Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Istanbul

Det er veldig få reisemål som kan gi sine besøkende flottere ferieminner enn Istanbul.

Pakkereiser til Istanbul

Befolkningen i dette området i Marmara-regionen består av rundt 11 200 000 mennesker.

Landets hovedstad, Ankara, befinner seg 350 kilometer øst for Istanbul, mens Adalar ligger 19 kilometer lenger sørøst.

Ta med deg barna og nyt litt kvalitetstid på Miniatürk og Vialand. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Kumburgaz Lunapark og Madame Tussauds Istanbul gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Ta med familien og få litt kvalitetstid mens dere blir kjent med de fantastiske undersjøiske omgivelsene på TurkuaZoo og Istanbul akvarium. Dra til TurkuaZoo eller Istanbul akvarium hvis du liker undersjøiske planter og dyr.

Ta med en piknikkurv og nyt litt tid for deg selv i de grønne omgivelsene i Taksim Gezi park og Gülhane-parken. Nyt en god bok ute i det fri i Emirgan park og Parkorman.

Hvis du kjenner for å gå langs stranda, se på fuglene eller bare slappe av ved vannkanten, kan du ta en tur til Kilyos-stranden eller Suadiye strand. Buyukcekmece strand og Florya strand kan også anbefales.

Trenger du et avbrekk fra bylivets mas og kjas? Dra til Çamliçahøyden og Piyer Loti. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Suada og Aydoshøyden. Suada og Aydoshøyden er også populære blant naturinteresserte.

Utstillingsstedene i nærområdet byr på fascinerende historier. Florence Nightingale-museet og Uskyldighetens museum byr på et stort utvalg av interessante utstillinger. Istanbul militærmuseum og Rahmi M. Koç museum er også verdt en nærmere titt.

Historier om denne regionens marinehistorie, vises i samlingen av marinegjenstander som stilles ut på Maritimt museum. Maritimt museum er berømt for sine gamle skipsvrak og andre gjenstander.

Vår naturlige verden stilles ut i all sin prakt på Istanbul arkeologiske museum og Sadberk Hanim museum. Bli oppslukt av de spennende samlingene og la fantasien føre deg til fjerne og eksotiske steder. På Istanbul arkeologiske museum og Sadberk Hanim museum kan du se noen flotte utstillinger og gjenstander og kanskje lære noe nytt om kulturhistorie.

Istanbul myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerilokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Opplev den kreative atmosfæren på Istanbul moderne kunstmuseum eller Pera-museet. Sakip Sabanci-museet og Mosaikkmuseet er også vel verdt et besøk hvis du rekker det før middagen.

Man kan alltid finne et nytt perspektiv på fortiden på Hagia Sophia (Sophiamoskeen). Det kan dessuten være interessant å se de utstilte gjenstandene på Adalar-museet eller Panoroma 1453.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du dra til Hippodrome og Den underjordiske sisternen. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Galata-tårnet og Cagaloglu Hamami. Der kan du lære mer om gamle dager.

Opplev Istanbul's militære fortid med en tur til Yedikule Hisari og Anadoluhisari.

Mange av områdets mektigste menn og kvinner har kalt Topkapi-palasset og Dolmabahce-palasset for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du legger merke til de utrolige detaljene og det fornemme interiøret. Beylerbeyi-palasset og Yildiz-palasset er to andre statelige hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å utforske slottsanlegget og høre på historiene om disse storslåtte bygningene.

Ta et skritt inn i fortiden og få en liten idé om hvordan de mektigste levde for flere hundre år siden i et imponerende middelalderslott. Uansett om du bare vil beundre den imponerende arkitekturen eller eller lære mer om de historiske erobrerne, vil du ikke bli skuffet over Rumeli Hisari og Riva slott.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Den blå moskeen eller Suleymaniye-moskeen. Om du vil ta en titt på et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Chora-kirken og St. Georgs kirke. Du kan også besøke Chora-kirken eller St. Georgs kirke.

Etter at du har besøkt alle de viktigste attraksjonene i Istanbul, kan du også ta deg tid til å se noen av de mindre kjente severdighetene. Akbank kultur- og kunstsenter og Schneidertempel kunstsenter er to mulige alternativer. Hvis du har tid, kan du også dra til Yapi Kredi kultursenter og Corkulu Ali Pasa Medresesi.

