BergenNorge

Bilde av Bergen som viser marina, kystby og båter

Besøk Bergen

Opplev museer, historiske plasser og kaféer i Bergen!

Opplev den historiske byen Bergen. Her finner du flotte restauranter og interessante museer. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Det Hanseatiske Museum og Fløybanen.

Hvor du bør bo i Bergen

Bergen sentrum
Bergen som inkluderer by

Bergen sentrum

Kjent for Museer, Sjømat, Kultur

4/5(206 anmeldelser)

Spennende museer, god sjømat og historiske steder er bare noe av det som trekker folk til Bergen sentrum. Mens du er her, bør du også få med deg Det Hanseatiske Museum og Fløybanen, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Byparken Station eller Nonneseteren Station.

Bergenhus
Bryggen som viser drikke, spise ute og spise utendørs

Bergenhus

Kjent for Museer, Sjømat, Kultur

Nydelig sjøutsikt er bare én av grunnene til at mange drar til Bergenhus. For å få med deg attraksjoner som Fløybanen er det bare å hoppe på metroen på Byparken Station eller Nonneseteren Station. .

Årstad
Årstad, Bergen, Norge

Årstad

Kjent for Kaffe, Shopping, Fjell

4/5(32 anmeldelser)

Flotte fjell og god mat er bare noen av grunnene til at folk drar til Årstad. Det er mye å utforske i området, og du kan blant annet ta turen til Brann Stadion. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Wergeland Station eller Brann Stadium Station.

Sentrum
Bergen som inkluderer by

Sentrum

Når du først er i Sentrum, bør du få med deg severdigheter som Grieghallen og Kunstmuseene i Bergen, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Nonneseteren Station eller Bystasjonen Station.

Engen
Engen
trover-bilde tatt av Paulien De Gaspari

Engen

Mens du er i Engen, bør du ta en tur til Grieghallen og Det Hanseatiske Museum, som er to kjente severdigheter i nærheten.

Fana
Fana, Bergen, Norge
trover-bilde tatt av Terje Stegen

Fana

Kjent for Monumenter, Strender, Shopping

Både vakre strender og interessante museer står på menyen i Fana. Du bør også sette av tid til å få med deg Troldhaugen og Lagunen Storsenter.

De mest populære hotellene i Bergen

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
4 out of 5
Dreggsallmenningen 1, Bergen
895 kr
per natt
19. des.–20. des.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Bergen sentrum og få skritt fra Bryggens Museum, Mariakirken og Bryggen. Dessuten ligger Det Hanseatiske Museum ...

4.2/5Utmerket! (3,177 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, greit rom, veldig god seng og hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Zander K Hotel
Zander K Hotel
3.5 out of 5
Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
965 kr
per natt
1. jan.–2. jan.

Dette hotellet ligger i Bergen sentrum og 5 minutters gange unna Lepramuseet og Kunstmuseene i Bergen. Dessuten ligger Bergen domkirke og Bergen Kunsthall kun ...

4.4/5Fantastisk! (1,063 anmeldelser)

"Det ligg sentralt, er rent og hyggelig. Praktisk med bygsrasjen så nært."…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Zander K Hotel
Opus XVI
Opus XVI
4.5 out of 5
Vågsallmenningen 16, Bergen
1 433 kr
per natt
9. des.–10. des.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Bergen sentrum og 5 minutters gange unna Xhibition kjøpesenter, Det Hanseatiske Museum og Fløybanen. Dessuten ligger ...

4.8/5Enestående! (212 anmeldelser)

"Et gjennomført godt hotell med ekstremt høy standard i alle ledd. Fabelaktig inkludert frokost med fokus på lokale råvarer av meget god kvalitet, både på a la carte og i buffet. Man føler seg velkommen og særs godt ivaretatt på dette sjeldent fine hotellet!"…"

Anmeldelse skrevet 2. nov. 2019

Opus XVI

Populære severdigheter i Bergen

Fløyen
Bilde av Fløyen

Fløyen

4.5/5(41 anmeldelser)

Opplev naturen i Bergen med en tur til det populære grøntområdet Fløyen. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Fløybanen
Bilde av Fløybanen

Fløybanen

4.5/5(35 anmeldelser)

Ta en tur til Fløybanen, en velkjent severdighet i Bergen. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sjømaten sin.

Bryggen
Bilde av Bryggen

Bryggen

4.5/5(97 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Bryggen, en velkjent plass i Bergen full av historie. Dette fotgjengervennlige området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sjømaten sin.

Bergenhusfestning
Bilde av Bergenhusfestning
trover-bilde tatt av Life Outside the Box

Bergenhusfestning

4.5/5(28 anmeldelser)

Gå tilbake i tid og lær mer om lokalhistorien med en tur innom Bergenhusfestning i Bergen. Dette kulturelle området har en strandlinje det er hyggelig å gå langs, og shoppingmuligheter du også bør oppleve.

Akvariet i Bergen
Bilde av Akvariet i Bergen
trover-bilde tatt av Buket Demirbas

Akvariet i Bergen

4.5/5(17 anmeldelser)

Pass på at du har tid til å ta med barna til dyrene i Akvariet i Bergen når du reiser til Bergen. Dette kulturelle området har en strandlinje det er hyggelig å gå langs, og shoppingmuligheter du også bør oppleve.

Bryggen
Bilde av Bryggen

Bryggen

4.5/5(87 anmeldelser)

Pass på å få med deg Bryggen under oppholdet i Bergen. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Toppaktiviteter i Bergen

Bergenskortet
Bilde av Bergenskortet

Bergenskortet

260 kr

Oppdag Bergens kulturrikdom og maritime historie med et kort som gjør det mulig å utforske i ditt eget tempo. Benytt deg av gratis adgang til museer og severdigheter, ubegrenset offentlig transport og spesielle rabatter på kulturelle arrangementer og underholdning.