Suada og Aydoshøyden. Suada og Aydoshøyden er også populære blant naturinteresserte.

Utstillingsstedene i nærområdet byr på fascinerende historier. Florence Nightingale-museet og Uskyldighetens museum byr på et stort utvalg av interessante utstillinger. Istanbul militærmuseum og Rahmi M. Koç museum er også verdt en nærmere titt.

Historier om denne regionens marinehistorie, vises i samlingen av marinegjenstander som stilles ut på Maritimt museum. Maritimt museum er berømt for sine gamle skipsvrak og andre gjenstander.

Vår naturlige verden stilles ut i all sin prakt på Istanbul arkeologiske museum og Sadberk Hanim museum. Bli oppslukt av de spennende samlingene og la fantasien føre deg til fjerne og eksotiske steder. På Istanbul arkeologiske museum og Sadberk Hanim museum kan du se noen flotte utstillinger og gjenstander og kanskje lære noe nytt om kulturhistorie.

Istanbul myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerilokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Opplev den kreative atmosfæren på Istanbul moderne kunstmuseum eller Pera-museet. Sakip Sabanci-museet og Mosaikkmuseet er også vel verdt et besøk hvis du rekker det før middagen.

Man kan alltid finne et nytt perspektiv på fortiden på Hagia Sophia (Sophiamoskeen). Det kan dessuten være interessant å se de utstilte gjenstandene på Adalar-museet eller Panoroma 1453.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du dra til Hippodrome og Den underjordiske sisternen. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Galata-tårnet og Cagaloglu Hamami. Der kan du lære mer om gamle dager.

Opplev Istanbul's militære fortid med en tur til Yedikule Hisari og Anadoluhisari.

Mange av områdets mektigste menn og kvinner har kalt Topkapi-palasset og Dolmabahce-palasset for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du legger merke til de utrolige detaljene og det fornemme interiøret. Beylerbeyi-palasset og Yildiz-palasset er to andre statelige hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å utforske slottsanlegget og høre på historiene om disse storslåtte bygningene.

Ta et skritt inn i fortiden og få en liten idé om hvordan de mektigste levde for flere hundre år siden i et imponerende middelalderslott. Uansett om du bare vil beundre den imponerende arkitekturen eller eller lære mer om de historiske erobrerne, vil du ikke bli skuffet over Rumeli Hisari og Riva slott.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Den blå moskeen eller Suleymaniye-moskeen. Om du vil ta en titt på et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Chora-kirken og St. Georgs kirke. Du kan også besøke Chora-kirken eller St. Georgs kirke.

Etter at du har besøkt alle de viktigste attraksjonene i Istanbul, kan du også ta deg tid til å se noen av de mindre kjente severdighetene. Akbank kultur- og kunstsenter og Schneidertempel kunstsenter er to mulige alternativer. Hvis du har tid, kan du også dra til Yapi Kredi kultursenter og Corkulu Ali Pasa Medresesi.

Expedias hotellsider for Istanbul inneholder hele 1245 hoteller av både den luksuriøse og mer budsjettvennlige typen, slik at det blir enkelt for deg å finne et godt sted å tilbringe nettene på dette populære reisemålet.

Om du er på jakt etter et hotellrom i den øvre enden av utvalget, bør du sjekke prisene på Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus som ligger i Ciragan Cad. No. 28, eller Shangri-La Bosphorus, Istanbul, som ligger i Sinanpasa Mah, Hayrettin Iskelesi Sok. Blant de billigere alternativene i Istanbul finner du også Park Hyatt Istanbul Macka Palas - Boutique Class og Lion Hotel. Park Hyatt Istanbul Macka Palas - Boutique Class ligger i Tesvikiye, Bronz Sokak No. 4 Sisli, mens Lion Hotel ligger i Lamartin Caddesi No:41 Taksim.

