Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Praha

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Praha

Finn de beste områdene og bydelene i Praha for aktivitetene du liker best. Les mer om Praha

Hoteller i Praha

Hotel Kings Court
5 out of 5
U Obecniho Domu 3, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 911 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (2,900 anmeldelser)

"Veldig flott beliggenhet, hyggelig personale og flott rom!"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Hotel Kings Court
4 Arts Suites
3.5 out of 5
Rybna 650/3, Praha
Hent priser
0.11 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (217 anmeldelser)
Jentetur til Praha 👍

"Var på jentetur torsdag til søndag. Bra beliggenhet, 450 meter til nærmeste kjøpesenter og fant en frokostbuffé rett rundt hjørnet som også var veldig bra. Kort vei til torget og hard rock café. Leiligheten var stor med kjøkken, bad og soverom. God hengeplass til klærne. 😁"…"

Anmeldelse skrevet 22. apr. 2019

4 Arts Suites
Novotel Praha Wenceslas Square
4 out of 5
Katerinska 38, Praha
Prisen er 1 034 kr per natt
1.35 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (945 anmeldelser)
Veldig bra hotell i gangavstand til gamlebyen

"Fint og moderne hotell. Trivelig personalet og god service. Det hendte en gang at det ble glemt å legge inn nye håndklær, men det løste seg rask ved henvendelse til renholder. Jeg bodde i 6 etasje, og rommet virket til å ligge rett under ventilasjons aggregat slik at det ble dårlig søvn pga. støyen ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2019

Novotel Praha Wenceslas Square
Michelangelo Grand Hotel Prague
5 out of 5
Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
Prisen er 1 079 kr per natt
0.77 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (605 anmeldelser)
Veldig fint og god beliggenhet

"Et veldig fint og rent hotell, store gode rom. Fint og rent bad, god ventilasjon. Hotellets frokost var veldig god, mye å velge i. Behjelpelig hotellpersonell. Hotellet hadde fin beliggenhet med gangavstand til mange severdigheter og gode shoppingmuligheter. Eneste minuset for vår del var at dobbeltsengen ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. des. 2019

Michelangelo Grand Hotel Prague
Art Nouveau Palace Hotel
5 out of 5
Panska 12, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 752 kr per natt
0.39 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,270 anmeldelser)
Veldig bra hotell

"Veldig fint hotell, og super-bra frokost. Sentralt."…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Art Nouveau Palace Hotel
Grandior Hotel Prague
5 out of 5
Na Porici 42, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 834 kr per natt
0.81 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (7,542 anmeldelser)

"Sentralt beliggende, fine rom og fasiliteter. Hyggelig service og god mat."…"

Anmeldelse skrevet 1. mai 2020

Grandior Hotel Prague
Grand Majestic Hotel Prague
4.5 out of 5
Truhlarska 16, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 736 kr per natt
0.51 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (5,737 anmeldelser)
Langhelg i Praha.

"Nydelig hotell, meget bra service og renhold :-). En ting som er ett lite minus, mye støy i frokost salen! Men god frokost :-)."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Grand Majestic Hotel Prague
Charles Bridge Palace
4 out of 5
Anenské námestí 203/1, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 578 kr per natt
0.82 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,327 anmeldelser)
Førjulstid i Praha

"Hyggelig førjulsopphold i Praha. Barnebarnet elsket bodene på julemarkedene. Hotellet vi bodde på, Charles Bridge Plasa, lå gunstig til med gangavstand til alt vi ville besøke👍😄"…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Charles Bridge Palace
Alcron Hotel Prague
5 out of 5
Stepanska 40, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 271 kr per natt
0.79 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (297 anmeldelser)
Excellent hotel

"Really an excellent mini-vacation - all the staff we met were so attentive and service-minded. The food at the Beebop bar was great, way above the standard expected for a bar. Will definitely stay here again when visiting Prague!"…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Alcron Hotel Prague
Hotel U Zlateho Stromu
4 out of 5
Karlova 6, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 418 kr per natt
0.78 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (490 anmeldelser)
+ for flott beliggenhet - for kaldt vann i dusjen

