Bilutleie i Os

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Os

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Os

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Os
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Os per dag?
I Os denne uken kunne du ha skaffet deg en leiebil for så lite som om dagen.
Kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Hertz og Avis ligger ikke langt fra Bergen (BGO-Flesland), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg i bilen og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Os?
Du finner mer informasjon om om dette på vår kundeservice. Vanligvis tilbys det full tilbakebetaling for bestillinger som avbestilles minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Du bør lese gjennom leieavtalen for å se om det finnes noen unntak.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Os?
Når du kjører selv, er det ikke vanskelig å oppleve ting i det omkringliggende området. Os er et opplagt sted å starte, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, legg kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse spennende stedene:

  • Med en gang du er fremme i Stavanger, vil du føle den gode stemningen i byen, som ligger 140 km fra Os. Der kan du oppleve mange flotte severdigheter, som Kongeparken.
  • I Forsand, ca. 150 km unna, kan du også få noen gode minner. Trenger du sightseeinginspirasjon? Prekestolen er vårt førstevalg.
  • Ingen reise er komplett uten en tur til Rondane nasjonalpark. Denne vakre naturseverdigheten ligger omtrent 300 km fra Os. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Os gjennom Expedia?
Det finnes massevis av grunner til å bestille en leiebil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Os, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne de aller beste prisene. Vil du spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, hotell og flyreiser til en pakke. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Os hos Expedia?
Uansett hva slags bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de ledende leiebilselskapene og bestille det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Os med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Os?
Reglene for bilutleie i Os krever at sjåfører er minst 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra gebyr for unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. Én begrensning kan være hva slags biltyper unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Os?
Gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Os?
Os har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. Dagsprisene de siste sju dagene har vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Os?
Ja, og en god nyhet er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Utforsk våre tilbud for langtidsleie i Os for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Os hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Os som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Så bra! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Os?
Ikke glem å se på leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for en forsikring, så får du all informasjonen du ønsker angående leiebilforsikring.