Expedias hotellsider for Istanbul inneholder hele 1245 hoteller av både den luksuriøse og mer budsjettvennlige typen, slik at det blir enkelt for deg å finne et godt sted å tilbringe nettene på dette populære reisemålet.

Om du er på jakt etter et hotellrom i den øvre enden av utvalget, bør du sjekke prisene på Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus som ligger i Ciragan Cad. No. 28, eller Shangri-La Bosphorus, Istanbul, som ligger i Sinanpasa Mah, Hayrettin Iskelesi Sok. Blant de billigere alternativene i Istanbul finner du også Park Hyatt Istanbul Macka Palas - Boutique Class og Lion Hotel. Park Hyatt Istanbul Macka Palas - Boutique Class ligger i Tesvikiye, Bronz Sokak No. 4 Sisli, mens Lion Hotel ligger i Lamartin Caddesi No:41 Taksim.

Hagia Sophia (Sophiamoskeen) er på gjøremålslisten til nesten alle som besøker Istanbul, og å bo i kort gangavstand er en god måte å sørge for at du får sjansen til å virkelig oppleve denne flotte attraksjonen. Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet finner du bare 0,2 kilometer unna. Et annet alternativ er GLK PREMIER Acropol Suites & Spa.


Guide til Istanbul


De beste tilbudene på fly + hotell Istanbul

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Istanbul

Vis alle de 3 557 overnattingsstedene i Istanbul
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE 1 183 kr
Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019
Mer informasjon
 
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
   
  4,4 av 5
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Very unique and creative. Everything was clean and neat.

  Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 959 kr
  Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

  Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

  Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
    
   4,6 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   kjempe flott hotell. Bra beligenhet. eneste minuset var at man måtte betale inngang for å bruke utendørsbassenget.

   YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE 1 378 kr
   Anmeldelse skrevet 3. des. 2019
   Mer informasjon
    
   YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

   YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

   Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
     
    3,8 av 5
    0.0 av 5.0 Stjerner

    Great for the guests with kids in case of long transit time. But it is too expensive. And it should provide with more flexibility with hours.

    Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn 565 kr
    Anmeldelse skrevet 12. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

    Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

    Silahtaraga Caddesi, No. 87, Eyup, Istanbul
      
     4,3 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     The greatest hotel of them all. I really enjoyed my stay at Mövenpick hotel. The service was amazing, the staff speaks fluent English, the location is great and the food was amazing. I definitely recommend this hotel to everyone, you will not regret it at all.

     Hilton Istanbul Bosphorus 1 173 kr
     Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Hilton Istanbul Bosphorus

     Hilton Istanbul Bosphorus

     Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
       
      4,3 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Det var en fantastisk hotell med hyggelige ansatte og veldig service innstillte, hotel lokalisering er perfekt og sentralt.

      Conrad Istanbul Bosphorus 1 126 kr
      Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Conrad Istanbul Bosphorus

      Conrad Istanbul Bosphorus

      Cihannuma Mahallesi, Saray Caddesi No:5, Besiktas, Istanbul, Istanbul
        
       4,5 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Very nice hotel, first class service. Good spacious rooms and good location. Will def stay here again when going back to Istanbul!

       Grand Hyatt Istanbul 1 217 kr
       Anmeldelse skrevet 4. jan. 2009
       Mer informasjon
        
       Grand Hyatt Istanbul

       Grand Hyatt Istanbul

       Harbiye Mah. Taskisla Caddesi No.1, Sisli, Istanbul
         
        4,5 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        A 5 star hotel with pleasant and service-minded personell, but internet (wired, wireless, business centre) was charged extra at a very high rate and the minibar was expensive. The lounge was closed for renovation. No indoor pool.

        Raffles Istanbul 3 833 kr
        Anmeldelse skrevet 18. jun. 2019
        Mer informasjon
         
        Raffles Istanbul

        Raffles Istanbul

        Zorlu Center, Besiktas, Istanbul, Istanbul
          
         4,9 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Uten tvil en av de bedre hotellene jeg har bodd på. Maten, servicen, velkomsten og egentlig alt Jeg hadde bursdagshelg og fikk en overaskelse jeg sent kommer til å glemme på hotellrommet mitt med kake og ballonger.

         De beste tingene å gjøre i Istanbul

         Se de 39 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Istanbul