Bergen

Reiseguide
Bergen som inkluderer vannfall, fossestryk og bro

Discover neighborhoods in Bergen

Bryggen som inkluderer stenete kystlinje, liten by eller landsby og båter

Bergen sentrum

4/5(253 anmeldelser av området)

Spennende museer, god sjømat og historiske steder er bare noe av det som trekker folk til Bergen sentrum. Mens du er her, bør du også få med deg Torgalmenningen og Kløverhuset kjøpesenter, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Byparken stasjon eller Nonneseteren stasjon.

Bergen sentrum
Bergen som inkluderer by

Sentrum

Skal du til Sentrum, står garantert Grieghallen og Festplassen på menyen, og for å utforske mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Nonneseteren stasjon eller Bystasjonen.

Sentrum
Bergen som inkluderer by

Bergenhus

Nydelig sjøutsikt er bare én av grunnene til at Bergenhus er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet Bryggen, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Byparken stasjon eller Nonneseteren stasjon.

Bergenhus
Default Image

Årstad

4/5(36 anmeldelser av området)

Årstad kan friste med mye forskjellig, blant annet flotte fjell og god mat. Du bør også få med deg severdigheter som Brann Stadion og Ulriksbanen, og det er enkelt å komme seg rundt i byen med metroen fra Wergeland stasjon eller Brann Stadion stasjon.

Årstad
Default Image

Ytrebygda

4/5(27 anmeldelser av området)

Ytrebygda er kjent for blant annet god mat, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Arboretet og Botanisk hage og Fana Golfklubb.

Ytrebygda
Default Image