Tallinn

1 stjerner hotell i Tallinn

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Tallinn: populære 1 stjerner hotell

Fat Margaret's Hostel
1.5 out of 5
Pohja 27, Tallinn
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
274 kr
per natt
4. nov.–5. nov.
3.6/5Bra! (65 anmeldelser)

"訂這間酒店毋因為離碼頭比較近,約十分鐘,當天晚上由芬蘭回來非常方便,因只是住晚上,早上一大早就走了,所以沒什麼要求,房間還算整潔,可接受,職員親切,對面就是電車站和舊城區了,約五分鐘路程有超市"…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Fat Margaret's Hostel
Tatari Hostel
1 out of 5
10 Tatari, Tallinn, Harju maakond
Hent priser
2/5 (1 anmeldelse)
Clean, Friendly

"Upon arrival we experienced a very professional and friendly welcome at the reception. Clean, large, well-equipped, stylish room. Very comfortable bed. Close to the center,Cosy but the parking small and crowded"…"

Anmeldelse skrevet 24. sep. 2019

Tatari Hostel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tallinn
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Tallinn

Hotell med 1 stjerne i Tallinn

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Tallinn betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Tallinn i Tallinn er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Tallinn. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Tallinn ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Tallinn.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tallinn. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Tallinn for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Tallinn