"Etter 12 timer i bil og vi endelig fant parkering i gangavstand fra Hotellet og fikk sjekket inn fikk vi rom i topp etasjen og det er ingen heis men greit, men da vi skulle få oss en etterlengtet dusj var det bare kaldt vann :( hadde bestilt to netter og om man stod opp før kl: 07.30 rakk vi en varm ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. apr. 2019

Hotel U Zlateho Stromu
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Praha
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Praha

Hotell Praha: Praha er manges favorittby i Sentral-Europa, og utvalget av hoteller i byen er svært godt. Uavhengig av hvilket reisefølge du har, måtte det være venninner, gutta eller kjæresten, finnes det hoteller i Praha som kan tilfredsstille dine behov og ønsker. Du finner blant annet mange flotte hoteller i Prahas sentrum, og på grunn av de rimelige prisene for overnatting kan du til og med vurdere å koste på deg et hotellrom på et 5-stjerners hotell. Dersom luksus ikke er en prioritet for deg kan du istedet finne et billig hotell utenfor Praha sentrum, og heller satse på en ti minutters trikketur når du skal bevege deg inn og ut av bykjernen.

Det er flott å overnatte i sentrum av Praha. Byen er en av de vakreste i Europa og du kan bade i kulturopplevelser. Bor du sentralt er det kort avstand til de beste severdighetene, og du kan selv oppleve den middelalderiske stemningene byen byr på.

Hotellferie i Praha

Praha har blitt veldig tilgjengelig for nordmenn med alle direkteflyvningene fra flere norske byer, noe som gjør at stadig flere reiser til Praha . Du kan finne billige flybilletter til Praha året rundt med både norske og utenlandske selskaper. For å være sikker på å få bo på et bra hotell i høysesongen rundt jul, er det lurt å bestille hotellrom i god tid.

Hvis du er i Praha for første gang, kan det hende at du opplever kulturen som ganske annerledes enn det du er vant til. Tsjekkere er veldig glade i gjester, men på flere steder snakker de ikke så godt engelsk. Et unntak er hoteller i Praha. Der snakker de stort sett engelsk, og de kan hjelpe deg med det du lurer på for å få et så bra opphold i Praha som mulig.

Utforsk vakre Praha

Den beste måten å utforske Praha på er til fots. Byen er full av fine detaljer som synes best når man går. Gatene er brosteinsbelagte og trange, og å gå gjennom dem kan oppleves som å reise tilbake i tid, spesielt i gamlebyen Stare Maestro. Gamlebyen er senter for store deler av bylivet. Med gatemusikanter, boder, puber og kafeer vil det alltid være spennende ting som foregår i denne bydelen. På det store torget kan man blant annet beundre den astronomiske klokken fra 1400-tallet på Old Town Hall. Hvis du går på en arrangert vandretur i Praha, vil du garantert gå innom gamlebyen og få vite mye om historien til Praha.

Tvers over elven fra gamlebyen ligger slottsområdet. Det ligger på en høyde og består av et enormt slottskompleks med 7 ulike områder. Det trengs noen timer for å se dette ordentlig, men du kan velge å kjøpe billett til hele anlegget på en gang, eller spre opplevelsene over flere besøk. Fra slottet har du god utsikt over Praha. Du finner flere hoteller rett i nærheten av slottsområdet, nesten like staselige som selve slottet.

Gamlebyen og slottet bindes sammen av flere broer. Den mest kjente er Karlsbroen, som har mange flotte skulpturer. Det anbefales å gå til broen tidlig på morgenen for å unngå trengsel, da det er mange som har samme plan som deg i løpet av dagen. Også på kveldstid er broen et flott skue.

