Bilutleie i Askøy

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Askøy

Bilde tatt av Adrian O'Brien

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Askøy

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Askøy
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Askøy?
Få ekstra valuta for pengene i Askøy med bilutleiepriser fra per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Hertz og Avis ligger ikke langt fra Bergen (BGO-Flesland), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg i bilen og kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Askøy?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer de fleste forskuddsbetalte bestillinger for en full refusjon. Du må bare informere oss over seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Les gjennom leiebilavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reiseplanen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Askøy?
Hverken for liten eller for stor. Kompakte biler er det mest populære valget for mange som leier bil i Askøy. På grunn av den lave kjørekostnaden, enkel parkering og manøvrerbarhet er denne biltypen ideell å kjøre rundt i byen med. En kompakt bil er romsligere enn en økonomibil, så du kan glede deg over litt ekstra komfort. Behøver du mer benplass? Da kan du se på utvalget vårt av mellomstore, standard eller store biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Askøy?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjonene i Askøy. Det er imidlertid mye mer å se i det omkringliggende området, så turen kan ikke stoppe her. Stikk innom noen andre fine steder i regionen:

  • Stavanger kan friste med en haug av severdigheter og ligger rundt 170 km fra Askøy. Er dette dagens første stopp? Da bør du ta turen til Norsk oljemuseum, et av byens største høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Sandnes, rundt 180 km unna. Kvadrat kjøpesenter er bare én av mange årsaker til at folk liker dette stedet.
  • Ingen bilferie er komplett uten en tur til Gaustatoppen. Denne flotte naturseverdigheten ligger omtrent 210 km fra Askøy. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Askøy gjennom Expedia?
Med medlemspriser, eksklusive tilbud og et bredt utvalg av leiebilselskaper er det lett å finne den perfekte bilen til en god pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra så mange som leiebilselskaper i Askøy, og hvis du slår sammen bestillingen av leiebil med flyreiser og hoteller til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Askøy hos Expedia?
Sjekk ut anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg bilklasse, og sammenlign tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Askøy med bestilling av fly og hotell, og få en god start på reisen med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Askøy?
Alle med førerkort og som er minst 19 år, kan leie bil i Askøy. Noen leverandører leier kanskje ut til sjåfører som er yngre enn 19 år, men da må du regne med å måtte betale litt ekstra. Finn ut hva aldersgrensen og kostnaden er, før du bestiller leiebil. Det kan også være at unge sjåfører ikke kan leie alle slags biler. Aldersgrensen er ofte høyere for mer luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Askøy?
Du trenger som regel bare et førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke ønsker å benytte deg av selskapets forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å sjekke før du bestiller.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Askøy?
De to laveste dagsprisene i Askøy de siste sju dagene var og . Et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Askøy?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å finne den perfekte bilen. Enten du holder deg i Askøy eller har planer om å kjøre rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Askøy hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne i Askøy. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, skal du vite at det kan kreves ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du bestiller en bil.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Askøy?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer veldig ut fra enkelte faktorer, inkludert bilkategori og alder på sjåføren. Ikke glem å lese over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for noe.