Bilutleie i Åsane

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Åsane

Bilde tatt av Karolina

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Åsane

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Åsane
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Åsane?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en leiebil i Åsane . Sjekk ut det imponerende utvalget vårt av leiebiler – fra budsjettvennlige til store, flotte biler.
Kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Når flyet har landet på Bergen (BGO-Flesland), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Avis, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Åsane har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Åsane?
Det er ikke et problem. Hvis du kansellerer bestillingen din minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet, kan du ha krav på full refusjon. Du bør lese gjennom leieavtalen, da det kan finnes enkelte unntak. Besøk vår kundeservice for mer informasjon.
Hvorfor skal jeg leie bil i Åsane gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på bilutleie kan du få på Expedia. Uansett om du foretrekker en økonomibil eller en SUV, kan du finne din perfekte bil hos en av de leiebilselskapene vi samarbeider med i Åsane. Våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger gir deg muligheten til å få mest mulig for pengene. For å spare enda mer kan du samle bestillingene dine i en pakkereise. Legg til et hotell eller en flyreise i bestillingen, og få fantastiske rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Åsane hos Expedia?
Å finne et bra tilbud på bilutleie i Åsane er utrolig enkelt hos Expedia. Velg biltype, legg til et par detaljer og sammenlign prisene fra de mest pålitelige leverandørene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan få fantastiske rabatter ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Åsane?
Du må være minst 19 år for å kunne bestille leiebil i Åsane. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for større og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les gjennom reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Åsane?
De aller fleste leiebilselskaper krever disse to tingene: gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, kreves det dessuten bevis på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du må ha med deg for å hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Åsane?
og var de to laveste dagsprisene tilbudt leiebilkunder i Åsane de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Åsane?
Ja, og en god nyhet er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Åsane for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Åsane hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Åsane hvis du er under 25, avhenger ofte av utleieselskapet du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet så du unngår unødvendige kostnader ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Åsane?
Først bør du velge hva slags bil du vil ha, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.