Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Trondheim - Bergen

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Flybilletter fra Stjørdal til Bergen

Bergen er en virkelig perle blant norske byer, og har et rikt utbud av kultur, friluftsliv, sport og idrett og næringsliv. Byen tiltrekker seg folk fra inn- og utland, og har en rekke kommunikasjonsmuligheter til både fjernt og nær. Det kommer ferger og hurtigbåter fra stort sett hele Norge, busser og bybane, og til den internasjonale flyplassen på Flesland kommer det fly til Bergen fra Trondheim, Oslo, Stavanger og en rekke andre større og mindre byer i Norge. Det går også en rekke internasjonale ruter til Bergen fra andre europeiske land, i tillegg til charterturer til middelhavsland og flere eksotiske reisemål.

Det går flere direktefly Trondheim–Bergen daglig, og flytiden er på omtrent 50 minutter. Merk at noen flyreiser innebærer en mellomlanding i Molde eller Ålesund, men uten at man trenger å gå ut av flyet. Ved avreise fra Trondheim Lufthavn Værnes, kan man velge blant et godt kollektivtrafikktilbud fra sentrum. Vi anbefaler å leie en bil i Trondheim og eventuelt levere den på Værnes når man kommer frem. Avstanden fra sentrum av byen til flyplassen er omtrent tre og en halv mil, og med et lite, kompakt sentrum vil det ikke være langt fra ditt hotell i Trondheim til et leiebilbyrå. En leiebil vil derfor være den mest komfortable måten å komme seg ut til Værnes på, og man kan spare penger på å leie bil samtidig som man kjøper flybilletter. Hvis man ønsker å reise kollektivt, går det både buss, drosje og tog til flyplassen. Reisetid til Trondheim Lufthavn, Værnes (TRD) er omtrent på 40 minutter.

Ankomst Flesland og transport til Bergen

Fra Flesland lufthavn og til Bergen sentrum tar det litt i overkant av 20 minutter med bil eller drosje. Det går en rekke flyreiser fra Trondheim til Bergen daglig, og hvis man er villig til å mellomlande, har man en veldig fleksibel reiserute. Bergen Lufthavn Flesland er en trivelig flyplass, som tross en rivende utvikling og økt trafikk siden årtusenskiftet, har beholdt mye av sjarmen og småbyfølelsen. Det er et sted der man føler at alle kjenner alle, og hvis man er en noenlunde fast passasjer – for eksempel på fly til Bergen fra Trondheim – vil man kjenne igjen mange ansikter etter hvert.

To viktige byer, mange flyruter

Både Bergen og Trondheim er viktige byer, og trafikken mellom dem vokser for hvert år som går. Både nærings- og kulturlivet har en kraftig tilstedeværelse i byene, og en rekke aktører innen disse feltene er helt avhengige av billige flybilletter fra Trondheim (TRD) til Bergen (BGO). For å komme seg til Bergen sentrum, hopper man på en flybuss, eller tar bybanen fra våren 2017. Begge alternativer tar omtrent 40 minutter, men hvis du foretrekker høyere komfort og raskere reise, er en leiebil fra Flesland å anbefale. Denne kan du levere på flyplassen, bare vær nøye på å velge riktig hente- og leveringssted når du bestiller leiebilen.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Bergen fra Stjørdal, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra TRD til BGO!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Stjørdal til Bergen. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Stjørdal (TRD)til Bergen(BGO) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Stjørdal til Bergen. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!