Bilutleie i Askøy

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Askøy

Bilde tatt av Adrian O'Brien

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Askøy

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Askøy
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Askøy?
Få valuta for pengene i Askøy med bilutleiepriser fra per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Når du ankommer Bergen (BGO-Flesland), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Avis, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du utforske Askøy bak rattet i leiebilen din.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Askøy?
Når du avbestiller en forhåndsbetalt bestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Det finnes likevel enkelte unntak, så du bør se gjennom reiseplanen og avbestillingsreglene. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Askøy?
Alle vet at Askøy er en av de beste reisemålene i Vestland. Det er imidlertid også flere andre flotte steder å utforske hvis du leier en bil og legger av gårde. Her er noen forslag som gjør at reisen får en pangstart:

  • Ca. 170 km fra Askøy finner du Stavanger, som er på reiseplanen til mange. Med severdigheter som Kongeparken er det ikke mangel på ting å gjøre her.
  • I Forsand, ca. 180 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du sightseeinginspirasjon? Prekestolen er vårt førstevalg.
  • Ingen bilferie er komplett uten en tur til Rondane nasjonalpark. Denne velkjente naturseverdigheten ligger omtrent 300 km fra Askøy. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Askøy gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele familien eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Askøy. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du enkelt finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og hotell for å spare ytterligere. Ser du etter ting å gjøre i Askøy, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Askøy hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du ser etter, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leiebilselskapene og bestille det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Askøy med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Askøy?
Reglene for bilutleie i Askøy krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags type biler yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leiebilbyrå til leiebilbyrå, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Askøy?
Før du kan dra på biltur i Askøy, må du ha et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil bruke leverandørens forsikring, må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Askøy?
Askøy har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. Prisen per dag de siste sju dagene har vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Askøy?
Du kan leie bil i over en måned i Askøy, så det er bare å bli litt lenger. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Askøy hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Askøy er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Askøy?
Det avhenger av bilstørrelsen du trenger, sjåførens alder og flere andre faktorer. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du bestiller.