Det jødiske Praha

Du kan komme tett på den jødiske kultur ved å besøke det jødiske kvarter Josefov hvor du kan spise på kosherrestauranter, se gamle synagoger og besøke den jødiske kirkegården. Istedet for å legge igjen blomster, legger du på denne kirkegården igjen små stener. Ved Pinkas-synagogen er navnene til ofrene for Holocaust skrevet på de hvitkalkede veggene i deres minne. Her kan du i tellegg se en gripende utstilling av barnetegninger fra konsentrasjonsleieren Theresienstadt. Dette er en sterk opplevelse man burde få med seg mens man besøker Praha.

Shopping og festligheter

I Prahas nyere bydel, Nové Mesto kan du finne mange spennende butikker, restauranter og klubber. Kjøp deg glad i motebutikkene på dagen, spis et deilig måltid på ettermiddagen, og gjør deg klar for en livlig fest om natten. Slipp deg løs på dansegulvet å ha det gøy helt ut i de små timer. føler du deg redusert morgenen etter, er det en god idé og sette seg på en av byens mange cafeér og få i deg et reparasjonsmåltid

Nei, det er ingen mangel på ting å se rundt omkring i byen, men skulle du ønske å bevege deg litt utenfor kan du leie bil billig i Praha og for eksempel kjøre ut til Troja Castle eller den flotte botaniske hagen, en rolig oase utenfor sentrum.

Hotellbestilling: Praha

Søk etter et hotell i Praha. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Praha ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Praha.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Praha. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Praha for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Praha?
BoHo Prague Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Kruttårnet. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Alcron Hotel Prague og Old Royal Post Hotel også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Praha hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Praha.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Praha?
Basert på anmeldelser er Pension Brezina Prague et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. Andre budsjettvennlige alternativer er Grandior Hotel Prague og Iris Hotel Eden.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Praha?
Hotel Suite Home Prague er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og kjøkken på rommet. Noen andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Grandior Hotel Prague og Iris Hotel Eden. Attraksjoner som Praha zoologiske hage og Lunapark passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Praha?
Appia Hotel Residences er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med badekåper og en bar. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Majestic Plaza Hotel Prague og Hotel Élite Prague.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Praha?
Charles Bridge Apartments er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og kjøkken på rommet. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Hotel Kampa og Hotel Klára.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Praha?
Hotel Kings Court har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Smetana Hotel og Carlo IV, The Dedica Anthology, Autograph Collection er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Praha?
Design Hotel Jewel Prague er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Three Storks og Grand Hotel Bohemia er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Praha?
Hotel Michael er et populært overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Stary Pivovar og Hotel Bohemians. Du kan spille golf på Hodkovicky Golf and Country Club eller Golf Hostivař mens du er i byen.
Hva er det beste overnattingsstedet i Praha for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Questenberk er et populært overnattingssted 4 stjerner, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Grand Hotel Praha og Hotel Élite Prague. Du kan også besøke kjente landemerker som Den astronomiske klokken i Praha, Det gamle torget og Wenzelsplassen.
Hva er det beste spahotellet i Praha?
Hotel Kings Court er blant de beste spahotellene i luksuriøs stil og har kasino, restaurant, innendørs basseng og døgnåpent treningssenter. Unn deg dypvevsmassasje, dampbad eller badstuer på SPA Hotel Kings Court. Praha har også andre populære spahoteller, som Grandior Hotel Prague og Hilton Prague.
Hvordan er det å overnatte i Praha?
Historiefantaster kommer til å like Praha, og reisemålet byr dessuten på spennende museer, berømte kunstverk og en katedral, som de besøkende liker godt. Denne byen med en rikholdig kultur kan også skilte med monumenter, arkitektur og guidede turer. Noen av byens mest populære attraksjoner er Det gamle torget, Den astronomiske klokken i Praha og Wenzelsplassen. I Praha kan du velge mellom 2337 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Praha

Flere reisealternativer