Hagia Sophia (Sophiamoskeen) er på gjøremålslisten til nesten alle som besøker Istanbul, og å bo i kort gangavstand er en god måte å sørge for at du får sjansen til å virkelig oppleve denne flotte attraksjonen. Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet finner du bare 0,2 kilometer unna. Et annet alternativ er GLK PREMIER Acropol Suites & Spa.


Guide til Istanbul


De beste hotelltilbudene i Istanbul

Vis alle de 3 618 overnattingsstedene i Istanbul
YOTEL Istanbul Airport Landside 1 423 kr
Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
Mer informasjon
 
YOTEL Istanbul Airport Landside

YOTEL Istanbul Airport Landside

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
   
  4,5 av 5
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Modern, secure, quiet, clean and confortable. A great place to stay.

  Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 1 045 kr
  Anmeldelse skrevet 23. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

  Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

  Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
    
   4,6 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Helt greit. Langt fra sentrum ellers ok

   Hilton Istanbul Bosphorus 1 176 kr
   Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Hilton Istanbul Bosphorus

   Hilton Istanbul Bosphorus

   Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
     
    4,3 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Det var en fantastisk hotell med hyggelige ansatte og veldig service innstillte, hotel lokalisering er perfekt og sentralt.

    Conrad Istanbul Bosphorus 1 129 kr
    Anmeldelse skrevet 20. nov. 2018
    Mer informasjon
     
    Conrad Istanbul Bosphorus

    Conrad Istanbul Bosphorus

    Cihannuma Mahallesi, Saray Caddesi No:5, Besiktas, Istanbul, Istanbul
      
     4,4 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Overnattet 3 netter. Hyggelige og hjelpsomme betjening. Kort vei ned til kaia for å ta fergen over til asia siden og ellers kort avstand med taksi til kjøpesentre og Eminonu. Stort pluss for veldig god seng!

     Grand Hyatt Istanbul 1 142 kr
     Anmeldelse skrevet 4. jan. 2009
     Mer informasjon
      
     Grand Hyatt Istanbul

     Grand Hyatt Istanbul

     Harbiye Mah. Taskisla Caddesi No.1, Sisli, Istanbul
       
      4,5 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      A 5 star hotel with pleasant and service-minded personell, but internet (wired, wireless, business centre) was charged extra at a very high rate and the minibar was expensive. The lounge was closed for renovation. No indoor pool.

      Elite World Europe Hotel 604 kr
      Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018
      Mer informasjon
       
      Elite World Europe Hotel

      Elite World Europe Hotel

      Basin Ekspres Caddesi No. 4, Kucukcekmece, Istanbul
        
       4,3 av 5
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Meget fornøyd med hotellet anbefaler

       Sultanhan Hotel - Special Class 981 kr
       Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Sultanhan Hotel - Special Class

       Sultanhan Hotel - Special Class

       Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Vi hadde et fantastisk opphold på Sulthan. Alle severdighetene var et steinkast unna. Vi reiste i juli og gjennomsnittstemperaturen var 30 grader. Reisefølget vårt tålte ikke varmen særlig bra, og det var midt i blinken og kunne trekke seg tilbake til hotellets behagelige temperaturer når varmen ...

        Movenpick Hotel Istanbul 907 kr
        Anmeldelse skrevet 24. mar. 2015
        Mer informasjon
         
        Movenpick Hotel Istanbul

        Movenpick Hotel Istanbul

        Eski Büyükdere Caddesi No: 3, 4, Levent, Kağıthane, Istanbul, Istanbul
          
         4,4 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Utmerket hotell i Istanbuls forretningsstrøk. Fantastisk service fra personalet i alle ledd. Veldig bra treningsrom og flott frokost. Mye anleggsarbeid og trafikk i området rundt hotellet, men T bane stasjonen ligger 30 meter fra hotellets hovedinngang.

         De beste tilbudene på fly + hotell Istanbul

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Istanbul

         Se de 46 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Istanbul