Starten på sidens hovedinnhold

La deg skjemme bort på disse overnattingsstedene med spa


Se prisene på hoteller i Tallinn

I kveld 22. mar. - 23. mar.
Denne helgen 22. mar. - 24. mar.
Neste helg 29. mar. - 31. mar.

Populære Spahoteller i Tallinn

Vis alle de 138 overnattingsstedene i Tallinn
Hotel Telegraaf, Autograph Collection
Hotel Telegraaf, Autograph Collection
5.0 av 5.0 Vene 9, Tallinn
Gratis avbestilling
4,7/5 (1 034 anmeldelser)
1 221 kr per natt for 2 gjester

Supert hotel med perfekt plassering. Savnet bare treningsrom.

Anmeldelse skrevet 4. des. 2018
Tallink Spa and Conference Hotel
Tallink Spa and Conference Hotel
4.0 av 5.0 Sadama 11a, Tallinn
Gratis avbestilling
3,9/5 (890 anmeldelser)
567 kr per natt for 2 gjester

Trivelig spa-område, men skulle ønske ansatte var flinkere til å rydde. Mange tomglass etter drinker blir stående lenge langs bassengkantene.

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018
Hotel Palace by TallinnHotels
Hotel Palace by TallinnHotels
4.5 av 5.0 Vabaduse Valjak 3, Tallinn
Gratis avbestilling
4,7/5 (1 051 anmeldelser)
952 kr per natt for 2 gjester

Vi var to venninner på tur og hadde et veldig fint opphold. Høflig betjening, god frokost, nydelig mat i restauranten og sentral beliggenhet.

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2018
Kreutzwald Hotel Tallinn
Kreutzwald Hotel Tallinn
4.0 av 5.0 Endla 23, Tallinn
Gratis avbestilling
4,1/5 (1 037 anmeldelser)
548 kr per natt for 2 gjester

Et bra hotell med grei beliggenhet (litt gangavstand til Gamlebyden - ca 15 min) - men kort avstand til Kristine shopingsenter (5-6 min). Hotellet hadde store rom (vi hadde deluxe zen-room), og det ligger i et rolig område. Spa-avdelingen er OK, men det koster ekstra (€30) og man må bestille egen ...

Anmeldelse skrevet 5. des. 2018
Hilton Tallinn Park
Hilton Tallinn Park
4.0 av 5.0 Kreutzwaldi 23, Tallinn
Gratis avbestilling
4,5/5 (772 anmeldelser)
954 kr per natt for 2 gjester

For ett fantastisk sted å bo. Nydelig frokost og flotte rom. Ingenting å klage på! Helt fantastisk flott hotell!

Anmeldelse skrevet 12. des. 2018
The von Stackelberg Hotel Tallinn
The von Stackelberg Hotel Tallinn
4.0 av 5.0 Toompuiestee 23, Tallinn
Gratis avbestilling
4,3/5 (1 083 anmeldelser)
711 kr per natt for 2 gjester

Fint og litt spesielt hotell nær gamlebyen. Veldig bra frokost! Vennlig personale som yter god service.

Anmeldelse skrevet 6. nov. 2018
Swissotel Tallinn
Swissotel Tallinn
5.0 av 5.0 Tornimae 3, Tallinn
Gratis avbestilling
4,7/5 (1 371 anmeldelser)
1 125 kr per natt for 2 gjester

Flott, ganske nytt , rent og pent i alle ledd. Store flotte rom med romslige bad Eksklusuvt med heldekkende panoramavinduer. Var heldige å fikk rom i 25 etg. Basseng og enkel spa avd. Ganske sentralt, 10 min gange til historisk sentrum. Barene på hotellet stenger irriterende tidlig. Og kun en flaske ...

Anmeldelse skrevet 4. des. 2018
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
4.0 av 5.0 Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
Gratis avbestilling
3,9/5 (1 159 anmeldelser)
625 kr per natt for 2 gjester

Rommet hadde teppebelegg som ikke ble støvsuget, badet ble ikke vasket og det ble ikke skiftet på sengene. Sengene var utslitte. Vi bodde i 5 døgn Fine spa anlegg med badstuer og basseng.

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2018
Hestia Hotel Laulasmaa Spa
Hestia Hotel Laulasmaa Spa
4.0 av 5.0 Puhkekodu 4, Laulasmaa
Gratis avbestilling
3,9/5 (85 anmeldelser)
776 kr per natt for 2 gjester

Super ferie på hyggeleg hotell. Plassert ved sandstrand med turstiar rundt, var ypparleg. Sidan vêret ikkje var det beste, var det flott med tilgang til spa og ulike basseng. Rommet var litt lite, men elles greitt. Reiser gjerne tilbake.

