Bilutleie i Bergen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bergen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bergen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bergen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Bergen?
Å komme seg rundt i Bergen trenger ikke å være dyrt med leiebilpriser fra 1,106 kr per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Hertz og Avis ligger ikke langt fra Bergen (BGO-Flesland). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Bergen?
Hvis du behøver å endre planene dine, kvalifiserer mange forskuddsbetalte bestillinger for en full refusjon. Du må bare gi oss beskjed minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Du bør sjekke leieavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Bergen?
Store, mellomstore eller kompakte biler … Sett deg bak rattet i den bilen du foretrekker! Økonomi er den foretrukne leiebilkategorien i Bergen. En økonomibil er smart, har god drivstofføkonomi og er lekende lett å parkere, noe som gjør den til en drøm å farte rundt med i travle bygater. Og noe av det aller beste er at den er rimelig. Det betyr at du har mer du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av reisemålet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Bergen?
Det er ingen hemmelighet at Bergen er en av de fremste destinasjonene i Vestland. Det er imidlertid også flere andre flotte steder å utforske hvis du bestiller leiebil og får klampen i bånn. Her kan du se noen forslag som gjør at bilturen får en perfekt start:

  • Rundt 160 km fra Bergen ligger Stavanger, som er manges favoritt. Med attraksjoner som Kongeparken er det ikke mangel på ting å gjøre her.
  • I Forsand, ca. 170 km unna, kan du også få noen gode minner. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Prekestolen er vårt førstevalg.
  • Kom deg litt bort fra kjas og mas i byen ved å dra til Rondane nasjonalpark, rundt 290 km fra Bergen. Dette er det perfekte stedet å dra til for å få litt frisk luft.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Bergen hos Expedia?
Sjekk ut anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg bilen du vil ha, og sammenlign prisene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Bergen med bestilling av fly og hotell, og kjør av gårde med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Bergen?
Minstealderen for å leie bil i Bergen er 19 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags bilkategorier unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så husk å lese informasjonen i liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Bergen?
Selv om kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå i Bergen, er det aller viktigste gyldig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens bilforsikring. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Bergen?
Bergen har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. Dagsprisene de siste sju dagene har vært nede i 1,106 kr og 1,164 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Bergen?
Uansett om du vil utforske Bergen eller andre steder i omegn, er det enkelt å leie en bil over lenger tid gjennom Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Bergen hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Bergen som leier ut til sjåfører under 25? Så flott! Bare husk at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Bergen?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra enkelte faktorer, blant annet bilstørrelsen og sjåførens alder. Det er lurt å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for noe.