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2015
Kart

Nylig bestilte hoteller i Tallinn

Hotel Palace by TallinnHotels
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 7 timer siden
Hilton Tallinn Park
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 8 timer siden
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 22 timer siden
Hotel Telegraaf, Autograph Collection
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 24 timer siden
Nordic Hotel Forum
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 35 timer siden

Reiseguide: Spahoteller i Tallinn

Spahotell i Tallinn:Tallinn er den største havnebyen og hovedstad i Estland, og har i overkant av 400 000 innbyggere. Dette er en billig by med fokus på spa og velvære, noe som gjør stedet populært blant nordmenn. Tallinn er kjent for sin fantastiske gamleby, som ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1997 og kanskje er det stedet du vil tilbringe mest tid i løpet av oppholdet ditt. Det er mange spahoteller rundt om i Tallinn, og hotellene ligger godt spredt rundt om i byen. Du er dermed ikke låst til et spesielt område hvis du ser etter hotell med spabehandling i Tallinn. Enten du vil bo i gamlebyen, nær jernbanestasjonen, i Maakri eller rett ved Tammsaare-parken, er det nok av hoteller å velge mellom.

I Tallinn finnes det nok å gjøre også på de dagene du ikke har lyst til å bli bortskjemt med deilige behandlinger for kropp og sjel. Dra innom den gamle artilleribefestningen Kiek in de Kök, ikke bare for å gå en runde på det tilhørende museet, men også for å ta turen ned i tunnelene som både har fungert som bomberom og bosted for hjemløse, og som nå er blitt gjort om til en interaktiv opplevelse. I gamlebyen finnes det i tillegg flere marked og handlegater omkranset av verksted og studio for lokale brukskunstnere.

Spaopphold i Tallinn

Tallinn har en rikholdig historie og er et spennende sted der ulike kulturer møtes og blandes. Ved sentralbanestasjonen finner du hver dag et russisk marked med alt fra hjemmelagede gjenstander og mat til antikviteter. Du vil også legge merke til spiret på Olavskirken og kuplene på Aleksander Nevskij-katedralen, som kan sees fra størstedelen av byen og naturligvis fra toppen av festningsåsen Toompea, der du finner områdets beste utsikt. Det finnes mange hotell i Tallinn, så det er lett å finne noe som passer, uansett hva slags opplevelse dere er ute etter.

Dersom du vil shoppe, skuffer Tallinn på ingen måte. Prisnivået i byen er stort sett en del lavere enn i andre europeiske storbyer, og du finner de fleste store kjeder i byen. Dersom du vil gjøre unna shoppingen uten å gå så mye rundt, kan du ta turen til det store kjøpesenteret Stockmann.

Spa-hoteller i Tallinn

Det er mange spa-hoteller rundt om i Tallinn, og hotellene ligger godt spredt rundt om i byen. Du er dermed ikke låst til et spesielt område hvis det er spa-hotell du vil bo på. Enten du vil bo i gamlebyen, nær jernbanestasjonen, i Maakri eller rett ved Tammsaare-parken, er det nok av hoteller å velge mellom. Det er alltid lurt å lese den mer omfattende beskrivelsen av hotellet du vurderer før du bestiller, siden det ofte står hva slags spa-tilbud hotellet tilbyr. Mens det for noen kanskje er tilstrekkelig med helsestudio og badstue, vil andre gjerne ha både innendørsbasseng og spa med full service tilgjengelig på hotellet.

Spa-opplevelser rett ved jernbanestasjonen

Dersom du vil bo praktisk og sentralt, kan et av spa-hotellene nær jernbanestasjonen være et godt alternativ. Meriton Grand Conference & Spa Hotel har 3,5 stjerner og er et svært rimelig hotell. Det har et innendørs svømmebasseng og spa med full service, så her får du både i pose og sekk. The von Stackelberg Hotel Tallinn er litt mer eksklusivt med sine 4 stjerner, men er allikevel et billig hotell etter norsk standard. Hotellet kan tilby både en flott badstue og et spa med full service.

Gamlebyen + Spa = Sant

Selv om man kanskje ikke skulle tro det var mulig å bo på et flott spa-hotell i gamlebyen, er det nettopp det man kan på Hotel Telegraaf. Dette luksuriøse hotellet har 5 stjerner og et spa med full service, hvor du blant annet kan kose deg med en deilig massasje. Hotellet har også et innendørs svømmebasseng, som er dekorert med flotte utsmykninger.

Spa-hotell rett ved Tammsaare-parken

Tammsaare-parken er en av byens flotteste parker, og her finner du blant annet et marked og nesten 50 forskjellige typer trær. Original Sokos Hotel Viru er ett av to hoteller som ligger rett ved parken. Det har 4 stjerner og er et moderne og flott hotell. Hotellet har tre badstuer, som hver har et boblebad, og det er også en skjønnhetssalong på hotellet. Nordic Hotel Forum er et annet flott og moderne hotell med 4 stjerner. Dette hotellet kan blant annet by sine gjester på et innendørs svømmebasseng.

Hotellbestilling: Tallinn

Søk etter et hotell i Tallinn. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Tallinn ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Tallinn.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tallinn. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tallinn for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Tallinn. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Tallinn.